Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 718
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна
Ети, Hug Как бе, душа, падна?
Искам да помоля софиянки да ме посъветва за транспорт от жп гара до НБУ. Включително номер на легитимно такси, ако няма подходящ градски транспорт.

# 1 246
  • София
Ети,само си загледала някой ей Heart
Спъна ли се?

# 1 247
  • На брега на реката
Ох бе, Ети! Как стана, боли ли те?

# 1 248
  • някъде ... тук ...
Айяла, ай честита половинка!
Ети, случва се, гадно боли, ама браво на момчетата!
Стейси, пусни в гугъл мапс маршрута. Знам, че маршрутка 27 ходи до НБУ, ама дали минава близо до гарата - нямам идея. Иначе за такси - ние ползваме yellow taxi. Имам им приложението и дава ориентировъчна сума за маршрута. Друго приложение е TaxiMe. Работят с шофьори от различни компании, но пак дава сумата. По тел. отдавна не съм поръчвала.

# 1 249
Ах, този Арчи. Само за гушкане.
Калин не престава да ме изумява с ентусиазма и успехите си в класни и извънкласни занимания и спорт.
Дадка, другия път ще успееш.
Ети, ето, започнаха да се случват нещата, всичко ще се нареди.
Лили, дано скоро има добро развитие и при теб!
И аз се отчетох в Манго, и то още през нощта! Знаех, че намаленията започват към 1 часа и смятах сутринта преди да тръгна за работа да поръчам, но синът ми ме събуди в 2 ч., като ходи до тоалетната и сърце не трае, та станах и поръчах, сакън да не ме изпреварят.
Али, при теб винаги много емоции.

Докато публикувам и Ети се оплакала, та да допълня - да минава бързо и дано не те боли много!

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 20:57 от Rayemil

# 1 250
  • на Мелмак
Стейси, Ок такси също са с нормални цени. С градския транспорт не мога да помогна обаче.

Момичета, не помня как паднах, мисля че ми причерня. Боли ме главата, ама нищо. Яд ме е за очилата, любими ми бяха. Имам и други, но тези. Нищо де.

Лили, желая ти скоро да се подредят нещата!

Али, спомни ми и моите прощални мейли, имаше доста свестни хора, работихме повече с чужденци.
Но нали всеки край е едно ново начало Grinning

# 1 251
Тит, поне чорапи имате Grinning
Това ни е аутфита за Коледа:) Някой имат и коледна пижама

Rayemil , тази година учат Шекспир, ходиха на театрална постановка на Шекспир, проучвали са костюми...абе занимават ги в училище. Много беше изненадан, че и аз съм ги учили ( е не беше в 4-ти клас, ама английският не ми е роден все пак)

От намаленията поръчахме само тенис неща, че на 2-3 месеца и сменяме тенис маратонки.

Ети, пребила си се. Погледни от позитивната страна, можеш да си купиш нови очили. Което ми напомни да се обадя, за моите, че има няма от месец съм ги поръчала.

За Сф използвам ОК такси, а и си имам и един от техните шофьори, ползвам си го като частен шофьор. ММ каза, че бил като част от семейството ни. Което е вярно, защото го познавам откак Калин се е родил, че с бебе и куфари и сама...

Стейси, след година  и по-малко ще има метро до там. Сега виждам, че има автобус, но кой е....а сетих се, че го гледах в сайта на центъра за Градска Мобилност

# 1 252
  • sofia
Ети, много неприятно! А така гадно боли ожулено...

При всички да се решат служебните проблеми! И да не се ядосвате, ей!

Чудех се какво да сготвя и измислих ориз със спанак и гъби... импровизация с материали от фризера.

# 1 253
  • София
111 ходи там,но трябва да се направи връзка с него.И става 3 дни път с камили.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 21:22 от midnightStar

# 1 254
Ох, Ети, как си се претрепала. Да минава бързо!

# 1 255
Айяла, честита да си. Половинки, десетинки, стотинки, важното е да си здрава и обичана 🤗

Ети, що така, поне не е нищо сериозно. Очила ще вземеш нови и по-хубави.

Честити кучовци, коли (която не разбрах каква е), изпита и другия път може да се вземе.

Али, душо, дай е-мейла и аз да ти пиша благодарствено 😘 Не се и съмнявам, че ще им липсваш, но пък ново, по-добро място те чака.

Сигурно съм пропуснала някого, но знам че няма да ми се сърдите.
Много хубав женско-роднински уикенд имах. Тия дни само ви чета, но малко ми е сдухано. Аз още кашлям, да, вече месец и нещо. Чак във вторник ми дадоха час за пулмолог. До тогава вие ще сте ми опората 😊
Личната ме успокои, че нищо притеснително не вижда, но все пак ме праща да ме видят.

# 1 256
Ети,  бе... 🤗 Това с причерняването е по притеснително,  на очилата майната им! Наблюдавай се!

Руми 🤗 Да минава сдуханото! Ти противоалергично нещо пи ли?

Рей, аз съм си по-емоционална,  вярно е 😊
Дълго време съм на това място, но вярвам, че промяната е за добро.

Баба ме поглези, доволно си лягам ❤

# 1 257
Ети, да не ти е паднала кръвната захар? Поне погледни от хубавата страна- покрай черния петък ще си купиш очила по необходимост, а не от каприз.

# 1 258
Ети,  Поне погледни от хубавата страна- покрай черния петък ще си купиш очила по необходимост, а не от каприз.

И няма да ти тежи на съвестта

# 1 259
  • Бургас
Ети, Ети, пожелавам бързо да се успокои всичко около теб, да се намери колега, да се разкарат бактериите, че да си починеш хубаво и да се поуспокоиш, защото причерняването днес не е от нищо! Очила ще намериш още по-хубави. Аз моите още ги търся.

Лили, дано леля ти се възстанови бързо! На онази госпожа игнор, доколкото е възможно, защото тя явно ще се раздаде като за последно. Вас като ви записва по разни обучения, придружава ли ви?

Руми, дано наистина няма нищо притеснително! Часовникът дойде ли?

Общи условия

Активация на акаунт