Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 457
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Бургас
Аз преди час се прибрах от работа и сън не ме лови... А утре съм първа смяна и трябва да стана в 5:45ч. Пак ще е мъка!
Пийвам си биричка и чакам да ме унесе сънчо....
Титина, всв забравям да те поздравя за Калин. Още много успехи му желая.

Моя малкия се записа на ръгби. Интересно му е. Надявам се да се задържи там. Харесват ми треньорите и методите им.

# 1 336
Добро утро.  Луда работа е моето, в събота се събудих в 4. Обещах си да не ставам, за да заспя, ама те очите не ми се затвориха цял час,  та няма смисъл. Направих си кафе, прострях една пералня и пуснах втора и сега малко спокойствие. Детето снощи се молеше да не  го будим рано днес. Аз му казах, че имам да си отмъщавам Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Хубав да е денят ви!

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 06:39 от Sunny29

# 1 337
Добро утро!

И аз сред рано кукналите. Обаче съм заспала към 8, събудих се в 22.30, легнах си официално, почетох... Компот работа. Нищо, ще направя закуска,  че МсЧ работи нощем, ще го изчакам и сигурно пак ще прилегнем.

Ети, честито роботче!

Мид, много тъжно за мишлето 🤗

Деси, няма се сдухваш заради превръзката! Идеята за забрадка на челото не е лоша, ако можеш да я вържеш с носията.

Моя дърт котак не е добре. Нещо има проблем с бъбреците и повръща. Вет е казал снощи, че за годините си (17) и два полета от шестия етаж на младини е направо пушка. Малко системи, малко лечебна храна и дано се закрепи. Е, по-здрав няма да става, но да не се мъчи поне. Иначе е жизнен де. Ще го видим.

Лежерен и спокоен ден, банда!

# 1 338
Добро утро. Станах в 6. Направих си кафе и си пуснах сериала, който вчера по традиция проспах. Мислех че това е само в последните 15 минути, но се оказа, че нищо не помня и го гледах от начало.
Титина, ти си купила здрава клавиатура, а ние скоро купихме механична- да трака кат пишеща машина. Сега се ползва, когато сестра му не е в стаята, че тя се дразни. Това е втората клавиатура за лаптоп, който естествено си има такава...Луда работа е, признавам си.
Съни, твоето момче се пазари за късно будене, а моето ме инструктира да го събудя рано(11 часа), за да учи.
Али, да се оправя животинчето. Много е кофти, когато някой любимец страда. Подсети ме, че е време да сляза и да нахраня нашите.

# 1 339
  • На брега на реката
Добро утро,

Най-после съм наспана. След две почти безсънни нощи, тази спах като бебе.

Врмето е лошо и вали, а трябва да отида до село, за да се видя с мама и тати, че не съм си ходила скоро, а пък те милите тъгуват.Та днес ще ги зарадвам.  Heart Eyes Пия си кафето, ще ида да напазарувам нещичко и ще отпрашвам.

ЧП не го уважих, но разглеждах перални, че ще се наложи, за съжаление. Десетгодшната ми Аристонка, сдава багажа и майстора твърди, че е с неразглобяем казан и не се наема да я прави. Та, щем-нещам, се оглеждаме за нова. Не, че много се дърпам де.  Grinning

Хубав да ви е уикенда, момичета!

# 1 340
  • на Мелмак
Добро утро!

Тит, кажи после впечатления от робота, и аз искам за прозорци, определено!

И аз се наспах, и при нас вали.
Малчо трябва да го будя, че ще е на урок след малко, харесаха се с госпожата. Тя каза, че определено няма проблем с материала, просто има нужда от упражнения, за затвърждаване, така, че ще ходи да се упражнява Grinning Ау колко се радвам, че ми е на 3 минути сега, като ме мързи да стана Grinning
Хубав ден от мен!
Аз палачинки ще правя или пържени филийки, но първо да прогледна.

# 1 341
  • Бургас
Добро утро!

Натисках парцалите до 8 часа и станах, не мога повече. Поприбрах, каквото можах, заредих пералнята и като станат моите, ще включвам уредите един по един. За закуска кус кус, не ми се прави друго.

На децата давам витамини и сироп от бъз, ама и за нас с мм искам нещо да взема. Вие пиете ли профилактично някакви добавки/ витамини за имунитет?

# 1 342
  • Ямбол
Добро утро.
Мина и тая седмица. Започвам обратното броене, остават две седмици до банкета и три до ваканцията.

Вчера правих спаначена баница и ще имат и за закуска горе домашните ми. Аз съм в магазина и не закусвам. Малко грозде си хапнах и сега ще пия второ кафе.

Приятни почивни дни.

# 1 343
Добро утро!
Лиле, гроздето на гладно не ти ли дразни стомаха?
Станах преди малко, детето е на английски, ще я прибера в 12, чудя се да захващам ли нещо вкъщи или да си дочета книжката;)
Але, да се оправя котаракът!
Мари, как в почивен ден стана в 6 бе момиче?
Селесте, нищо не пием ние. При нужда прополис и джинджифил с мед. Вече и с детето практикувам така. Като беше малка по цяла зима я тъпчех с нещо, ама ефект никакъв, та спрях да спонсорирам индустрията.
Руми, мина ли на пулмолог?

# 1 344
Сядам с кафето. Изчистих и хубаво измих, пуснах пералня и сега малко време за форум. Трябва да пазарувам, но ще е по-късно. ЧП и аз не го уважих. Исках единствено книги да си купя, но не остана време. А и все бързам да се прибера при Дребното.

Али, дано дядо котарак се закрепи.

Титина, като те чета и все повече ми се живее в Щатите.

Хубав уикенд, момичета!

# 1 345
  • Ямбол
Тути, не ми дразни. То и кафе не е добре на гладно, но така съм свикнала. Аз се обърках тотално от информация за това, какво трябва да ям и какво не трябва. Взех решение да си ям всичко, но без прекаляване и в леко намалени количества.

# 1 346
  • Бургас
Привет, девойки!
В хотела е лудница, имаме футболистчета и са навсякъде. Сбърка ми се погледа.

# 1 347
  • Пазете Гор
... Моя малкия се записа на ръгби. Интересно му е. Надявам се да се задържи там. Харесват ми треньорите и методите им.

Сигур половин година не бях влизал във форума и темата, и ето кой беше първият пост, дето прочетох. Направо провидение. Тая есен е особена празнична за българската ръгби-общност и доста се занимавах с това. Ръгби е най-хубавият спорт, и е любов за цял живот. Браво на детето! Ние ръгбистите се надушваме отдалеч и все намираме какво да си говорим за нашата лудост. Това е клубът на Моряците, нали?

# 1 348
Здравей, Куркума! Липсваше ни!
Тути, за училище ставам рано, та се пренася и за почивните дни.
Селесте, аз давам много неща и пия много неща. После ще напиша с какво съм се запасила.

# 1 349
Тути, чак във вторник ми е прегледа. Нямаше по-ранен час.
Леко ми е притеснено и се надявам на вашата положителна енергия Blush

Куркума, здравей.
Хич не го разбирам ръгбито като спорт. Една идея ми е по-добре от американският футбол.
Всъщност като се замисля много от спортовете не ги разбирам, хеле пък тия дето се бият Joy

Аз съм работна.

Общи условия

Активация на акаунт