Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Armani Privé Pivoine Suzhou?
Какви са впечатленията от парфюма Serj Luтенs Un bois vanille?
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Vanille de Zanzibar и могат ли да се предложат подобни аромати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Armani Privé Pivoine Suzhou?
-
Какви са впечатленията от парфюма Serj Luтенs Un bois vanille?
-
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Vanille de Zanzibar и могат ли да се предложат подобни аромати?
-
Как организирате парфюмите в колекцията си?
-
Какви са впечатленията от парфюма Raassasi Zeбра за жени?

Тъй че основно от твоя нос и кожа зависят нещата, бих те посъветвала просто да минеш да го тестваш по-задълбочено с повече пръскания и да го проследиш докрай. Аз го тествах бегло миналата седмица само с 1 пръсване, също ми се стори много приятен, след като улегне обаче, защото началото е лекарствено и на мен ми мирише на аспирин или хинин, както каза приятелка, но трайността при мен беше точно час и половина. Моята кожа обаче е неблагодарна. Тъй че нещата са субективни както винаги. И на мен ми се прокраднаха мисли за евентуална покупка, но на тази цена засега ще се въздържа, тъй като чакам споменатия в един от постовете Stairway to Heaven Jul et Mad, който е с хубави, прозрачни алдехиди и сладост също, но е доста по-хармоничен, многолик и присъствен от ТФ, а и имам едни други прекрасни, въздушни и силно подсладени алдехиди в лицето на Fatal Charme Xerjoff. Задават се и намаления, тъй че ако все пак решиш да го вземеш, може да изчакаш този период.
Oтдавна се каня да проуча марката и сега тази препоръка ме подсети за нея. Ако търсиш интересна интерпретация на тема роза, препоръчвам да преслушаш новия Malle - Rose & Cuir, на мен ми е трудно с розите, но тази много ми допадна, може би защото е въздушна, не е зелена, не е мрачна, не е мускалена, в същото време е сериозна, зряла и елегантна по класически начин, без да е ретро. В началото усещам и много интересна ментоловост, която не съм сигурна точно откъде идва, а след като се разнесе, на нейно място се настанява неочаквана фина плодова сладост, като намигване в иначе сериозната композиция.
Това го каза на майтап, защото получателката на парфюма беше известна със снобския си уклон.