Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Много е трудно избирането на парфюм за подарък. Аз не бих подарила, не желая и на мен да ми подаряват изненадващо.
Така е. Или трябва да знаеш точно какво харесва човека, но пак си има риск. Вкусът може да се промени с времето и това, което е харесвал, да му е поомръзнало и да предпочита нещо различно.

# 526
  • В сърцето на един мъж
Не се предлага в България Dolce Passione Pantheon Roma.
Е предлага се вече като екстракт, заедно с другите екстракти на марката в новата нишова парфюмерия Atelier №84.
Има много непредлагани никога досега марки в България като Moresque, The Spirit of Dubai, Blend Oud и още доста.

Там там 😍

# 527
Аз пак да питам има ли разлика между Tom Ford Soleil Blanc и EAU DE SOLEIL BLANC ? Имам мостра на Soleil Blanc ,мноого ми харесва, но eau de soleil blanc е по изгоден като цена, различни ли са?
Няма голяма разлика между двата,първият е концентрация edp,втория е edt.Soleil blanc edp е по-траен и присъствен,по-плътен ....

# 528
Аз пак да питам има ли разлика между Tom Ford Soleil Blanc и EAU DE SOLEIL BLANC ? Имам мостра на Soleil Blanc ,мноого ми харесва, но eau de soleil blanc е по изгоден като цена, различни ли са?
Няма голяма разлика между двата,първият е концентрация edp,втория е edt.Soleil blanc edp е по-траен и присъствен,по-плътен ....
И на него пише че е edp

# 529
Успях да пробвам Herbae и много, много ми хареса. Разви се чудесно на моята кожа, свежо - плодов, тревист, но има и меко излъчване. Не става сапунен или химичен, с добра трайност. Може би е по - скоро летен, трябва да се пробва. Цената ми се струва твърде висока, но е много приятен. Донесоха ми и проба на Mon Precieux nectar - грам трайност при мен няма, но ми иде да си изхвърля всички шишета и да ползвам само него. Като парфюма на Грьонуй е - струва ми се, че би се харесал на всеки. Лесен за носене, нежен, свеж, но и топъл - създава ведро настроение и те кара да се чувстваш добър. В интерес на истината Нerbae, без да твърдя, че има каквито и да било прилики с Нектара, ми носи сходни усещания.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 15:21 от silver pearl

# 530
  • някъде под слънцето...
Моето пресложение за Коледен парфюм.Самия парфюм се казва  Коледна нощ
https://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Nuit-de-Noel-4581.html
Деуг , който ми носи Коледно усещане е Еликсира на Чудесата.

# 531
Ох, лоша работа. Пробвах и разносих Memoir-a на Gucci и La Belle днес. И двата много ми легнаха на сърце, а се бях зарекла няколко месеца да не купувам нищо ново. Memoir d'une наистина ме пренесе някъде си, из някакви И мои спомени, нещо много познато и много хубаво. Първоначалното пръскане обаче ме втрещи, много странно начало. После обаче... голяма красота и нежност. Струва ми се само, че не е много траен, супер бързо се прибра до кожата, а за цената му сякаш би могло повече.
Луда ли съм, или La Belle ми напомня на Lancome Idole, само дето ги няма спарените цитруси, които усещам в Идола? Нещо като по-зряла и завършена версия на Idole, много чаровна сладост носи Бел. Отива в уишлиста, определено. Напомня ми и нещо друго, но не се сещам какво...
Отбих се в Зара на Витошка, с надеждата да видя новата колаборация, но ги няма там..

# 532
Аз пак да питам има ли разлика между Tom Ford Soleil Blanc и EAU DE SOLEIL BLANC ? Имам мостра на Soleil Blanc ,мноого ми харесва, но eau de soleil blanc е по изгоден като цена, различни ли са?
Да, различават се. Еau de soleil blanc е много по-разводнен, лек и нетраен. Но пак е хубав, аз имам и двата и ги нося по цяло лято.

# 533
Парфюми, които напомнят на коледни подправки и празненства за мен са Chanel Coco, Dolce Vita Christian Dior, Casmir Chopard, Angel Mugler (може да си го окачи на коледното дърво след като се напръска Wink)Opium YSL...

# 534
Е те в douglas.bg  и на La Belle бяха писали ,че е тоалетна вода.....

# 535
  • Бургас
И за мен Коко на Шанел внася празничност,като чуя празници и ги свързвам именно с него!Един от много красивите парфюми от старата школа,неподвластен на времето със скъпо звучене.Разплакващо женствен.Не зная защо,но по някакъв начин ми носи сходни усещания с друг прекрасен парфюм Пантерата на Картие ЕДП без да си приличат буквално.Две много красиви произведения.Heart Eyes

# 536
  • Sofia
На Дъглас отдавна не им чета обясненията в сайта, защото очевидно се поддържа от неграмотни тъпанари. Не знаят грам английски и пляскат такива преводи, че око да ти зайде.
И откакто пък взеха да се правят и на секс магазин, смехорията е пълна. Grinning

# 537
  • Варна
Много е трудно избирането на парфюм за подарък. Аз не бих подарила, не желая и на мен да ми подаряват изненадващо.

Така е!
Аз подарявам, обикновено когато знам, че човека не може да си позволи скъп парфюм и ми е достатъчно близък, за да знае, че не е задължаващо обратно да ми се подари нещо на същата стойност.
Малко е трудно и деликатно. А който може и си позволява скъпи парфюми, не мисля, че ще се впечатли или по друг начин казано, достатъчно ще се зарадва на подаръка.

# 538
  • Sofia
Пробвах Зара-Джо Малоун и ме впечатлиха туберозата и Waterlily dress. Вторият ми създава точно онова дзен усещане, което търсех през лятото и го купих. Туберозата ще тествам пак.

# 539
  • София
La belle на мен ми напомня на Midnight rain. Последният никога не ми е бил любимец, но го изпръсках без да разбера как е свършил. Същото се случи и с черното кубче на Нарцисо. Аз май други изпръскани парфюми нямам😄 Е, имам, но са били дребосъци. Пробвах коментирания от вас Либре. Толкова не мой, а толкова да ми хареса. Засега той и La belle са ми фаворити.

Общи условия

Активация на акаунт