Смешки от форума - 43

• 43 238
  • 346
  •   2
Отговори
# 15
На един РД на колега ни трябваше нещо остро да отворим подаръка. извадих от чантата си макетно ножче и готово. Смешното е, че останалите колеги бяха мъже техничари, а само аз жена административно лице и само аз имах макетно ножче. от тогава все ме питат я за отвертка, я за трион.
На предишна работа така един колега се изказа силно изненадан, ама чак възмУтен прозвуча - Егати, за пръв път виждам жена да си носи рулетка! Веднага още една до мен извади нейната, оборихме го от раз Joy
Кой по дяволите ходи на работа на място дето още е наполовина строителна площадка и тепърва се решава планира кое къде ще е, без да си носи рулетка?? По-скоро чуденето е той защо не си носеше също?!? Grinning
Виж, по едно време дори майсторите ми вдигнаха вежда, че поисках по-дълга рулетка от тях. Подават ми една от 5 метра. А, мерси, аз такава си имам в дамската чанта, искам поне 10! Връчиха ми някаква за строежи, 40 метра с малка манивела, не знам какво изненадващо имаше че се зарадвах Grinning Идеална работа ми свърши.

# 16
  • FRANCE
"Свинските опашки" също са много практични. Винаги си нося Sunglasses

# 17
Аз преди години внесох нелегално газов пистолет в Гърция(пътувах с влак). Ми беше на дъното на дамската ми чанта и тотално го бях забравила, че е там😊.
В тийн годините на  приятелка и се скъса любимата гривничка. Седим в заведение. Гаджето ми ще я оправя, но каза, че му трябват клещи. Тя невъзмутимо извади клещи от дамската си чантичка.

# 18
  • Бургас
Цитат на:  link=topic=1617577.msg49031787#msg49031787 date=1734639311
Цитат на:  link=topic=1617577.msg49031277#msg49031277 date=1734633348
Цитат на:  link=topic=1617577.msg49029508#msg49029508 date=1734610924
търся препоръки, за фирма за бънджи скокове от Аспарухов мост
Искаш да видиш откъде изтича адреналина? Stuck Out Tongue Winking Eye

Клуб Адреналин
Joy аз не!
имам си адреналинови адепти вкъщи, обаче
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 19
"Неочакван разврат на събитията" видях в една тема

# 20
Това е от втория сезон на Ергенът. Една от участничките пускаше такива бисери. Като Тутанкамион.

# 21
  • София
Неочакван разврат не е чак толкова лошо. Вълнуващо звучи. Ех да бях по-млада ... Simple Smile

# 22
В багажника на колата ми могат да се намерят странни неща (малка печка примерно), иначе чанти не нося

# 23
Оф, и това си е за смешките. Прочетох го и се зачудих, къде е грешката? След повече от минута загрях - развой…

# 24
Неочакван разврат не е чак толкова лошо. Вълнуващо звучи. Ех да бях по-млада ... Simple Smile

И при мен възникна едно такова приятно чувство, като си го представих Simple Smile

# 25
Ейй, само разврати са ви в главите! Подминахте тутанкамиона все едно е трабант.

# 26
Ейй, само разврати са ви в главите! Подминахте тутанкамиона все едно е трабант.
Ами, тутанкамион много работнически и простовато някак звучи, друго щеше да е ако беше тутанлимузина или тутанджип....Joy

# 27
Неочакван разврат Joy някои са родени с късмет.
Тъкмо идвах още хилеща се с долното. От тема за козметични продукти, да е жива и здрава авторката, много ме разсмя

Цитат на:  link=topic=1650790.msg49034572#msg49034572 date=1734697185
имам много любима маска за крака с мирис на охлюви. Много хубаво мирише и крачетата стават много мекички.

# 28
  • FRANCE
Това е много добро Joy. Как ли миришат охювите и какво ли е искала да каже авторката Joy

# 29
Това е много добро Joy. Как ли миришат охювите и какво ли е искала да каже авторката Joy
Миришат на прясно окосена трева. Grinning Не сте ли яли? Страхотни са запържени в масло с магданоз и чесън. Wink Само дето е много дълга процедурата преди да стигнат до пържене. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт