Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 164
  • 741
  •   2
Отговори
# 225
  • Бургас/Пз
Привет, парфюмни красоти  Hug
Най-после разносвам Либре на ИСЛ. На първо четене ми хареса, на второ установих, че ми напомня на Есенс на НР, има една такава сапунена чиста нотка, която много ми допада. Цитруса също ми е много свеж. Стои ми доста близо до кожата, но вероятно на пролет ще е едно от новите неща, които ще искам  Blush
Засега продължавам да искам новото Twilly  Mr. Green https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Twilly-d-Herm-s-Eau-P … Parfum-55983.html

Може ли препоръка за нещо трайно, шлейфово и присъствено като La Pantere Soir https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Edition-Soir-40372.html , по възможност до около 150лв бюджет.

# 226
Ако някой има път към магазина на Нотино,ще се радвам да подуши това бижу и да даде отзиви 🤗

# 227
Снощи в NOTINO харесах едно от предложенията в "промоции" - парфюм HUGO BOSS + огледало, влизам днес да поръчам и вече няма такава промоция  Crossing Arms
На какъв период сменят промоциите?

# 228
Една седмица са обикновено, някои траят по-дълго. В понеделник идват нови.

# 229
Дами и Господа, според Вас YSL Libre подходящ Коледен подарък ли е?
Мисля си да го взема за майка ми, тества го и и хареса, на нейната кожа е наистина прекрасен. Много се чудя, а всяка година подаряваме дрехи, обувки, книги и ми се иска да разнообразя. Искам нещо, което да я кара да се чувства специална. Blush

# 230
  • София
Мисля си да го взема за майка ми, тества го и и хареса, на нейната кожа е наистина прекрасен. Много се чудя, а всяка година подаряваме дрехи, обувки, книги и ми се иска да разнообразя. Искам нещо, което да я кара да се чувства специална. Blush
Категорично ЗА!
Визията му е изключителна, парфюма е супер акутален, отделно e и много хубав за подарък - едновременно привлекателен, модерен, но и елегатно-чист в развитието си. Съмнявам се, майка ти да остане разочарована Wink

# 231
Thaicho, идеален е, щом го харесва жената, вземай го. Той е и с много красива кутия и бутилка, истинско бижу.

# 232
Абсолютно! Един от най-  хубавите подаръци за жена е харесван парфюм.

# 233
Подкрепям избора, интересен аромат в красива бутилка.

# 234
Днес пробвах с разносвания няколко нови, хитови парфюми.
Започвам с Мимозата на Амуаж - за мен тя е страшно разочарование, въобще не ми харесва и направо ме дразни.

За сметка на това новият Rose & Cuir Frederic Malleе съвършен и е направо произведение на парфюмното изкуство. Елегантен, парижки шик и страшно, страшно хубав. Мощен, траен и само хубави неща мога да кажа за него. Искам го! Има нещо от Бандит в средата.

# 235
Тъкмо влязох да попитам някой пробва ли вече Мимозата? Simple SmileТоку що видях ,че се е изчерпала вече,но след коментара на Денси май вече нямам и желание да я пробвам.....

# 236
  • Sofia
Парфюм за деня - Удовата Орхидея - красота.

И да изразя възхищението си от магазин Beymen в Zorlu Center, Истанбул.
Беше ми първо посещение на Истанбул, в този център имах целенасочено ходене, а магазинът просто го посетих от любопитство и очите ми останаха там, по-специално в секцията козметика/парфюмерия.  Grin
Ако пък трябва да съм напълно честна, забравих и козметика, и дяволи като видях какви нишови брандове предлагат. Smiley

Фредерик Мал, Мейсън Кюркджян, Мемо Парис, Парфюмс де Марли, Диптик, Клайв Крисчън, Хаус оф Силаж, Килиан, Нишан, Роя, Робърт Пиге, Николай, Тициана Теренци, Хаус оф Уд, Мърчант оф Венис, Дъ Фрагранс Китчън........

С едно изречение - рай за окото - свръх предозиране за нос, недостатъчна площ по тялото. Grinning

Densi, знам, че ти имаш МФК - Уд Сатин Муд.....подуших го, просто е прекрасен, невероятен. Simple Smile))

# 237
Да, уникален е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238
  • Бургас
Пробвах и аз най-после Gabrielle Essence Chanel for women,но за мен е много различен от първото издание и на моята кожа нямат никакви допирателни.Новият е прелестен белоцвет с ясно изразена тубероза и иланг,по-кремест,обаче за 199лв. за 50-ка ще ме извиняват от Шанел/голям фен съм им иначе/ и не защото парфюмът не е хубав,а е много тих и немощен при мен.След звънкото начало се разпадна много бързо и след точно два часа нямаше и следа от него. Имаха само една 100-ца,всичко друго били продали ми каза консултантката,явно е доста търсен.Byzance (2019) Rochas for women изобщо не ми допадна,за мен е нескопосано копие/особено в драйдауна за мен/ на Адикта на Диор,който също не харесвам,бутилката на живо също не ми хареса.Делина много бързо се изчерпа в един от сайтовете,надушиха го на хубава цена и го изкупиха,хаха.

# 239
Много ми хареса Byzance (2019) Rochas, бутилката е приказка наживо.
Deetron, няма да забравя ревю ти за него, прелест е. Във Фрагрантика също. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт