Смешки от форума - 43

• 43 240
  • 346
  •   1
Отговори
# 45
  • Телиш/Плевен
Цитат
вобще не мисля да се разсаждам

Предполагам, че думата е "развеждам", но ме разсмя така написано. Grinning

# 46
  • София
От темата за Игри на волята, където при обединението на племената в последния етап им дават бандани в еднакъв цвят:
Цитат
Как избраха реда, по който да дават бандажите? На Деси ли дадоха първия бандаж?

# 47
От раздел "смешни страшки":
Цитат
Още като дете, без никой нищо да ми е казвал, забелязах, че лелките, дето живеят с мъж и дечуря са по-дебели, по-стари и по-грозни от живеещите с едно голямо дете разведени жени. У семейните често беше спарено и миришеше на манджа. У разведените миришеше на парфюм.
Офф, то пък тук бяха смешките. Добре, тогава от раздел "страшни смешки" Joy

# 48
То не е лъжа това.И да не съм голословна - с подкрепление.
https://www.instagram.com/reel/DD3wDYHI3XQ/?utm_source=ig_web_copy_link

# 49
Горките деца на разведени, все да били гладни.

# 50
О, за сметка на това имаха много таланти, много повече от децата в семейство от двама родители. Това пак от същата съфорумка Joy
ПП - нищо против разведените родители. Коментирам само определени мнения, отишли в крайности

# 51
Пробвах веднъж, бяха като пържени ластици за коса Joy
Без коса, надявам се JoyJoyJoy

# 52
Уаау, някой е пържил ластици за коса?! А аз си мислех, че мога да готвя Joy

# 53
  • Телиш/Плевен
Цитат
Не искам някаква чак толкова скъпа кола като Ролс Ройс, Мазерати и подобни. Искам съвсем обикновена кола като БМВ, Мерцедес, нещо от този тип. Смисъл на мен ще ми трябва за една вечер, нищо повече. Дайте съвети, моля. И не, не искам да се фукам или нещо, просто повечето близки, които познавам ходят с такива коли и искам и аз един път да се покажа сред хората.

# 54
Скромен младеж. Не иска Мазерати, Майбах му се иска, ама не смее да си признае милия.

# 55
Имам каручка с три гуми от мерцедес, и кожени седалки от ягуар. Като бонус предлгам кочияш с обноски и мундир, незнайно от коя война, но винаги колосан. Върши ли работа?

# 56
Като гледам пазарските колички си викам: Боже, дано издържи канализацията...

# 57
Цитат
- финал, победа? Тя пееше фълшиво на места ... :/

Такъв е живота... Кой, каквото умее. Един да пее, друг да пише... фЪлшиво.

# 58
Хмм, слаба ракия. Ей това наричам аз умение Simple Smile))
Цитат
Косата ми е почти до кръста, а като изсъхне, вратът ми се оголва

# 59
От любима съфорумка, има дарба
Цитат
Значи викаш да сложим и 9 гроздови семки в портомонето до люспата от шаран, дафиновото листо и бележка с числа от Грабовой и полуразпадната четерилистна детелина?
Някой ден, някой крадец ще успее да се сдобие с портомонето ми и ще живее убеден, че е обрал вещица - ще мине живота му в ритуали да се пази от "отмъщението ми", докато аз за пореден път претърсвам къщата де съм си сложила портомонето Simple Smile   

Общи условия

Активация на акаунт