Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 465
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 305
Лято, здрава и щастлива да е.
Руми,  и аз реших да изкарам старите палта, не случих да си купя ново.

# 1 306
  • Бургас
Лято, честита, здрава и много успешна да е дъщеричката ти!

Болните да оздравяват!

Черен петък, Бял петък... За мен е все тая. Не могат да ме съблазнят. Пазарувам само това, което ми трябва, и то когато ми трябва. Нямам възможност да харча излишни пари.

Отпуската ми свърши и след малко заминавам на работа. А, така да ми беше хубаво у дома..... Сега пак яко на черешата!

# 1 307
  • София
Мериан, точно до Котвата в хотел Емали сме ходили 2-3 пъти и винаги сме били доволни. Има си и спа, и всичко.

# 1 308
  • София
Мериан, точно до Котвата в хотел Емали сме ходили 2-3 пъти и винаги сме били доволни. Има си и спа, и всичко.
Заето е следващите уикенди, а по-нататък са празници вече. Здраве да е!

# 1 309
  • гр.София
Привет!
Лято, да ти е жива и здрава порасналата сладурка Party Time
Аз ходих до Мола на бързо, ми нищо не можах да си харесам, мерих една рокля и един топ, ама не ми харесаха как ми седят, много странни кройки нещо.
Мислех, че ще ми махнат превръзката от челото вчера, ама уви, ще си ходя така, реве ми се, утре с превързана глава ще танцувам на фестивала, а така като гледам и другата седмица и на банкета така ще си изкарам, егати кратера значи, с тоя дрен вътре, ми писна! Пак трябва да какрам ММ да ми мие косата, а като не се обливам с главата, все едно не съм се изкъпала като хората, пфф.
Селесте, стискам палци и с другия крак нещата да се безболезнени и бързооздравяващи Hug
Яд ме е на себе си, снощи изнервена като се прибрах от Пирогов си го изкарах на малката, така и се накарах... и моя ме нервира, купил снощи някаква кисела зелка та и с нея трябваше да се разправям, идваше ми да я метна в кофата, абе не ми е нещо баш!
На вас да ви е хубав денят Heart

# 1 310
  • Бургас
Деси, и това ще мине, не си троши нервите. Някоя носия със забрадка нямате ли?

Такава обиколка с Марто и торбите направих днес, свят ми се зави. Накрая и за куриера бягах, че го виждам отдалече как седи на входа и чака някой да отвори и си тръгва, а аз не върви да се развикам от другия край на улицата, а и кво ли точно да му викна.
Гуменките съм ги уцелила, бонбоните и тях Simple Smile

Поръчала съм била лично писмо от Дядо Коледа за Вики Wink Обадиха ми се сега за потвърждение, аз съвсем съм забравила. Гледах някакъв пакет из ФБ с картичка, писмо, изненада и още нещо си от Дядо Коледа и се чудих да поръчвам ли, да не поръчвам ли. Та явно съм поръчала, много съм зле.Joy

Мери, може ли възглавниците да те чакат в някой офис на куриер? Еконт вече нали не пращат смс, ако изрично изпращачът не посочи тази опция.

# 1 311
  • някъде ... тук ...
Лято, здрава да е рожденичката! Весел празник!

Нищо не съм купувала, а и нямам желание.

Довечера - на концерт с децата. Весело ще е със сигурност Simple Smile

# 1 312
  • София
Лято,жива и здрава принцеса!

Аз бях на зъбар,спокоен е зъба,затвори го леко,на 9,12 пак.

Умря ми джербилчето днес,после ще си я погреба.

# 1 313
Деси, и това ще мине. Забавлявай се - пък с превръзка или без няма значение.
И аз оня ден се развиках на малката без да ми е виновно детето. Даскалиците ѝ искали егн-то да го напиша на един лист с адреса. И това сутринта в колата, при положение че закъсняваме. Ми мама му стара тази информация я имат на поне 100 места. Дневника да си отворят и да си го препишат.

Елит, на кого сте на концерт?

Мид, гуш ... (не знам какво е животинчето, но сигурно ти е гадно)

Дадка, не са кой знае какви, аз такива си харесвам, че са удобни. Мисля офицерки се водят.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 22:21 от rummi_pl

# 1 314
Лято, да ви е жива и здрава Simple Smile

Мид, съжалявам за животинката. Знам какво е раздяла завинаги с домашен любимец.

# 1 315
  • някъде ... тук ...
Руми, на Дубиоза Колектив.

# 1 316
Съжалявам, Мид.
ЕлиТ, на вас приятно. За групата разбрах преди месец от репортаж в обедните новини.

# 1 317
Ауу, хич не съм ги чувала аз Blush

Лин, студеничко си е бая и често има мъгли зимата.

# 1 318
Лято, да ви е жива и здрава!

Мид, съжалявам...

Дадка, добре е Арчи. Дивее, играе, хапва и спи. Живот си живее. Но страда като е сам. Мисля го много и ми е мъчно...

Прибрах се и вдигнах краците да почина малко. После ще приготвя нещо да хапнем. От това, което намеря в хладилника. Не знам и какво има, но ще импровизирам.

# 1 319
  • Варна
Лято, да е здрава девойката
Мид, много съжалявам!
Аз се подготвям за 'пуф паф', ту-тууу

Общи условия

Активация на акаунт