Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Жената харесва и Черния Кристал и Елиън, освен това обича да се усеща много шлейф. Градини аз не бих купила.

В София има нов магазин за нишова парфюмерия, сега отивам да видя какво се предлага там. Със сигурност се предлага всичко на Orto Parisi.

https://www.ortoparisi.com/

# 511
Аз прочетох черния кристал и еуфория, това са едни от най-масовите парфюми. Показвала съм градините на жени, харесващи свежи аромати като омнии - ами на 8 от 10 им допадат. Докато с някои от предложените, които споменах в предния си пост, често виждам изражение на отвращение, дори. Въпреки, че и аз ги харесвам много. Laughing

Чета ви с огромно удоволствие,нямам вашата парфюмна класа,за да пиша. Имам нужда от помощта ви. Искам да подаря парфюм на една дама,която направи нещо огромно за мен. На 45 е, а любимите й парфюми са в този ред: BVLGARI - Omnia Crystalline
BVLGARI Omnia Amethyste
Calvin Klein Euphoria
Versace Crystal Noir.
Какво ще ми препоръчате? Иска ми се нещо трайно и шик.Благодаря предварително за помощта.

Нищо не видях за шлейф, затова предложих тези.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 12:05 от water_nymph

# 512
  • Sofia
Аз пък ще предложа:

Кели Келеша на Ермес (Kelly Caleche) Grinning

Valentino Valentina и Valentino Valentina Assoluto

# 513
Аз се включвам с питане. Сестра ми заяви, че много би искала парфюм, който да й създава коледно настроение. Скоро има рожден ден, така че поне ми даде идея за подарък. Smile От 2 часа се ровя из сайтовете и чета, но изобщо не мога да се ориентирам. Thinking Предполагам, че трябва да е с канела, какао, джинжифил или нещо от този род. Първото, за което се сетих беше Montale Chocolate Greedy, но реакцията й не беше особено приятна, когато аз си го взех. Sweat Имате ли идеи за парфюм, който мирише на Коледа? Christmas Tree

# 514
Не се предлага в България Dolce Passione Pantheon Roma.
Е предлага се вече като екстракт, заедно с другите екстракти на марката в новата нишова парфюмерия Atelier №84.
Има много непредлагани никога досега марки в България като Moresque, The Spirit of Dubai, Blend Oud и още доста.

# 515
  • София
Къде се намира тази парфюмерия?

# 516
  • ново
Моят коледен аромат е https://elinor.bg/product/guerlain-linstant  Много мед и ванилия, ухае ми на топлите зимни дни, в които с майка ми правехме курабийки.

# 517
На Съборна.
Ще пусна много снимки в стори в Инстаграм след малко, те също имат техен.
Момичето вътре е разкошно. Heart Eyes

# 518
  • Варна
На база изброените харесвани парфюми, аз бих предложила Armani - Si passione. Ако дамата харесва омниите, не мисля, че парфюми от рода на Saab или Rodriguez биха и допаднали. Те са прекрасни, но са тежки, задушливи миризми.
Друго, което бих препоръчала - почти всичко на Hermes. Всичките градини, мисля биха й допаднали. Chanel Coco mademoiselle, Chanel - chance eau  fraiche - прекрасни, но може би малко над бюджета. Не знам какви са цените, на мястото на което живеете.
Не мисля, че градините могат да бъдат аналог на Versace Crystal Noir, BVLGARI Omnia Amethyste.

При мен са на двата полюса - обичам много градините, но не мога да  понасям Versace Crystal Noir.

# 519
Аз се включвам с питане. Сестра ми заяви, че много би искала парфюм, който да й създава коледно настроение. Скоро има рожден ден, така че поне ми даде идея за подарък. Smile От 2 часа се ровя из сайтовете и чета, но изобщо не мога да се ориентирам. Thinking Предполагам, че трябва да е с канела, какао, джинжифил или нещо от този род. Първото, за което се сетих беше Montale Chocolate Greedy, но реакцията й не беше особено приятна, когато аз си го взех. Sweat Имате ли идеи за парфюм, който мирише на Коледа? Christmas Tree
За мен празничен зимен парфюм е Слонът на Кензо. Усещам в него приятна смес от подправки и сочна мандарина.

# 520
Doris, аз обожавам градините, както и аметиста, но пък ми се повръща от черния кристал.. А ето, жената има и омнията и кристала за любими.
Истината е, че рядко човек харесва единствено и само парфюми от една гама. Има си аромати както за всеки сезон, така и за настроение, ако щеш. Поне при мен е така де.
Затова и умишлено предложих 2 полюса, ако можем да ги наречем така.
Просто е сложно с избора на подарък. Дори и аз, дето работя това, се затруднявам понякога. Или ще го харесат или не.

# 521
Много е трудно избирането на парфюм за подарък. Аз не бих подарила, не желая и на мен да ми подаряват изненадващо.

# 522
Има и друг вариант - ваучер, пък жената ще си хареса каквото й е на сърце. Но не знам, за мен ваучерите винаги са ми били малко по-делови. Не бих подарила на много близък и скъп човек. Добро решение са, но пък не показват особено лично отношение.

# 523
Аз пак да питам има ли разлика между Tom Ford Soleil Blanc и EAU DE SOLEIL BLANC ? Имам мостра на Soleil Blanc ,мноого ми харесва, но eau de soleil blanc е по изгоден като цена, различни ли са?

# 524
може би ще й хареса baiser du dragon Cartier или https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/L-Ange-Noir-41014.html?

Общи условия

Активация на акаунт