Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Чета ви с огромно удоволствие,нямам вашата парфюмна класа,за да пиша. Имам нужда от помощта ви. Искам да подаря парфюм на една дама,която направи нещо огромно за мен. На 45 е, а любимите й парфюми са в този ред: BVLGARI - Omnia Crystalline
BVLGARI Omnia Amethyste
Calvin Klein Euphoria
Versace Crystal Noir.
Какво ще ми препоръчате? Иска ми се нещо трайно и шик.Благодаря предварително за помощта.

Ако си пада по Омниите, може да заложиш на сигурно с Omnia Indian Garnet. A Защо не и Lancome La Nuit Trésor à la Folie, също не мисля, че би обидил някой.

# 496
Чета ви с огромно удоволствие,нямам вашата парфюмна класа,за да пиша. Имам нужда от помощта ви. Искам да подаря парфюм на една дама,която направи нещо огромно за мен. На 45 е, а любимите й парфюми са в този ред: BVLGARI - Omnia Crystalline
BVLGARI Omnia Amethyste
Calvin Klein Euphoria
Versace Crystal Noir.
Какво ще ми препоръчате? Иска ми се нещо трайно и шик.Благодаря предварително за помощта.
Папурче, темата не е за хора с парфюмна класа (какво ли пък е това Rolling EyesSatisfied, да не сме носове, като Полж или Васер), а за всички, които обичат парфюмите. Така че смело си пиши, за мен са много ценни мненията на непредубедени и свежи потребители.
За подаръка, при така посочените предпочитания смятам, че ще и хареса нещо свежо, но същевременно зряло и женствено: Versace Eros, Paco Rabanne Olympea, Gucci Guilty (но не Absolute), всичко, абсолютно всичко дамско на Narciso Rodriguez, Prada La Femme. Ще допълвам и още предложения.

Мерси на съфорумката, която ми препоръча шоколадовия парфюм - Boss The Scent Private Accord. Чудесен е, ухае на черен Линд с портокал. Има лек полъх и от любимите бонбони Черноморец. Много пипнат, не съм очаквала от Хуго Бос.

# 497
Бих добавила също и Estee Lauder - Modern Muse.
Щом харесва Омниите, няма как и този да не и допадне.

# 498
Бих добавила също и Estee Lauder - Modern Muse.
Щом харесва Омниите, няма как и този да не и допадне.

Modern muse е много незабележим аромат, не е нищо особено, но не е лош. А лосионът за тяло ми е любим и винаги си го подновявам като намалее.

# 499
BVLGARI Omnia Amethyste
Calvin Klein Euphoria
Versace Crystal Noir.

Препоръки на базата на последните два:

Alien Mugler (или самия Angel, ако е екстроверт)
Alaia Alaia edp (ако е по контрастите)
Hypnotic Poison (или Poison, ако е дръзка!)
Tom Ford Black Orchid (ако е по-edgy Wink
Guerlain Insolence  (ако е по-романтично настроена)
YSL Elle (ако е по-модерна)
И малко рисково Chanel Coco ( ако стила и е по-класически)

Тези се сещам на първо четене...иначе то света на парфюмите си е необятен Simple Smile

# 500
Много непретенцизен, красив и елегантен парфюм е Le parfume на Ели Саб.

# 501
Благодаря за отзивите за Nomade! Най-вероятно ще си го взема за пролетта, защото сега на дневен ред ми е покупката на Girl Of Now. Миналата седмица получих комплименти за Alien Fusion, наистина е хубав в студено време. А сега съм със Слонът на Кензо, буквално ме топли, когато навън е мрачно и хладно.

# 502
Guerlain Insolence за мен е особен аромат, взех си отливка и след 2 опита разбрах, че няма да мога да го понеса. Не е за подарък този аромат според мен. Има аромати които просто не са ми "уау", но този едвам го изтрайвам, а харесвам повечето аромати на Guerlain.

# 503
Guerlain Insolence за мен е особен аромат, взех си отливка и след 2 опита разбрах, че няма да мога да го понеса. Не е за подарък този аромат според мен. Има аромати които просто не са ми "уау", но този едвам го изтрайвам, а харесвам повечето аромати на Guerlain.
Аз пък толкова много обичам edp варианта, че една седмица бях само с него.
Може би понеже тази зима съм на вълна виолетки и пудрени аромати. Въпреки, че за мен не е пудрен, но виолетката си е доминантна.
Размечтах се. Ей сега ще си помириша капачката 😂
Между другото, ако някой иска да си разделим бутилка L'heure de nuit, да ми пише. Цяла ще ми е в повече.

# 504
Не се предлага в България Dolce Passione Pantheon Roma.

За подарък на дамата бих взела Шанел Габриел Есенс или Коко Ноар. Предложението за Римски нощи на Булгари също е много добро.

# 505
  • някъде под слънцето...
Вчера пробвах колаборацията на Zara.
Нищо и половина, ако Джо Малоун са ми с малка трайност, тези са ми с никаква.
Отделно че  и като аромат за мен не  са нещо особено и невиждано.
25  евро за големия флакон си е жив обир..
 После минах да взема една.поръчка от Zara Home и видях, че останалите не спрени парфюми от   приве колекцията им също ще бъдат спрени и са на ликвидация с добра цена .
Взех си бергамота защото за лятото е много освежаващ , като за 10 евро никак  не е зле за жегите
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara-Home/Aqua-Bergamota-42693.html

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 09:00 от sl

# 506
  • Бургас
Не се предлага в България Dolce Passione Pantheon Roma.

За подарък на дамата бих взела Шанел Габриел Есенс или Коко Ноар. Предложението за Римски нощи на Булгари също е много добро.
Абсолютно подкрепям тези две предложения на Денс и добавям Диор Джой Интенз,класен е НИЩО,ЧЕ НЕ Е МОЙ,както и Коко Мадмоазел и Интенз версията,или едно Алюрче,можеш да пробваш също с Адикта на Диор,Narciso Rodriguez for her.Аз на тоя етап бих се зарадвала много ако някой ми подари Коко едп,оо да!!!!,дадада.BowtieHeartHugHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 507
Привет и от мен.

Включвам се с няколко скромни тестчета от днес.
Повлияна от вас, си пръснах Azzaro Wanted Girl. Много, многоо приятно мирише в капачката, но за съжаление, на мен нещо въобще не го усещам, нито върху частта от дрехата, по която пръснах. Не знам останалите, които го познавате, дали имате сходна ситуация с него... А по пирамида изглежда като нещо много хубаво.. Може би заслужава втори опит.

Също така, от момента, в който излезе Burberry Her Intense, исках мнооого да го пробвам, даже бях на косъм да го поръчам на сляпо. Е, много е хубав според мен Simple Smile)) Стои ми премерен във всички отношения, усещам една приятна, засукана доза сладост, нищо простовато, нищо прекалено.. Може би не излъчва особено много и няма много шлейф, не знам.  Нося го едва от половин час и съм силно привлечена Simple Smile))

Също така, апелирам всички фенове на Baccarat Rouge Extrait de Parfum Maison Francis Kurkdjian да отидат до магазина за аксесоари в началото на Витошка откъм НДК. От страната на Ести Лаудер и Клиник бутика, точно до магазина за кафе Italian Shop мисля се казва, има магазин за всякакви аксесоари и джунджурии. Там има тестери на два парфюма на марката Lelas, която след малко проучване разбрах, че е турска и уж някаква по-джиджана. Няма ги във Фрагрантика и като цяло има доста малко информация за тях в интернет. Единият, черният, Eclact de Lelas, е жестооккк!! Оприличават го на копие на Baccarat Rouge Extract и така като разгледах пирамидата му, звучи логично. Парфюмът е жестоко попадение, ако имате път, отбийте се Simple Smile)

# 508
Искам да подаря парфюм на една дама,която направи нещо огромно за мен. На 45 е, а любимите й парфюми са в този ред: BVLGARI - Omnia Crystalline
BVLGARI Omnia Amethyste
Calvin Klein Euphoria
Versace Crystal Noir.

Включвам се и аз да дам предожения, някои от тях вече са ти препоръчани, но спрямо критериите ти, ето някои идеи и от мен:
Versace Eros pour femme edp. - в топ 3 ми е, много красив, искряш, елегантен и траен. Не е хипер популярен. Отива в посоката на Омния Кристалине, само не знам доколко е шик Simple Smile
Mugler Alien edp. - много траен, супер популярен, по-скоро е в категорията като усещане за мен на Кристал ноар.
Guerlain Mon Guerlain intense - много нов, сравнително доста траен, /но не чудовищно/, интересен и би бил идеален за подарък според мен. За 70 евро си мисля, че може да се докопаш до 50 мл. Simple Smile
Chanel и Dior са много класни предложения за подарък, там за определения бюджет можеш да вземеш от малките опаковки, което също не е зле Simple Smile

# 509
На база изброените харесвани парфюми, аз бих предложила Armani - Si passione. Ако дамата харесва омниите, не мисля, че парфюми от рода на Saab или Rodriguez биха и допаднали. Те са прекрасни, но са тежки, задушливи миризми.
Друго, което бих препоръчала - почти всичко на Hermes. Всичките градини, мисля биха й допаднали. Chanel Coco mademoiselle, Chanel - chance eau  fraiche - прекрасни, но може би малко над бюджета. Не знам какви са цените, на мястото на което живеете.

Общи условия

Активация на акаунт