Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 462
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Бургас
Мид, съжалявам! Някоя змия ли е?

# 1 321
  • на Мелмак
Лято, честита да ви е! Много здраве и щастие Birthday Весело изкарване!

Дес Hug

Мид, гадно Confused
Джерибила е, да кажем примерно мишле.

Нервно ми е, дъвча се с ММ и така.

# 1 322
И на мен ми е нервно, но си сипах едно винце. Приспа ме, само се прозявам и чакам ММ да се прибере и се мятам в леглото. Но и ние не се наспиваме откакто взехме Арчи. Буди ни нощем, играем и му обръщаме внимание, но си трябва и сън. Аз ставам кисела, като не съм се наспала.

# 1 323
Хайде, Цвети! От кога те дебна. Стига с тоя студен чай!

# 1 324
Мари, наздраве! Ама пак имам студен чай.Smiley Но не го пия с виното.Smile

# 1 325
Съжалявам , Мид. Сладка животинка. Първо помислих, че става въпрос за гущер, но видях, че е мишле. Децата как го приеха? Плакаха ли?

Аз този път да похваля моя младеж, след като сутринта се оплаках от него. Днес има четири шестици и то все от устни изпитвания. Явно вчера все пак се е стреснал и днес е решил да блесне със знания пред класната. Ще стане човек и от него.

Наздраве на вино-(и не само)пиещите.

# 1 326
Мид, съжалявам.
Аз поръчах колело на детето за Коледа. Поне почнах да купувам подаръци, че имам още доста.
Браво, Рай.
Деси, забавлявай се, нищо че ще си с превръзка.
Али, как си след последния ден?

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 20:34 от Sunny29

# 1 327
  • София
Малката не осъзнава,с нея я погребахме.
Павел плака,тропаше й да става,ние 5г.я имаме.

# 1 328
  • гр.София
И на мен ми се пие винце 😁 днес изпих последния антибиотик, сега чакам ММ и може да си сипя едно пръстче 😉 ядох сармички, от нерви съм забравила да сложа мазнина в гювеча, та само в плънката каквото си е имало, ама стават, по диетични съм ги докарала. Синът и той ме ядосва, хванал си гадже от Негован, само ходи напред, назад да я развозва и смучки му направила момата, та си поговорихме на висок тон! Моя ММ се прибра, лека и от мен 🤗

# 1 329
  • Бургас
Тази вечер пропуснах винцето, нещо много ме омаява и ми се доспива, а имам работа. Пия по половин чашка, да не мислите, че преполовявам бутилка. Сипах си чайче сега и сядам да действам. По друг начин си представях следващите два дни, с книжка /"Стопанката на Господ" започнах/, ама здраве да, трудът красял човека.

Мид, Hug

Занимателната част от подаръците я поръчах /дано и ми я донесат, че Хиполенд мълчат/, остава по някоя дрешка към всеки пакет и съм готова. А, и с нашите и свекърва ми съм до кривата круша, но те са лесни, накрая може и без нищо.

# 1 330
И моите глътки бяха точно 2. Дори за момент си помислих да си ги сипя в една измита водна чаша, но реших да си изчеша крастата с хубава чаша и да им се насладя. Заставам на караул и ще чакам щерката.
За протокола- все още не съм си купила нищо.

# 1 331
  • на Мелмак
Щерката на дискотека ли ще е? Wink

Точно днес коментирахме, че нищо не съм купила и даже нямам желание и ровейки си във форума в темата за Амазон, пуснали една хубава оферта за Айробот, ММ ме изнерви докато не го поръчах, за Банско ще е. Сега се успокои и ми обърна гръб да си гледа нещо си Smile Е, пак де, не бях аз, а по заповед на щуката Joy

# 1 332
  • На брега на реката
Мид, тъжно е! Това си е член на семейството, та макар и толкова мъничка! Hug

Ети, честита да ти е новата придобивка.

# 1 333
О, Ети, все още не посещават дискотеки. Но това не ми действа успокоително.

# 1 334
Повече къща с двор и огромни дървета-не. Миналата година 92 чувала с листа. До тук, първо чистене-9, а листата са още по дърветата. И толкова мравки, свърши ми препаратът за мравки.
Навивам Калин да си пише писмото до дядо Коледа. Опитвам се да му пробутам геймърска алуминиева клавиатура, че вече я купих.
Ети, честито роботче. Моето за миене на стъкла дойде, утре ще го пробваме.
Мид, съжалявам за мишлето.

Общи условия

Активация на акаунт