Прахосмукачка робот - 18

• 51 863
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета,
В испанския амазон има LG VR8602RR Hombot Turbo Serie 9 за 279 евро. Т.к съм гола и боса с поръчки от амазон, смятате ли,че е добра цена това?
цената му е добра, но имай предвид, че вече спират да ги продават. Изчистват останали бройки и вече не предлагат нови. И аз много му се чудих, но говорих с ЛГ България и потвърдиха, че няма да предлагат повече роботи, което означава, че и части за тях няма да има. ЛГ е спряло производството на тези прахосмукачки, направо се учудих защо. Thinking

# 256
  • Варна
И аз си търсех LG  и видях, че вече ги има много малко. Даже намерих едно LG с моп за 220 евро. Още го мисля. Аз съм с LG от 5 години и съм много доволна и не обичам да сменям техниката.

# 257
Благодаря за бързите отговори, да разбирам ,че като цяло няма да има роботи на LG независимо от коя серия?

# 258
Няма да има никакви ЛГ роботи. На страницата им даже са ги махнали. Изчистват бройките по магазините и дотам.

# 259
Ох, чудно. Много благодаряза информацията, явно ще се пренасочвам към друга марка.

# 260
Леле, веднага се сетих за Рени и нейните 10 робота, които е накупила на родата. Сега ако останат без резервни части ... Hushed

# 261
  • Пловдив
Здравейте момичета,
В испанския амазон има LG VR8602RR Hombot Turbo Serie 9 за 279 евро. Т.к съм гола и боса с поръчки от амазон, смятате ли,че е добра цена това?
Перфектна даже
Леле, веднага се сетих за Рени и нейните 10 робота, които е накупила на родата. Сега ако останат без резервни части ... Hushed
Тези роботи не се са се развалили до сега.Най-старият е над 5 години и още работи.И да се развалят отдавна са си изкарали парите.Не мисля ,че някой ще поправя техника ,която е над 3 годишна,и не е прекалено скъпа.
Много се надявам ЛГ да ги спират ,защото се говореше ,че са в преговори с Дайсън за циклонната технология.Ако изкарат такъв модел ще е прекрасно.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:30 от renydent

# 262
  • Варна
Тъй като се разбра, че LG няма да си купя, коя Румба е подходяща за мен . 120 кв.м. някъде, само един килим, без деца и домашни любимци, само моята коса.  Дневната е огромна  65кв.м. с ламинат. Ако може без виртуални стени. 

# 263
  • Sofia
Тъй като се разбра, че LG няма да си купя, коя Румба е подходяща за мен . 120 кв.м. някъде, само един килим, без деца и домашни любимци, само моята коса.  Дневната е огромна  65кв.м. с ламинат. Ако може без виртуални стени. 
Аз бих взела 960 може би Simple Smile

# 264
Да ви кажа честно, аз реших. Ще купувам Xiomito ама май от метро. Защото разликата с алиекспрес е 40лв май така като гледам и не си струва да поръчвам от Китай. Така ли е или пропускам нещо?

# 265
  • софия
Да ви кажа честно, аз реших. Ще купувам Xiomito ама май от метро. Защото разликата с алиекспрес е 40лв май така като гледам и не си струва да поръчвам от Китай. Така ли е или пропускам нещо?
Аз виждам разлика 100 лв. И това преди черен петък. Поръчките идват от Полша/Германия, т.е. няма нито мито, нито ДДС, крайна цена.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 18:29 от zvаnchе

# 266
  • София

Колко е в Метро? В петък в Али ще е 309$.
Моят го поръчах на 11.11. за 315$ и съм страшно доволна. За 30 мин минава на всякъде. По-чисто не е било в нас.

# 267
  • София
А как стои въпроса с гаранцията , ако е от Алито?

# 268
  • софия
Две годишна гаранция. Ако има проблем се изпраща за наша сметка до Полша, връщат за тяхна.

# 269
А как стои въпроса с гаранцията , ако е от Алито?

И аз това се чудя....но по-скоро гаранция няма. Някоя част може да ти пратят най-много. И то след много разправии.

Общи условия

Активация на акаунт