Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 180
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Deetron, чудесно описание на Herbae L'Occitane - благодаря за препоръката, при първа възможност ще тествам  и него, и Eau des Baux - oпределено ме заинтригува. Simple Smile Имам много добри спомени от https://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/L-Occ … oilette-2226.html - класическа лавандула, чиста и реалистична.
Silver Pearl, аз съм голям фен на кожа в парфюми и нося различни видове, та на мен не ми се стори тежка или доминираща кожата в Rose & Cuir F. Malle. Смятам, че е умело балансирана с останалите ноти и просто дава хубав гръбнак на композицията. Това, което много ме впечатли в парфюма, е цялостното усещане за въздушна струя, за вятър, за хлад, които сякаш минават през ароматната сърцевина и създават ефект на грациозност и фееричност.

# 301
Аз днес само за едно излизане в обедната от поне три места подуших Ла ви е бел, много е масов, чак омръзва.
Когато бях бременна започна да ми прилошава от него и още не мога да го търпя, особено върху себе си, а имам една едва започната 75..

# 302
  • Варна
Deetron директно се припознах в Herbae L'Occitane, нямам търпение да го пробвам това зелено вълшебство. Въпросът е къде?

# 303
И тук по туристическите места Ла Ви е Бел се усеща..
Сънче, мисля  че ти писа в другата тема за Мимозата ,че е наличен ?!
Аз писах за Мимозата и Туберозата ,че са налични в нотино.........................

# 304
  • ново
Снощи се виждах с приятелки. Едната дама около 60-годишна разказа, че преди да тръгне за срещата се парфюмирала и след минута майка ѝ (над 80 г) се развикала, че нещо мирише на изгоряло 😃 Веднага се сетих, че е сложила Поем.
Миналата година дамската ми чанта се обърна, всичко се изсипа и естествено тестерът на Л'инстант падна така, че пулверизатора му хлътна навътре. ММ смени целия пулверизатор с такъв от стар парфюм, уж е ок, но подлизва. Вчера го метнах в раницата за работа и по едно време се сетих да го извадя....ужас! Всичко е дълбоко напоено и лепкаво, добре че е 80 мл. и ще имам за зимата.
Днес сложих Кристал ноар ❤️

# 305
  • Sofia
И тук по туристическите места Ла Ви е Бел се усеща..
Сънче, мисля  че ти писа в другата тема за Мимозата ,че е наличен ?!

А, благодаря, че си се сетила за мен, но заслугите не са мои. Hug

"Виновникът" се намери. Grin

Парфюм за деня - Коко Мадмоазел Интенз. Sunglasses

# 306
А аз предлагам следващата тема да бъде, снимки на личната колекция Grinning
+1

# 307
Снимайте и си покажете колекциите още в тази.

# 308
  • някъде под слънцето...
За колекции над 200 би било  доста сложно .
Да оставим на страна , че няма всички да се хванат на една снимка.Но е вадене, подреждане, прбиране.....

# 309
Хората въобще не се интересуват от дрехите, парфюмите и визията на околните. Само парфюманите се интересуват от луксозни парфюми, повечето хора ползват само дезодорант и имат един, два парфюма за по-специални случаи.
Почти бях шокирана, че нова “приятелка” - френчи, и Израел цял живот е ползвала само Shalimar edt...
Бях на една дума разстояние да разваля приятелството.
И да не е спам, ( лоши, лоши, лоши феички) закупих заради темата основно, а и защото от Армани обичам и имам само 2 сърцеразбивача - idole edT( имам парфюмната версия) и ( thank you UK ebay) Gio ( mmmm)

# 310
  • някъде под слънцето...
Честити, с удоволствие да ги ползваш.
Имах щастието да получа Джио от размяна във форума
Благодаря отново на феята, която ми изпрати тази красота Heart

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 10:40 от sl

# 311
Имат сайт на български   L'Occitane, но ограничени аромати като че ли,  този зеления не го виждам. Звучи интересно като за пролет Grinning
А , има го 50 мл- 127 лв
100 мл- 174 лв
въх , много бре

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 10:20 от Chocolat_

# 312
Честити, с удоволствие да ги ползваш.
Имах щастието да получа Джо от размяна във форума
Благодаря отново на феята, която ми изпрати тази красота Heart
Моята е в Англия, ще си я прибера по Коледа...няма такъв КЕФ - да се срещнеш отново със стара любов....
И да се похваля ( или оплача, че вече сутрин върху мен се борят за надмощие поне 4 аромата) - имам 2 супер стари версии на Smasara + 1 edP и ЕДТ, ей така, от сантименталност и споделена любов... и малко ме е яд, че живея в климат, където “студено”,е 26 градуса, а влажността е най- малко 60%, та въпросните вълшебства нямат много шанс за оцеляване.
https://www.fragrantica.com/perfume/Commodity/Gold-29539.html
Това е новото ми ванилово откритие, което ми напомня за Trouble Boucheron....

# 313
Не знам за другите молове, но в Сердика има магазин на L'Occitane. Сигурно не е единствен.

# 314
Има и на ул. Иван Шишман

Общи условия

Активация на акаунт