Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 967
  • 540
  •   1
Отговори
# 330
МНОООГО як сериал!

# 331
Субтитри още няма, аз го изтеглих от тук:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72781

# 332
Знаете ли от къде бих могла да си дръпна субтитрите на английски? Тези които превеждат субтитрите на български как го правят - като превеждат готови на английски или сами пишат всичко, което чуват?

# 333
Серията много ми хареса Hug
Така, както гледам май Габи и Карлос скоро ще се съберат Flutter
А пък Сюзън какво ще го прави този англичанин, идея си нямам ooooh!
Какво си биеше бившата жена на Орсън? Че не можах да видя newsm78
На Линет май няма да й лесно с новото попълнение в семейството, усещам че ще си въртят номера Mr. Green
Ама и аз какъв разбор направих Whistling

# 334
  • София
Серията е страхотна, много се смях!! Забелязвате ли Бри вече колко е бременна, дават я само в главатаSimple Smile Всяка серия ме изненадва с нещо, сега остава да видим Алма какво е намислила. А м/у другото къде изчезна майката на Орсън? Това малко изчадие /дъщерята на Том/ направо ми идеше да вляза в компа и да го нашамаря !!

# 335
Надявам се Габи и Карлос да се съберат, и Сюзън и Майк и те.  Heart Eyes
А май не се разбра кой изпрати цветята на Габи. newsm78 Аз си мислех да не е градинарят, ама кой знае...
Майката на Орсън си е там - нали се видяха с Алма в началото на серията, кроят някакъв план двете, аз си мислех че от това което си би ще припадне на вечерята, за да излезе че Орсън я е отровил, ама не познах. Mr. Green
И ми стана много мъчно за дъщерята на Сюзън с оня тапак. Sad
А на "Little Miss Van de Tramp" как се смях. Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 336
И аз гледах серията...и чак сега се зацепих, че май Орисън удари Майк с колата, защото си мисли, че е убил Моник.
А всъщност Моник може би е убита от тия двете чавки - майка му и Алма  newsm78

# 337
  • София
И аз гледах серията...и чак сега се зацепих, че май Орисън удари Майк с колата, защото си мисли, че е убил Моник.
А всъщност Моник може би е убита от тия двете чавки - майка му и Алма  newsm78

АААА, това е добър вариант, не бях се сетила! Мен Сюзън започва много да ме дразни вече...

# 338
Значи Орсън може да излезе добро момче ,а?А тази Габриел май само Карлос може да си й понася лигните хахаххаа.И аз мисля ,че ще си се съберат пак...
   Уффф ,тая Сюзън ще продължава да се влачи с Иън.Още колко ли епизода ще го търпя Tired

# 339
От къде си изтеглихте субтитрите?Кажете,защото съм си свалила новата серия от два дена и не мога да намеря субтитри и ме хващат лудите smile3511

# 340
От къде си изтеглихте субтитрите?Кажете,защото съм си свалила новата серия от два дена и не мога да намеря субтитри и ме хващат лудите smile3511

Субтитрите обикновено излизат в четвъртък в този сайт.

# 341
# 342
Има субтитри за 11 серия  Peace
http://subs.unacs.bg/new.php

# 343

точно и азщях да съобщавам за това  Peace
айде приятно гледане!

# 344
Хайде де, никой ли не я изгледа вече 11 серия?!
Приятна е. При Сюзън както винаги стана мазало, ама завърши добре. Линет, както винаги умее да се справя с деца. Бри не успя докрай да "реабилитира" съпруга си. А Габи и Карлос май вървят на събиране.
Айде, гледайте, че да коментираме обстойно...

Общи условия

Активация на акаунт