Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • The Evergreen State
Бях забравила блотера с Wanted Girl в колата и днес цялата ухаеше, не е лош парфюма, долавям нещо като dulce de leche за което и Ковачева писа. Като леко гурме го приемам и аз този аромат макар че го класифицира фрагрантика ориентал флорал. Консултантката в магазина спомена че бил първия дамски аромат на Азаро и каза че според хората Азаро за свършили добра работа. Който харесва гурмета и хранителни аромати ще го хареса, За който не познава dulce de leche парфюма се усеща като сииилно подсладено леко затоплено прясно мляко с капка ванилия в него.

# 691
Страхотни сте, благодаря! Бюджетно или не, ако ми влезе в главата може и да му дойде реда след известно време. По-добре един много мой парфюм отколкото 10 бюджетни.
Някой да знае нещо за този? Adolfo Dominguez Unica Coral?
https://www.fragrantica.com/perfume/Adolfo-Dominguez/Unica-Coral-51394.html

# 692
Wanted Girl  
Консултантката в магазина спомена че бил първия дамски аромат на Азаро и каза че според хората Азаро за свършили добра работа. Който харесва гурмета и хранителни аромати ще го хареса, За който не познава dulce de leche парфюма се усеща като сииилно подсладено леко затоплено прясно мляко с капка ванилия в него.
Азаро имат доста дамски парфюми, носила съм 2002-2003 един. Не са моят бранд, нищо тяхно не бих купила.

# 693
Аз реших кой ще е ароматът за Коледа- Gucci Bloom Ambrosia di Fiori! Много празнично се чувствам с него! BlushFlowers Evergreen Tree

# 694
Хайде и аз да препоръчам моята любима виолетка Guerlain Meteorites:
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/M-t-orites-Le-Parfum-49587.html

# 695
  • The Evergreen State

Aзаро имат доста дамски парфюми, носила съм 2002-2003 един. Не са моят бранд, нищо тяхно не бих купила.

Да, всъщност, права си, аз си спомням Azzaro Vizit но съм го тествала в България, вероятно е имала предвид на американския пазар. То и аз така знам за себе си кои са мои брандове но те все едни и същи прафюмери ги създават всичките като си помисли човек. Парфюмчето не е сериозно но то и няма претенциите, има закачка и в името, и в бутилката и в рекламата. Мек и разпускащ аромат за уикендите, за време с близките хора, за свободно време до мола, парка, би стоял добре всички сезони без жегите. За мен парфюма не е лош,  имам доста неща в момента и нямам нужда от нов, нямам иде дали ще го купя някога но знае ли човек, може да ми се доноси подобен.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 20:47 от Athena

# 696
Явно попитах за парфюми, мнооого ретро, които никой вече не използва...Нищо. Хубава вечер, момичета!:hibiscus:

# 697
Явно попитах за парфюми, мнооого ретро, които никой вече не използва...Нищо. Хубава вечер, момичета!:hibiscus:

Нищо ретро няма в Цветната бомба, вече се е превърнала в класика Heart Eyes Денси мисля ви отговори веднага, пък има и търсачка- ползвайте я по предназначение и ще прочетете мнения за всички фланкъри на Цветната бомба. Wink

# 698

Аз предпочитам да нося мъжките версии на Flower Bomb, по-интересни са ми и малко по-пикантни, да кажем. Събират много комплименти.

# 699
Благодаря ви, момичета! Денси мисля отговори на въпрос на Рапунцел за Boss... Както и да е, това са подробности. Успешна седмица!!! Flowers Rose

# 700
Ако има фенове на Carven le parfum, мисля, че сега е моментът да се запасите.
Аз лично го обожавам в пролетно време 🥰
https://douglas.bg/catalogsearch/result/index/?f=Carven+le&q=Carven

# 701
Получих си преди малко La Belle. Нищо особено не е за мен. Не знам защо, но ми е страшно близък, като усещане до Mon Guerlain, който аз нещо недолюбвам. 🤔Сестра ми обаче изпадна в екстаз, като го подуши, така че май тя се уреди. Joy

# 702
Моята лудост по Libre YSL продължава и естествено не пропуснах да поръчам и комплекта от Parfimo /е....мислех си ,че е 90 мл,но пълно щастие няма 😀/,та кутията в която пристигна парфюма е умопомрачително красива,сърце не ми даде да я изхвърля/само тя вероятно е 30,40 лева/ 😍

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 07:22 от macadamia

# 703
  • Пловдив
Macadamia, малкото шишенце с пулверизатор ли е?

# 704
Macadamia, малкото шишенце с пулверизатор ли е?
Честно казано изобщо не погледнах....довечера ще погледна.....

Общи условия

Активация на акаунт