The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 508
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
23%-то намаление на сайта на Deciem е до края на ноември.

Току що си сложих хиалуроновата киселина на сухо лице. Попи веднага! До сега винаги съм я слагала на мокро лице, едновременно с млечна к-на или крем  с витамин Ц. Изненадах се как кожата ми попи веднага продукт, който ползвам от половин година всяка сутрин и вечер и чакам по 30 мин да ми изсъхне лицето!.
Утре очаквам голяма поръчка. Нямам търпение вече.
За непоръчвалите от сайта на Deciem-  25  евро не е недостижима сума. А от сайта поръчките идват за срок от около десет дни, което за мен е мн. бързо, сравнено с превозвача Габко.

# 181
А с какъв куриер идват доставките до България? Спийди или Български пощи? Hug

# 182
# 183
Ами оня ден като поръчвах от Deciem излизаше изчерпан и поръчах без него. Ще погледна отново Simple Smile

# 184
Благодаря на   Elenora за насоките, като получа пратката може би ще ми изникнат още въпроси, защото май напоръчвах много неща и сега ще се чудя как да ги вмествам.

# 185
  • Стара Загора
Не мога да реша кое да поръчам - HYALURONIC ACID 2% + B5 СЕРУМ или MARINE HYALURONICS СЕРУМ. Някой, използвал и двете, би ли ги сравнил?

# 186
Здравейте, от скоро ползвам продуктите на The ordinary и следя темата. Имам мазна кожа, склонна към акне, широки пори и първи бръчки. Поръчах си тоника Glycolic Acid 7% ; пилинга  AHA 30% + BHA 2% ; Niacinamide 10% + Zinc 1%; Hyaluronic Acid 2% + B5; the ordinary-Retinol 1% in Squalane и писах в сайта на Deciem за съвет как точно да ги ползвам и дали трябва да добавя още нещо. Те ми изпратиха примерен режим, който сега се опитвам да следвам. Споделям го с вас, дано съм полезна на някого.
Скрит текст:
MORNING:
1.Clean

2.“Buffet”
3.Hyaluronic Acid 2% + B5
4.Niacinamide 10% + Zinc 1%
5.The Ordinary Mineral UV Filters SPF 15 or 30 with Antioxidant

EVENING 1:
1.Clean

2.Glycolic Acid 7% Toning Solution
5.100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil

EVENING 2:
1.Clean

2.“Buffet”
4.Retinol 1% in Squalane

EVENING 3 (1 or 2 times a week):
1.Clean

2.AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

# 187
  • София
Момичета, ще правя поръчка. Не помня обаче кой крем за ръце препоръчвахте? HA 3 Hand Hydrator синия или Hand Chemistry розовия? Целта ми е по-скоро превенция на кожата на ръцете от набръчкване, на 41 г. съм и хидратация, но не искам да ми остава мазен филм отгоре, искам да попива добре в кожата.

# 188
Момичета, колко най-дълго сте чакали доставка от бюти бей? Вече месец чакам пратка и все още я няма... друг път ми идват за около 2 седмици. Поръчах и от Diciem заради намалението, след като получих мейл, че поръчката е изпратена няма и седмица и вече имам известие, че е пристигнала. Възможно ли е да е изгубена някъде из БГ пощи? Писах и на съпорта на бюти бей, още нямам отговор.

# 189
  • софия
Здравейте,момичета !
Моля за малко помощ -искам да включа една млечна киселина5% ,гликоловия тоник ,матриксил и ресвератрол.
Сутрин ползвам тези като редувам Еук и ниацин .
Вечер са тези
Кожата ми е смесена ,пъпчици рядко се появяват 36г.

# 190
Най-препоръчвана обикновено е розовата опаковка крем за ръце. Това е кремът, за който при създаването и пускането му в продажба, Брандън Труакс казва, че съставът му е подходящ и за лице. Кремът не е мазен. По-скоро оставя леко силиконово усещане веднага след нанасяне, но то бързо отминава. Ароматът може да е малко силен (прасковен), но за ръце е наистина доста добър продукт.

Момичета, ще правя поръчка. Не помня обаче кой крем за ръце препоръчвахте? HA 3 Hand Hydrator синия или Hand Chemistry розовия? Целта ми е по-скоро превенция на кожата на ръцете от набръчкване, на 41 г. съм и хидратация, но не искам да ми остава мазен филм отгоре, искам да попива добре в кожата.

# 191
  • Стара Загора
Направих сутринта малка поръчка от сайта на Douglas, първия път нещо се прецака сайтът в последния момент и поръчката ми е отказана, втората е все още "чакаща". Уж има 15% намаление на всичко и 20% с карта, а пък няколко прудукта на The Ordinary бяха с 14% намаление. Надявам се да дойдат бързо до магазина в нашия град.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 13:37 от ❇Sisi_91❇

# 192
  • София
Помагайте! Опитах да направя поръчка в сайта на Deciem, но не ми я прие, пишеше нещо от сорта, че пощенският код не съответства на пощенския код на дебитната карта, каквото и да значи това. Но ми взеха парите за поръчката от картата. На някой случвало ли му се е?

# 193
Чела съм, че се случва. Пиши им, ще го оправят. И ползвай ПейПал следващия път.

Имайте предвид, че утре няма да може да се правят поръчки. 30 е последната дата за намалението.

# 194
Как така утре няма да могат да се правят поръчки??? Та аз утре мислех да поръчвам....

Общи условия

Активация на акаунт