Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Коледни парфюми, създаващи атмосфера на уют, току-що изпечени сладкиши не са само с канела, а и топла ванилия.
И аз препоръчвам Casmir Chopard (има и канела, и ванилия), Opium Vapeurs de Parfum Yves Saint Laurent. Защо не и Rawaa, става ти сладичко като от баклавичка. И аз си заплюх вече моят аромат за Коледа – ще е La Belle Jean Paul Gaultier, като изпечен крушов пай ми е, хем ароматен, а не просто сладък, хем топъл и оптимистичен.

# 541
A забелязали ли сте как Rawaa е станал с 10лв по-скъп в нотино за няма и месец...

# 542
  • някъде под слънцето...
Сайтовете следят форруми, групи във фейса
И то.не от вчера.
..

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 22:07 от sl

# 543
Намирате ли прилика между Либре и Ла Белле? С 2 думи харесвам Ла Белле ,ще ми допадне ли и Либре? Ще пиша писмо до Дядо Коледа...та за това.

# 544
Намирате ли прилика между Либре и Ла Белле? С 2 думи харесвам Ла Белле ,ще ми допадне ли и Либре? Ще пиша писмо до Дядо Коледа...та за това.
Абсолютно нищо общо нямат. Не пиши без да пробваш.

# 545
  • Бургас
Не виждам прилика между тези два парфюма аз,Мимче.

# 546
Никаква ,направо са противоположни.  Grinning
Чакам утре червеното Гучи Блум и за настройка днес съм с Netare di Fiori  Grinning

# 547
  • Бургас
Хаха,бързи пръсти имате изпреварихте ме с Червеното Гучи и аз ще го купя,ммм.

# 548
Либре и Ла Белл нямат общо. Единият е изискан, софистициран, въпреки белите цветя и хладнее – Либре. Ла Бел е игрива кукла, намига ти сладко.

# 549
Между Libre и La Belle няма общо,вкл.и Червеното Gucci Bloom,но пък и трите адски ми харесват.Зимата ми ще премине с тези три любовчета....❤❤❤

# 550
Хаха браво ,както се изказа една съфорумка бая сме се наЛибрели:))

# 551
Червения Блум го взех на сляпо ,та нямам търпение утре да пробвам..
Сега чакам Дъглас или някой друг с поне 20 % та да взема и Либре..

Денси ,беше писала за Myrriam ? Къде да намеря мнението?

# 552
Вината е моя-в събота,след като го отнесох като куцо пиле-домат,наЛибрих масово аудиторията 😀😀

# 553
  • До сърцето...
Базила, благодарение на теб сега чакам (ей, не знам кога ще се запра!!) с огрoмно нетърпение La belle и съм направо щастлива Heart Eyes

Повече няма да я чета тази тема... за пореден път Mr. Green

# 554
Хайде душици наЛибрени😁Нападайте....

Общи условия

Активация на акаунт