Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 720
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Бургас
Айяла, честит юбилей! Бъди здрава!

Дадка, нищо, другия път ще го вземеш!

Ети, тм бързо да се оправя!

Аз спах до преди малко и сега ме наболява главата.

# 1 231
Айяла, честити 50. Чувала съм, че е много красива тази възраст.
Алечка, мога да си представя аз колко рев ще му дръпна. Другите ще плачат от радост де, че само проблеми им създавам  Mr. Green
Днес ми е петък, едва отлепих сутринта. Ама утре сън, дано котаракът забрави, че 5.30 не е време за ядене ( а дано, ама на дали). Решила съм тази вечер да му сложа храна в де що панички намеря.
Днес трябва да ходя до една втора употреба. Дано късмета ми се усмихне и намеря червена покривка. Калин ще е крал Макбет (имат на 12 представление) и трябва да направим костюма. Ако не намеря, ще се наложи да си жертвам коледната покривка. И меч трябва да намеря.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:13 от Titina

# 1 232
Титина, оглеждай се и за чаршафи, ако няма покривки.

# 1 233
  • на Мелмак
Честит юбилей , Айяла! Да се поФалиш на следващите 50 Simple Smile

Дано Арчи си остане спокойно бебенце Animal Dog

Днес поне да се похваля, утрепала съм стомашната бактерия , поне сега ми е една ! Simple Smile
Заредих АБ и други лекарствени благини Smiling Imp

# 1 234
Банда, моето Сузи вече е с нов собственик, а аз започвам да глася новия сезон.
Колата, двуколесното... много бързо се развиват събитията Wink

# 1 235
  • дядовата ръкавичка
Честит юбилей , Айяла! Да се поФалиш на следващите 50 Simple Smile

Дано Арчи си остане спокойно бебенце Animal Dog

Днес поне да се похваля, утрепала съм стомашната бактерия , поне сега ми е една ! Simple Smile
Заредих АБ и други лекарствени благини Smiling Imp

Joy Ще се поФаля естествено.
Дано всички да има с какво да се Фалим след 50  Wink

Браво за утрепаната бактерия, айде и другата да я сбориш!

Замислих се дали ще рева, ако напускам работа. Много си харесвам колегите, ама чак сълзи май няма да лея.

# 1 236
  • На брега на реката
Браво Ети, хубави новини. Ще я утрепеш и тази!

Ей Дадка, нова година - нов късмет. Ще имаш време, спокойно да се подготвиш.

# 1 237
  • Ямбол
...
Лилс, как са нещата при теб?
...
Привет.
Нещата са натоварени. В училище почнаха някакви тъпи проверки, за сплашване, ама ме напрягат. Вкъщи леля един ден е добре, друг не бива. Имам усещането, че силите ми са на изчерпване. Все бързам да се прибера, вкъщи нямам време уроците си и детето си да погледна. Днес трябваше да съм следобед в училище за една работа, но не отидох, макар че ми намекнаха, че е задължително за мен. След малко ще ходя на родителска среща на дъщеря ми и просто няма да стане да съм на сто места, детето ми е с приоритет. Очаквам утре да ми държат сметка, ама не ми дреме.
Засега издържам на всичко и успявам с повечето неща. Живея с мисълта, че няма да е все така.

# 1 238
Лилс, наистина няма да е все така 🤗

Ети,  положително погледнато си с една бактерия на минус. Ще изтрепеш и другата.

# 1 239
  • На брега на реката
Лилс, права си, няма да е все така, но ти пожелавам в най-скоро време, нещата да си дойдат на мястото.

# 1 240

Благодаря за окуражаването                                                           
  Изчетох само последните две страници , тия дни ще изчета и останалото
Утре ми предстои пренасяне на много багаж към Горна , поизнасям си голяма част от нещата от общежититето

# 1 241
Айала, честит юбилей!
На Алето покрай прощалния мейл, чак аз се просълзих. Голяма съм ревла.

Днес ни мина проверката, без несъответствия, всичко мина наред, хем бяха куп държавни институции, чак неочаквано;)

Утре ще отдъхна, като си подхвана рутинната работа и в петък пак ще миткам по пътищата.

Почнаха да идват коледните ми поръчки, днес взех една пратка с чорапи, утре очаквам и тениските. Отчетох се и в Манго преди малко, бе почнах да пазарувам, че се бях притеснила за себе си;)
Ще водя детето на гимнастика и ще се прибирам да опъна крачетата. Баща ѝ ще я вземе, аз ще мисля за изхранването;)
Лека вечер!

# 1 242
Бях решила да си поспя, но не. Пуснах две перални, запекох едни бутчета с картофи и стана 18:00 часа. Сега пия студен чай. Още малко, после подозирам, че напитките ще са предимно топли.
Арчи окончателно ни приватизира леглото:

Скрит текст:

Smiley

# 1 243
Калин се грижи за коледният дух на къщата - вчера ходихме за коледни чорапи ( не тези дето висят на камината, от тях имаме). Избра за цялото семейство. Това дете е истински американец- беше се засили и за пуловери, но гадната му майка го спря.

Ети, браво за утрепаната бактерия. Още една ти остава и ще си пушка.

Дадка, другият път ще го вземеш.

# 1 244
  • на Мелмак
Ох, претрепах се! Паднах - длани, челото, счупени очила! Стреснах се, НО! Две момчета - тийнеджъри ми помогнаха да стана, подадоха ми чантата. Не очаквах изобщо някой да ми помогне, камо млади момчета!
Тит, поне чорапи имате Grinning

Общи условия

Активация на акаунт