Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
La Tosca Xerjoff не го харесвам аз,но аз не обичам никак виолетки.Jollie,пробвай ако ти попадне Делина на Де Марли,изящество и красота.

# 106
Ааа, не.  Grinning не съм за това тук, чисто любителски посещавам форума. А и не съм в София. Иначе с удоволствие мога да си коментирам с вас и да дам компетентен съвет. Дали за сходен аромат, дали за подарък.  Grinning Обичам си работата, така че да приемем, че съм тук като хоби парфюман.

# 107
Densi, колко парфюма имаш, ако не е тайна? И помниш ли на всички ароматите или само в основни линии? Или друг някой да се похвали с по-сериозни количества ...
Интересно ми е и как точно процедират тези, които се определят като колекционери - изфъсквате си парфюмите докрай или си пазите някакво количество за мостра. Аз не притежавам кой знае колко парфюми, обаче взех да натрупвам солиден брой почти празни флакончета, т.е  с малко количество на дъното, с които ми е трудно да се разделя и си ги пазя, поне докато не си купя нов от същия.

# 108
Помня всички, разбира се. Над 300 са с тези на мъжа ми.
Обикновено пазя някакво количество за спомен, в почти празната бутилка.

# 109
Oлелеле,Денси живееш в парфюмно царство,искам комшийка като теб!

# 110
Не ти трябва. Скоро ще стане така, че ще мога да нося всеки един от парфюмите си само по един път годишно.

# 111
Аз парфюмите си ги държа в шкаф. Те са ми десетина и малко отгоре. Не ги пазя - като купя парфюм, си поставям за цел да го изпръскам и хвърлям  празната бутилка.

# 112
  • Sofia
Благодаря за отзивите на всички,  които споделиха, интересни решения!
В крайна сметка ги подредих по брандове, а тези, които са по 1-2-3 от марка разделих на няколко групички- ниш, летни и дарк.

# 113
Негов имам само Sensi, който нося рядко, защото го усещам твърде женствен за моя вкус, но когато съм в настроение за него, го нося с удоволствие, защото е нетипичен, комплексен, интересен и върху мен траен.

# 114
Здравейте, понеже отскоро почнах да се интересувам от парфюмите, искам да попитам какви промоции да очаквам за черния петък. Струва ли си да изчакам, че ме сърбят пръстите да си поръчам.
Благодаря на Deetron, че ме насочи.
Искам и вашето мнение, ще взема Dior Homme intense плюс още нещо. Чудя се между Mugler pure havane, D&G The One, Spycebomb, YSL la nuit.
В предишната тема някой беше дал линк към Нотино,че  ще има 20% ако не се лъжа.
По темата за Армани имах преди време черното Si,но накрая го подарих че ми омръзна, не са мойте .

# 115
  • Viena
Армани не го харесвам, въобще!

# 116
Water_nymph, добре дошла, ще се радвам да споделяш впечатления с нас, още повече, че можеш многократно да тестваш и да си създадеш мнение с тази професия.
Предстои ми пътуване, дайте идея за мрачна, ароматна роза, без изявена кожа, която да потърся за проба. Предпочитам тамян пред ууд. Ще се радвам на идеи. Хубава вечер на всички.

# 117
Лирик Амуаж пробвай.

# 118
  • София
Благодаря за новата тема, densi!
Като цяло, Armani не са ми предпочитана марка, но има няколко аромата, които ми допадат. Това са "Because It's You", "Aqua Di Gioia" и "Si".

# 119
И аз съм за Amouage Lyric. Може и Gold, но той е малко по-винтидж.
Интересно ми е какво мислите за новия аромат на Lancome - Idol. Честно казано, не е много мой. И поне върху моята кожа от розата няма и следа след около час. А пък за трайността съм супер разочарована. Всички останали на марката са ми супер дълготрайни, а този не го усещам грам.
И, за да съм по темата, много харесвам червеното Si, останалите Si-та въобще не ми понасят. А от прайв серията им обожавам Encens satin. Въпреки че съм на мнение, че имат неоправдано високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт