The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 428
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм много доволна от HA + B5, отгоре успявам абсолютно всякакви кремове, слънцезащита + грим да нанасям, не ми се получава кир ефект. А Marine Hyaluronics наистина са супер течни, аз ги изливам във флорална вода, добавям и съвсем малко Amino Acids +B5 и пръскам, след като съм използвала силни киселини или съм била на някаква процедура, от която кожата ми е чувствителна за кратко и не е хубаво да я докосвам/търкам с ръце и ми е супер така. С този пример се опитвам да обясня колко са течни Grinning

Ох, и аз не издържах на намалението -
Скрит текст:

# 106
аз не съм много информирана къде другаде има серум/чиста хиалуронова киселина, така че ще потърся. Аз мажа вечер по принцип и сутрин изплаквам лицето. Не ползвам фдт през 80-90% от времето. Но на първо време ще си взема MarineH, мерсии Peace

А защо държиш да е чиста?
Имай предвид, че ако нанасяш само ХК, без нищо отгоре, хидратация наистина няма да видиш.

От душо-гело-маската бих се възползвала и аз Grinning

# 107
  • София
За да хидратира най- добре. Joy
Просто да си е хиалуронова държа, не друго. Отгоре слагам масло, за да не избяга влагата, споко Simple Smile И крем, де.

Ще потърся за разтвориността, то трябва да си пише какъв е разтворът, в какво. По лицето не ми стиска на тоя етап, но по краката толкова ранички и белегчета имам, че би ми било супер.

# 108
  • София
Момичета, извинявам се, ако постът ми е неподходящ за темата, но правих поръчка от сайта на Десием и погрешка съм сложила в кошницата 3 бр.  The Ordinary Lactic Acid 5%+НА. Излязоха по 5 евро с намалението. Ако някоя от вас се интересува, склонна съм да се разделя с 2 бр.

# 109
Аз вчера се наплесках с ЕУК и един евтин серум с витамин С на Ревюел. Изчаках половин час и после си сложих нощния крем и околочния.
Сутринта кожата ми беше доста "напомпана".
Не знам дали ЕУК може да се комбинира с витамин С, но то сигурно и толкова и има витамин в тоя серум.
Ще пробвам и тази вечер същата комбинация, за да видя дали резултатът ще се потвърди.
Свърши ми Niacinamide, ама не ми се плаща доставка и намерих, че се продава в ибей с безплатна доставка, но пише, че пристига от Китай. Менте ли е? 90% съм сигурна, че е менте, ама да ми кажете и вие и да се кротна Joy
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F254266713306

# 110
Според мен е доста вероятно да е оригинален, а seller-ът да дропшипва нещата просто. Разгледах му магазина и според мен 98% е допшипър, видях, че неговият адрес е в Китай, но пише ли някъде изрично, че самият продукт идва оттам? А и да се окаже менте, ибей връщат пари много лесно

# 111
Еми ще съм опитното зайче и ще споделя.
Мисля, че брат ми има малко останал у тях и ще сравня.

# 112
  • Sofia
По таблицата от Децием, ЕУК не може да се съчетава с витамин Ц. Simple Smile)

# 113
  • САЩ
Здравейте! Какво да очаквам от Niacinamide първоначално, има ли белене или зачервяване? Вчера ми пристигна поръчката, слагам първо него, след 20мин шипково масло и отгоре хидратиращия серум. Взем си и Granactive Retinoid 2% Emulsion обаче мисля за изчакам няколко седмици може би, да видя първо как ще ми се отразят тези. Вие още от начало ли използвате всички продукти заедно? Страх ме е, че ако някое не ми действа добре няма да знам кое точно е.

# 114
При мен няма нито зачервяване, нито белене. Ниацианамида по никакъв начин не предизвиква дискомфорт на лицето.

# 115
И аз нямах никакви оплаквания от ниацинамеда, но мисля, че след шипката не се слага нищо. Въвеждайте нещата едно по едно за няколко дни.

# 116
Здравейте,
понеже отскоро ползвам ТО, имам питания дали са възможни следните комбинации за вечерна грижа:
- шипково масло и след това Бъфет и в другия вариант,;
- Alfa Arbutine и след него Бъфет
Признавам, не можах много да се ориентирам в тоблиците за съвместимост.
В момента първо нанасям Бъфет, а след него крем, в случая Женефик на Ланком и виждам, че се получава добре, но не смея да опитам Бъфет в комбинация с другите два продукта.
Като цяло имам петънца по челото и малко пори на бузите, бръчки - гневна и назолабиални
Ще бъда благодарана за съвет дали са възможни двете горни комбинации и какво друго може да ми бъде полезно от ТО за подобряване на кожага.

# 117
Мисля че първо се слага серум (в твов случай Бъфет), а олиото е след него. От това което съм чела олиото се слага последно след всички серуми и кремове.

# 118
Здравейте! Какво да очаквам от Niacinamide първоначално, има ли белене или зачервяване? Вчера ми пристигна поръчката, слагам първо него, след 20мин шипково масло и отгоре хидратиращия серум. Взем си и Granactive Retinoid 2% Emulsion обаче мисля за изчакам няколко седмици може би, да видя първо как ще ми се отразят тези. Вие още от начало ли използвате всички продукти заедно? Страх ме е, че ако някое не ми действа добре няма да знам кое точно е.

Вчера за първи път сложих и аз Niacinamide 10% + Zinc 1%. Зачервяване и други реакции нямаше, но ми стоеше едно такова лепкаво. Така ли трябва да бъде?
Дори кремът, който сложих след това не попиваше, а се мажеше и "лигавеше" някак странно.
Сутрин използвате ли го? Не посмях предвид лепкавия ефект, който даде при мен.

# 119
Да, малко е лепкав. Аз се опитах да спра да го мажа сутрин, но лицето ми се влошаваше (имам акне) и искам не искам го ползвам сутрин и вечер, иначе ефектът му се намаля.

Общи условия

Активация на акаунт