Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Armani Privé Pivoine Suzhou?
Какви са впечатленията от парфюма Serj Luтенs Un bois vanille?
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Vanille de Zanzibar и могат ли да се предложат подобни аромати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Armani Privé Pivoine Suzhou?
-
Какви са впечатленията от парфюма Serj Luтенs Un bois vanille?
-
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Vanille de Zanzibar и могат ли да се предложат подобни аромати?
-
Как организирате парфюмите в колекцията си?
-
Какви са впечатленията от парфюма Raassasi Zeбра за жени?
Почитателите на туберозата да го пробват,в Нотино обаче ми се вижда скъп 198лв за 50-ка.

. Полудяла по него, откакто го пръснах на едно летище, и чакам с нетърпение да се появи за продажба в Германия, за да си го купя. За мен Азаро са силни в мъжките парфюми, но този дамски вариант е много приятна за мен изненада. Флаконът е страхотен, пръскалото е интересно и разпръсква много добре, а ароматът е много мой тип. Започва с разкошен гурме аромат на дулсе де лече, обожавам го, обожавам и руската версия сгущенка вареная
, мога да си изям цяла кутия сама, и да питам за още
. Колкото и да е сладко, е приемливо и много приятно и не отива в крайност, от което да ми става лошо и байгън. Буквално след няколко минути, сладката мъгла се раздига, и се появява истинския аромат. За мен Wanted Girl Azzaro е чудесна смес от точно моя тип умерена ванилия с хелиотроп и тонка, създаващи креместо усещане, допълнени от меки, вълшебни и много изящни бели цветя и напечена от слънце дървесина. Много хубаво е включен джинджифила в този парфюм. Тук няма никаква лютивина, никакво натурално усещане, а е захаросан, сладък и дава една елегантна и мека пикантност на ванията. И аз откривам огромна прилика в базата с моята любима Принцеса на Килиан, в това комфортно и меко ванилово усещане, съчетано с бели цветя. Много женствен, секси, модерен и комфортен за мен парфюм, ще си го нося с огромна любов. Блотерът му мирише вече цяла седмица, показах го на колегите и всички го харесаха много. Дано се появи по-скоро при мен, отдавна не съм се вълнувала така за парфюм.
Тъй като гледам май Ebony wood ,ще го заравям в шкафа надълбоко....тези карамфили хич не ги долюбвам