Клиника Адела Фертилити - вълшебна тема 8

• 34 910
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Я дави питам друго. Семена течност за микробиология, ако тази вечер отделим и съхраним в контейнер, може ли да занесем утре в лаборатория и как да я съхраняваме дотогава?  Знам, че за спермограма до час и т. 37
Желателно е до около 2 часа след отделянето да се занесе в лаборатория. В една лаборатория , бяха ми казали, че може да 24 часа , но трябва да се съхранява в хладилник. Друг е въпроса до колко ще са реалистични резултатите след 24 часа. Аз лично не бих рискувала, за да не стане , че пробата не върши работа или дава фалшив резултата 🙂

# 601
Момичета, аз съм малко шашната. Доктора е видял резултата от фертили теста и имам назначена терапия само за мен. При положение, че уреаплазмата се предава по полов път не  ели редно да се лекуваме двамата? Малко ми е странно това решение...

# 602
Ние лекувахме и двамата, беше открито при него. За мен му пуснете изследване за плазми.

# 603
Да той никога не изписва за партньора, както и много други лекари. Ако искате пуснете запитване един пакет от еякулат да не се трови излишно. Не е задължително да се предава и той да има.

# 604
Ами аз настоях и му изписаха и на него... Не ми се рискува😣 А и като се замисля, нали се предава по полов път, как единия ще има, а другия не. Много ми е странно това...Все пак март процедура мислим да правим и се надявам да се изчистя от първия антибиотик.

# 605
Ами така. Мъжете като цяло по-трудно прилепват разни неща. Освен това ти плазмите си ги имаш в някакви количества в организма. Просто се активират и развъждат в един момент. Не е нужно някой да ти ги пренесе.

# 606
Ами аз настоях и му изписаха и на него... Не ми се рискува😣 А и като се замисля, нали се предава по полов път, как единия ще има, а другия не. Много ми е странно това...Все пак март процедура мислим да правим и се надявам да се изчистя от първия антибиотик.
Преди няколко месеца по друга причина моя мъж си пусна уреплазма.  Оказа се положителна , пуснах си и аз и моята беше отрицателна . Така , че явно е възможно. 🙂 Да някъде е въпрос на имунитет дали ще се развие или не . Но правилно си настояла , все пак не се знае . Още повече за процедурата, да не ви изиграе лоша шега.

# 607
Момичета, аз съм малко шашната. Доктора е видял резултата от фертили теста и имам назначена терапия само за мен. При положение, че уреаплазмата се предава по полов път не  ели редно да се лекуваме двамата? Малко ми е странно това решение...
И аз така миналата година отидох при АГ и пуснах микробиология и цитонамазка (често имах гъбички, а и беше време за профилактични). Гъбички нямаше, но пък имаше ешерихия коли. Семерджиева предписва само на мен лечение, доста по-късно се замислих, че вероятно и мъжО трябва да се помъчи малко. После когато пускахме в Адела изследванията преди инвитро, мъжа ми беше чист.

# 608
Здравейте да се запиша и аз в тази тема. Чета отзиви за клиниката и ми предстои да взема решение. Имам 3 опита инвитро и сме с тежък мъжки фактор, а аз станах вече на 40.Времето лети и се чудя дали имат добра апаратура и ембриолози в клиниката. Май ембриолога е 1.

# 609
Добре дошла! Не е само един. Има и жени. Аз комуникирах с едната и останах с много добри впечатления. Има го и моментът, че моите ембриони бяха преместени при тях,  но се погрижиха много добре, което също не е малко. Повече впечатление за останалите неща бих имала при следващ опит, до който се надявам да не стигам. Вярвам, че док е направил добър избор от към персонал и апаратура. Съветвам те да направиш консултация и да разпиташ подробно за всичко, което те вълнува. В момента не се записват часове за нови пациенти, но скоро предполагам ще почнат пак.

# 610
Момичета здравейте! Simple Smile Много съм ви изпуснала, но се връщам да чета докато се готвим за номер 2. 🥰

Разбрах за Деси и Теди, и на мен ми стана много мъчно, че си тръгват, но им пожелавам много успехи и щастие по пътя, който са избрали. Дано да успеят да им намерят достойни заместнички!

# 611
Момичета, днес бях в клиниката. Докато чаках, разбрах, че д-р Калчев няма да е на разположение на 11 и 13 февруари. Пиша тази информация, защото може да е полезна за някой. Девойките от регистратура прозвъняваха пациентите, за да им презапишат часове за другата седмица.

Лив, успех в подготовката! Flowers Four Leaf Clover

# 612
Ливче, много се радвам да те видя готова за борба! Прегръдки на малката!

# 613
Момичета, искам да попитам тази диагностична хистероскопия се прави според някакви индикации ли? Четох няколко теми назад и останах с впечатление, че е доста правена процедура, особено при жени с по няколко аборта, както е и моя случай. Освен това май има доста случаи на забременели след нея. На мен док ми каза на първия преглед, че единият ми яйчник е срастнал за матката. Следващият път само каза, че матката е нормална, с идеална лигавица и че съм с перфектен резерв и ни  изпрати по живо по здваво да пробваме ин виво още 3 месеца и ако не забременея започваме процедура. Притесняваме, че след три кюретажа може да има някакви поразии, но док предполагам щеше да каже, ако има съмнение. А преди ин витро не е ли добре да се направи такава процедурa за да се огледат нещата? Другото, което искам да питам е към кого да се обърна в клиниката за документ за смяна на клиниката защото и това трябва да задействам за да съм в готовност?

# 614
Препоръчително е да се направи след аборти, както и проверка на тръбите. До някъде се учудвам, че не ти е предложил. Да, много е полезно преди процедура, но него вече е много трудно да го убедиш за хистеро/ТВЛ дори, когато има проблем. Но ти си попитай и поискай. Ако твърдо се решиш си понастоявай, защото отнема време убеждаването.

Общи условия

Активация на акаунт