Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 900
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
На мен Libre ми напомни на Chloe love story edp. Един единствен път съм го пробвала, но тази асоциация ми излезе веднага - изявени цитруси усещам аз и при двата в началото.

# 421
  • Пловдив
Доста се порових за информация, но не се ориентирах въпреки това и реших да ме посъветвате за топъл,мек,  парфюм с тамян 🙏🏼😊

# 422
Ама,  че сте " лоши"😋. Поръчах съншайн. Може и да съм го пробвала, но не помня...Дали ще ми хареса? Имам онър и голд. Особено Голд, много ми стои. Дали и този ще ми хареса?
Очаквам и африканския бал. Него го знам много добре, няма да е изненада. И всичко това  след като казах, че спирам с парфюмите. Леле майко, за трепане съм...

# 423
Sunshine ми е top of the top от произведенията на Amouage... 🌞❤

# 424
  • В сърцето на един мъж
Три Амуаж имам - Sunshine, Lilac Love I Journey. И Туберозата за малко. И трите много ги харесвам, обичам си ги и ги нося често. бих ги повторила. Абсолютно красиви аромати. И категорично не може да се каже - май ми напомня на еди какво си.....
С останалите не мога да се разбера, да не кажа че направо ме дразнят. 😖

Честити покупки, тук май всички сме за трепане 😇😇😇

# 425
  • София
Днес бях в един от моловете и реших да си пръсна от Libre.
Много стилен и вдъхващ респект аромат. А също така и много познат. Напомня ми на един от ароматите на Майкъл Корс, но не помня кой точно.
Дълготраен и силничък. Според мен е идеален за дами работещи в офис, с клиенти и са с висок статут на работното място.
Харесва ми, но на този етап не го асоциирам с мен, може би точно заради хладината, която излъчва.

# 426
  • при морето
Момичета,може ли някоя от вас,която има Dior Feve Delicieuse да напише има ли маркиран код върху бутилката и къде е той,много благодаря!

# 427
Малко съм учудена. Много дами използват думата "хладина" по отношение на Libre. При мен, а и при майка ми е по-скоро топъл. Не мога да си го обясня.

# 428
Здравейте, момичета. Отдавна ви чета, но не се осмелявам да пиша, защото съм абсолютен аматьор в сравнение с вас. Включвам се, защото виждам, че коментирате Либре в последните няколко поста.
Мен ме грабна от първо помирисване и в последните няколко седмици основно него нося. Има дни, в които го усещам чак до вечерта и други, в които се замислям дали изобщо съм го сложила преди да изляза. В мрачно и влажно време като да го усещам по-отчетливо. Силен ми идва само в първия момент. След това, бих го определила като тръпчиво-сладък, топъл и слънчев някак. Лавандулата в него не я усещам. Не знам защо, но на мен ми мирише на сока от черен касис, който някога дядо ми приготвяше от храста, който отглеждаше в двора, ... и ми става едно такова топло, уютно и леко носталгично от него Simple Smile
Иначе - да, вписвам се в описанието на подходящите ползватели - в офис и с хора работя Simple Smile Че и с по-строг костюм или делова рокля съчетавам обикновено Simple Smile
Делова хладнина и строгост, а и лавандула, усещам от Герлен Интенз. Него взех заедно с Либрето, но дори не съм го разопаковала още.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 22:34 от Light Beam

# 429
Хладен, та направо студен парфюм е Либре.
Лавандулата се усеща много добре, мандарини и цитруси също.

# 430
  • Бургас
За мен Либре е пронизващ и много измамен парфюм,излъчва строгост.Съншайн е много траен при мен,пробвах го през всички сезони и в нито един не ми показа красотата,която му се приписва.Просто не е за мен.

# 431
И на мен Либре ми се струва топъл, на моята кожа е и сладък. Хареса ми, но смятам силно да се въздържам, поне докато не изразходя нещо. Подпалихте ми фитила с този Съншайн. Него не съм  го тествала. Единственият Амуаж от изпробваните, който ме грабна, така че веднага да го купя е Beach hut. Знам, че е недоюбван от повечето дами в темата, но аз го обожавам. Машина на времето е просто, с него се разхождам по пусти океански плажове, връща ме при първото ми посещение на тропически остров - слизаш от самолета и в лицето те блъсва абсолютна каша от непознати миризми и влага. В горещия въздух се носят на плътни слоеве аромати на непознати цветя,влагата е невероятна, а на плажа духа солен вятър и вълните са струпали купища плавеи. Чонг гениално е пресъздал тази картина с ароматни акорди. Парфюмът изисква въздух, открити пространства и вятър, тогава се развива прекрасно.На затворено се променя и тежи.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 22:58 от silver pearl

# 432
И на мен Beach hut ми допада от Амуажите най-най но цената не ми допада:))
Либрето ме спечели от първо тестване и при мен е много траен.

# 433
  • Виена
Dior Feve delicious в 40 мл опаковка има четири цифрен код на дъното, като дъното има стъклен пръстен основа и по-вдлъбната среда. Кодът е под стъкления пръстен

# 434
Хладен, та направо студен парфюм е Либре.
Лавандулата се усеща много добре, мандарини и цитруси също.
Всичко е много индивидуално -  до човек, нагласа и настоение явно. Аз дори чисто визуално съм изцяло в студената гама, по-скоро обрана като визия, обичам чисто, силно и горчиво кафе, харесвам горчиво-цитрусови, акватично-солени аромати, ... силно ванилено-карамелено-виолетково сладки не са моите просто. Вероятно оценявам нещата от собствената си камбанария, затова ми се струва топъл и сладък може би Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт