Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 110
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Виена
My burberry е много траен и разпознаваем. По повод парфюм с класа, който да мирише сладко и на малки плод чета..... Много ме разсмяхте Blush

# 91
На Армани имам само Black Code - харесвам го в студено време, но не се възторгвам от него. Обаче дамският Айдъл е аромат, който никога не бих могъл да забравя! Знам, че е спрян от производство, но има ли все още начини човек да се сдобие с него, освен ибей, амазон и т.н? Ако има как да го намеря някъде на що-годе поносима цена, без колебание бих го купил за половинката (респективно и за себе си, де, защото ще ми носи кеф да усещам парфюма около мен). Satisfied

# 92
  • The Evergreen State
Мили хора, моля ви дайте мнение и съвет. В чуденка съм между La Petite Robe Noir Intense и In Love With You.... Търся траен, шлейфов, класен иии сладък парфюм с малки плодчета...

La Petite Robe Noire е добър избор. Друг който може би отговаря на това което търсиш е Miss Dior Absolutely Blooming.
Добавям и Lancome Tresor Midnight Rose както и YSL Parisienne.

# 93
Мили хора, моля ви дайте мнение и съвет. В чуденка съм между La Petite Robe Noir Intense и In Love With You.... Търся траен, шлейфов, класен иии сладък парфюм с малки плодчета...

Може да погледнеш и Amor Amor на Саcharel. Много симпатичен сладичък ванилов касис.

# 94
Здравейте! Много приятна тема сте си заформили, не знам как не съм попаднала на нея до сега. Занимавам се с парфюми и ще ми е приятно да чета отзивите ви.
За трайния, шлейфов, класен и сладък парфюм с малки плодчета, бих препоръчала YSL - Mon Paris. Един от най-любимите ми плодово-шипрови аромати, който е и точно за сезона.

# 95
Здравейте, понеже отскоро почнах да се интересувам от парфюмите, искам да попитам какви промоции да очаквам за черния петък. Струва ли си да изчакам, че ме сърбят пръстите да си поръчам.
Благодаря на Deetron, че ме насочи.
Искам и вашето мнение, ще взема Dior Homme intense плюс още нещо. Чудя се между Mugler pure havane, D&G The One, Spycebomb, YSL la nuit.

# 96
Какво означава занимаваш се с парфюми? Правиш, продаваш, парфюман си? Добре дошла! Hug bouquet

# 97
  • София
Densi, Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

Сякаш не съм фен на ароматите  на Армани. Имах Gio и Acqua di Gio много отдавна беше изпръсках по две стотици. Първия спряха, а беше много класен парфюм. Имах и много ми харесваше Sensi White Notes, но и той изчезна. В момента имам Sun  di Gioia приятен, летен слънчев аромат. Приветата не ги познавам.

ImpImpImp Парфюмите ми са прибрани в кутии и шкаф. Подредени са по брандове. Изваждам ползвам и прибирам обратно. Нося в чантата и подновявам след обяд. Един аромат нося най-малко 3 поредни дни. Отливките гладам да употребя веднага, но имам няколко от миналата година. Минитата също са прибрани, на тъмно и хладно в шкафа. Мострите в нощното шкафче.

# 98
  • Варна
ACCUA di Gioia е лек и ненатрапчив. Допада ми. За съжаление, подобни оригинални парфюми ми носят от чужбина. Моля, да споделите сайт за покупки на оригинални парфюми. Sunglasses

# 99
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Армани не ми е любим бранд, нищо не харесвам от парфюмите - нито Си ми допадна, нито Код-овете ми паснаха. От Приве колекцията не съм пробвала нищо, но и не ме привлича.

Относно подреждането на парфюмите - тези, които не нося в момента, са в кутии. Не ги разделям на брандове. Изваждам само 2-3, които смятам да пръскам, и всичко останало се прибира.

# 100
Благодаря за предложенията Simple Smile) Amor Amor не харесвам, Mon Paris e супер.. за около три часа... Tresor Midnight Rose няма “Уау” ефект поне при мен...

Някой познава ли това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Quiz-s-Seducci-n-28004.html

# 101
Изпаднал ми е изгодно La Tosca Xerjoff и бих искала мнения от дамите, които го имат. Във фрагрантика останах с впечатлението, че везните са 50/50.
Преди време го тествах, може би миналата година и не го помня (може би е показателно), а тия дни съм заета да ходя да го тествам...Впечатления?

# 102
Много силно виолетков парфюм. Бомба, понякога ме боли глава от него. Много е хубав, но е специфичен. Много мъже го носят, което за мен е много странно, чисто дамски ми е, но на мъжка кожа се променя.  Никога не бихто препоръчала насляпо.

# 103
Какво означава занимаваш се с парфюми? Правиш, продаваш, парфюман си? Добре дошла! Hug bouquet

Денси, работя в парфюмерия от 4 години. Не съм запозната с всички нишови, които се споменават тук, но има и такива с които съм. Тези, които продаваме, де. Amouage, Montale, Creed, Armani и Dolce Prive, някои от прайв серията на Tom Ford. С радост ще помагам със съвети и най-вече ми е интересно какво мислят хората за ароматите - нови, стари, класики.
Изобщо не държа да бъда някаква компетенция, тъй като много от вас пътуват и имат достъп до марки, за които българският потребител може само да си мечтае.
 Hug bouquet

# 104
Да, напоследък нещо съм влязла в ритъма на виолетките Grinning Мерси за включването.

Днес съм със Samsara Guerlain (vintage). Бях забравила за него колко е хубав Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт