Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 468
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 290
  • на Мелмак
Амиии, поръчах, аз, ама от Ремедиум. Пробиотик, витамини за децата и нас. Ама то необходимост!

# 1 291
Добро утро Simple Smile
Мари, стратегията за кошницата ми харесва... ще я имам предвид. Аз съм сложила 2-3 неща в една кошничка и вече няколко дни са си там. Да го приема като знак?

Лили, анимираната картичка никак не е бебешка. Завиждам на твоите ученици за задачите, които им предлагаш.

Петък е... лек и спорен да ви е Simple Smile

# 1 292
Добро утро и от мен!
Днес е най-хубавият ден в годината. Преди 7 станах мама за първи път! Да ми е здрава госпожицата, само това пожелавам!
Вчера ходих на покупки, разписах се подобаващо в Златната рибка, минах прев Орсай, през Сиела, през Дъглас. Много зареждащ ден беше.
Днес, вечерта, сме на кино, ще гледаме "Замръзналото кралство" с приятелки и децата им.

# 1 293
  • sofia
Лято да ти е жива и здрава девойката! BalloonBirthdayTada

Няма какво да купувам, а пък и нищо не ме грабва.

Утре ще се видя с любима приятелка и ми е развълнувано!

# 1 294
Лято, честита да е госпожица Прекрасна! Жива и здрава и да ти носи само радост!

Руми, ти яке намери ли си, че те мисля 😁

Фонс къде е...

# 1 295
Добро утро!
Лято, да е жива и здрава порасналата госпожица!
Аз да измрънкам, че в работата стресът не намалява.
А синът ми от вчера е с официална забележка от класната, трябваше и да се подпиша, че съм уведомена.
С негов приятел се боричкали вчера в класната стая. Те това го правят всеки ден. Аз всеки ден обяснявам, че това не е игра и може да пострадат лошо и  класната стая не е място за борба. Явно и на госпожата й е писнало и е написала забележка и на двамата. Казал й, че иска да ходи на карате, но баща му не бил съгласен. И не разбира, защо са му написали забележка, като те само се забавлявали и никой от двамата не е оплакал. Оф. Говорих, говорих, включително и днес сутринта, да видим.
Днес смятах да мина през някой мол, нали е черен петък, ама нещо след вчера ми се изпари желанието.

# 1 296
  • Бургас
Добро утро!

Али, да мине весело последният ден, а сълзите от вълнение са си задължителни.

Лято, честити ви първи 7! Да е здрава, щастлива и с късмет рожденичката!

Набодоха ме рано рано, не мога да кажа, че беше приятно, но поне с едно ходене ооравихме десния крак. Левият няма да се даде така лесно обаче.

Едни гуменки чакам днес, имам и пратка с кафе, бонбони и бисквити за вземане.

Хубав ден, момичета!

# 1 297
Лято, честита да е, весела и безгрижна!

Руми, ти яке намери ли си, че те мисля 😁

JoyHeart
Али, драма куин съм тази година с покупките. От фешъна пристигна якето. Норвежко, ала-бала, викам хората знаят какво е студ. Греда. Много е хубаво и сега съм с него, но е за тези температури. Мъдро решение взех - ще си нося това от миналата година (че и от по миналата, но това е тайна Joy) Старичко, ама топли. На онази снимка от Троянския манастир съм с него.
А новото го нарекох, че от тате - нали ми даде пари за рождения ден. Много се зарадва като му казах.

Снощи и ботушки поръчах.

# 1 298
  • София
Добро утро!
Снощи срещичка с приятелките, не можем да си тръгнем от ресторанта, всичко искаме да обсъдим! Планирахме едно женско СПА, някакви предложения в близост до София?
Поръчала съм преди десетина дни едни възглавници от Екон. Обадиха се по телефона и казаха, че ще сойдат в понеделник. Още ги няма...
Лято, честита ти щерка! Много да те радва и да има щастливо детство!
Али, последен ден? Айде на добър час на новата работа!
Лили, пожелавам ти да имаш сила за всичко!
Утре 40 дни на баща ми. Тази вечер ще правя за сефте жито, дано се справя.

# 1 299
  • София
Честита рожденичка, Лято!

Мери, Сепарева баня Simple Smile

# 1 300
  • На брега на реката
Лято, здрава и щастлива да е прекрасната госпожица.

Черния петък няма да го уважа. Напазарувах си достатъчно и нямам нужда от нищо. То като гледам намаленаята и ми се отщява.

Селесте, бързичко е минало. Виж ква към примерна с покупките, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 301
  • София
Честита рожденичка, Лято!

Мери, Сепарева баня Simple Smile
Ама кой точно хотел в Сепарева баня? Ние лятото бяхме там 5 дни, но си бяхме в къща за гости и ходехме в плаж Котвата. Ама сега идва студено време и искам да е закрито. А и да е придружено с масажи, сауна и други глезотийки.

# 1 302
Привет , завръщщам се вече , изчела ви , ще съм редовна
Приемате ли ме?

Ще си отдъхна малко декември от учене , в началото на януари ще го боря

Тази сутрин се видях със щефа ми , обсъдихме ситуацията , - дкември ще си поработя , а януари пак ще ме пусне малко отпуск заради изпита

Та понеделник се завръщам на смяна

Лято , честита рожденничка

Болните да оздравяват

Цвети , как е Арчи

Черния петък не съм го уважила за сега , ще поразгледам сайтовете днес , главно книги и козметика

Иначе утре с майка ми ще си спретнем един шопинг тур до Плевен

Руми покажи ботушките

А и благодаря за подкрепата на всички

# 1 303
Руми, във вашия град през зимата си е яко студ и вятър... поне на мен така ми се струва. Така че, трябва си ботушки.

# 1 304
Лято, здрава да е! Щастлива, усмихната, късметлийка! Весел празник.

Общи условия

Активация на акаунт