Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?!

• 68 111
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Поне за 9та серия на AEG има много недоизмислени неща... Като започнем сфилтъра за мъх който сее прах навсякъде.... Стигнем до 87-те им сантиметра височина. Прекалено самовлюбени са тия от АЕГ.  Според ме термопомпената история може да се замени с далеч по практични и не толкова претенциозни системи.

# 376
Всеки има право на избор. Не знам къде ти се сее тоя прах, при мен си е в чекмеджето.

# 377
Поне за 9та серия на AEG има много недоизмислени неща... Като започнем сфилтъра за мъх който сее прах навсякъде.... Стигнем до 87-те им сантиметра височина. Прекалено самовлюбени са тия от АЕГ.  Според ме термопомпената история може да се замени с далеч по практични и не толкова претенциозни системи.
Според мен, твоята работа е "Знам,бе, знам, бе, знам-аз професор съм голям!" Нали ти я бяха ремонтирали и всичко беше добре?!
Сее прах САМО при теб, защото знаеш много да ръчкаш и да "конструираш".  
Вземи си Бош-а комбо за 2 бона, без недомислици и без филтър, че да не ти сее прах и да рахатясаш.

Хора, не му се връзвайте на този потребител. Прочете му предишните постове, огледайте му снимките и си направете заключенията.

За мен и много други, пералнята си е съвсем домислена и добра.

# 378
Поне за 9та серия на AEG има много недоизмислени неща... Като започнем сфилтъра за мъх който сее прах навсякъде.... Стигнем до 87-те им сантиметра височина. Прекалено самовлюбени са тия от АЕГ.  Според ме термопомпената история може да се замени с далеч по практични и не толкова претенциозни системи.
Според мен, твоята работа е "Знам,бе, знам, бе, знам-аз професор съм голям!" Нали ти я бяха ремонтирали и всичко беше добре?!
Вземи си Бош-а комбо за 2 бона, без недомислици и без филтър, че да не ти сее прах и да рахатясаш.

Хора, не му се връзвайте на този потребител. Прочете му предишните постове, огледайте му снимките и си направете заключенията.

Технически е прав потребителя че е инженерно бързана, но не с тези проблеми, които описва. Но има инженерни недомислици. Повечето са откъм датчици и релета.

# 379

Технически е прав потребителя че е инженерно бързана, но не с тези проблеми, които описва. Но има инженерни недомислици. Повечето са откъм датчици и релета.
Би ли пояснил малко повече за тези датчици и релета, моля.

# 380
Aха, а и деветката вече е втора генерация и се прави доста години. Още ли не са изчистили тези бъгове?

# 381
Ами за потребителя нямат голямо значение, но Safety стандарти не са покрити от използваните Sick релета и датчици, не им се дават +4 ево примерно за Leuze датчик за температурата на барабана. Съвсем хипотетично това би скапвало дрехите повече. Потребителя може най-много да усети по-избледнели дрехи примерно. Или по свити. Прецизността и безопасността са пропуснати.

# 382
  • гр. Варна
Това за избледнелите дрехи и мен ме притеснява. От месец ползвам сушилня, преди това не съм имала, и все ми изглеждат избледнели дрехите.

# 383
От две години ползвам деветка комби на АЕГ и нямам вреди. Само една единствена блузка от Дика стана като за кукли, ама то май от прането - нямаше етикет, а е трябвало да се пере на вълна.

# 384
  • Пловдив
А колко прах сипвате? Винаги ли според указанията на кутията?

# 385
Аз сипвам малко, защото така ми се развали преди години Аристона и майсторът каза, че е от много прах. Нещо си се задръствало.

# 386
Аз слагам директно в барабана една почти пълна силиконова формичка за мъфини с течен Ариел, по-малко е от указаното, иначе прави много пяна.

# 387
Георги Дяков, благодаря!

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 16:36 от petiaivanov

# 388
Един въпрос към собствениците на комбито на АЕГ девета серия, и по-конкретно за функцията CLE за почистване на барабана. На теория трябва да се настрои за изплакване и да се натиснат едновременно два клавиша. Да де, ама си играя по 5 минути сигурно докато "захапе". Натискам, задържам и...не ще. И пак от начало и така опит, опит, опит докато накрая стане. Та има ли някакъв чалъм, дето не съм го схванала?

# 389
пробвай да обърнеш пръстите наобратно когато натискаш..... при нас е така със заключването за малки ръчички...работи само когато се натиснат двата клавиша а пръстите сочат към пода...... иначе не става

Общи условия

Активация на акаунт