Смешки от форума - 43

• 43 238
  • 346
  •   1
Отговори
# 30
Пробвах веднъж, бяха като пържени ластици за коса Joy ама хапнах малко, че готвачът голяма реклама им хвърли и беше тоолкова горд със себе си Joy

# 31
  • FRANCE
Не можах да се прежаля да ги пробвам. А съм във френско и тук си ги хапват .

# 32
Не можах да се прежаля да ги пробвам. А съм във френско и тук си ги хапват .
Препоръчвам ти да пробваш, особено пък там където си е направо престъпление да не си опитала поне. Grinning
Скрит текст:
Стига да са добре приготвени, изобщо не можеш и да заподозреш какво ядеш. Варират като усещане при хапване от пилешки воденички до пържени гъби, нямат изразен вкус, поемат изцяло вкуса на подправките в ястието.

# 33
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Това е много добро Joy. Как ли миришат охювите и какво ли е искала да каже авторката Joy

най-вероятно е трябвало да е "екстракт" от охлюви. макар, че съм виждала и реклама за "сълзи от охлюви".
винаги съм се чудила на омекотителя с аромат на екстракт от перла.

# 34
Аз на някаква опаковка на нещо видях хайвер от охлюви веднъж, вие за едни сълзи тука... Joy

# 35
Дали имат сълзи охлювите не знам, но определено имат сополи. Joy

# 36
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как ли ги разплакват? Wink

# 37
С цените на тока ,парното , каквото им въздейства.

# 38
  • до най-прекрасния мъж
С цените на тока ,парното , каквото им въздейства.
Те си имат къщи, дреме им за цените на тока и парното Grinning

# 39
  • Mediterraneo

И що за хора са тези, които разплакват охлювите!

# 40
Аз на някаква опаковка на нещо видях хайвер от охлюви веднъж, вие за едни сълзи тука... Joy

Да, общоприето е като термин, яйцата им наистина са като хайвер, поне визуално, не съм опитвала.

# 41
Аз бях купила на времето маска за коса с плацента Trollface
Не беше скъпа, а и учудващо добра за парите си. Не съм я купувала заради плацентата. В последствие и четох етикета и бях леееко ужасена. Joy

# 42
Аз бях купила на времето маска за коса с плацента Trollface
Не беше скъпа, а и учудващо добра за парите си. Не съм я купувала заради плацентата. В последствие и четох етикета и бях леееко ужасена. Joy

Миосотис ли? Върти ми се някакъв спомен, че беше с растителна плацента, така се води, не е истинска плацента, за съжаление май. Виждала съм, че има доста скъпи терапии с истинска, която съдържала много полезни неща. Като цяло не ми изглежда нещо страшно да използват плацента от крави и пр.

# 43
Нямам никакъв спомен за марката, ама плацентата ми се запечата. Joy

# 44
  • София

Показват им запис на националния ни отбор по футбол. Те си казват "ега си и охлювите са тия", после се замислят какви благини получават ония и как те биха могли да ги получават, ако някой навремето им беше казал, че стават за футболисти... и ето ти го рева!

Общи условия

Активация на акаунт