Смешки от форума - 43

• 16 592
  • 171
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема!

Тук събираме бисери, сътворени във форума.

Моля, съобразявайте се с молбата на Мамма:

Цитат
Обръщам се с молба към всички списващи в темата - моля, не публикувайте като "смешни" постинги, касаещи здравословни проблеми.

Когато човек поради една или друга причина се притеснява за здравето си и е дошъл в сайта да попита, независимо от това как се изрази, не заслужава присмиване, а има нужда от помощ и подкрепа.
Едно е лапсус или изказване в някоя неангажираща тема, съвсем различно е осмиването на здравословни проблеми от каквото и да било естество.

Благодаря предварително за разбирането!

Тема 42

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 12:23 от Tatti

# 1
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
никой  не е попадал на нищо смешно!

Simple Smile ето едно от днес. Simple Smile

Цитат
Ретроградният Меркурий свърши, остана Марс, а той бил виновен за скандалите. Аз ги редувам. Един ден скандал с ММ, на следващия - с дъщеря му.

и отговорът "на мен марс не ми трябва за да се караме"

Laughing

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 17:27 от st. Dobri

# 2
И аз вместо запис, за нещо което и мен ме дразни:

Цитат
Придвижване и паркиране са трудни, защото искаме да живеем в домове като европейци и да се придвижваме с автомобили като американци, но инфраструктурата е пригодена за луноходи и марсианци.

# 3
Такъв оксиморон е само по силите на жените Joy
Цитат
Питането ми е за големи чанти, в които повечето от нас носят сумати непотребни, но много важни неща.

# 4
Не е оксиморон, а опит за шега. Просто не са сложени кавички Wink

# 5
  • София
Пък и е съвсем вярно Simple Smile

# 6
Майка ми така си носеше малко трионче в дамската чанта. Тя от типа чанти, които побират хляб и 2 кисело млека. Няколко пъти годишно ще ѝ потрябва трионче да отреже някой клон в градината и няма да има подръка, ако не е в дамската чанта.

# 7
Не е оксиморон, а опит за шега. Просто не са сложени кавички Wink
Въобще не е шега, макар да е смешка.
1/3 от раницата е пълна с точно важни неща, които не е ясно кога/дали ще ми потрябват Trollface

Кукумицинка,  Joy

# 8
Така - така, никой не знае кое "непотребно" нещо ще му потрябва. Grinning
Скрит текст:
И аз си нося мултифункционално швейцарско ножче с какви ли не приспособления - клеща, отвердка, гаечно ключе....пила, ножица, има и пинцента, и костена клечка за зъби...Grinning
Ключодържателя ми е с мини рулетка, а и къде без химикал с фенерче. Laughing Трябва само да потърся, дали се продава някъде и някое сгъваемо трионче. Joy

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 12:25 от Sysly

# 9
  • here and now
Скрит текст:
И аз си нося мултифункционално швейцарско ножче с какви ли не приспособления - клеща, отвердка, гаечно ключе....пила, ножица, има и пинцента, и костена клечка за зъби...Grinning
Ключодържателя ми е с мини рулетка, а и къде без химикал с фенерче. Laughing Трябва само да потърся, дали се продава някъде и някое сгъваемо трионче. Joy
Подозирам, че делим една и съща дамска чанта Mr. Green

# 10
Скрит текст:
Подозирам, че делим една и съща дамска чанта Mr. Green
Ако и в твоята има кутийка със сгъваема четка за зъби и и мини паста (тях забравих да спомена), значи чантата ни е една. Joy

# 11
Днес съм с такава чанта, трябва някъде да побера шал колкото одеало, разни дреболии като макетен нож, това-онова. Терсене ми е сегашната мода на малки и микро чанти, сложиш телефон, документи и край.

# 12
Терсене ми е сегашната мода на малки и микро чанти, сложиш телефон, документи и край.
Затова малка чантичка плюс раница.
По едно време цяла година носех гримове в себе си, нищо че се гримирам на Коледа и Нова година, обикновено Blush

# 13
  • София
На един РД на колега ни трябваше нещо остро да отворим подаръка. извадих от чантата си макетно ножче и готово. Смешното е, че останалите колеги бяха мъже техничари, а само аз жена административно лице и само аз имах макетно ножче. от тогава все ме питат я за отвертка, я за трион.

# 14
  • FRANCE
Скрит текст:

И аз носех . Докато не забравих да го извадя и на летището ми го взеха Cry. Първият път беше преди Ковид и любезна дама предложи да го даде на човекът който ме изпраща. Но това лято директно ми го взеха

Общи условия

Активация на акаунт