Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 950
  • 540
  •   1
Отговори
# 345
 Момичета , някой разбра ли какво си инжектира Алма Ходж (сиреч бившата на Орсън) ? newsm78
И за цветята на Габи се зачудих ...дано се разбере в следващия епизод..
А Пол Янг какво правеше в затвора - някой да припомни моля ...и какво стана със сина му Зак?
Сериалът е страхотен !!! Колкото повече серии - толкоз по -добре ! Praynig

# 346
Гледах я вече и се успокоих И аз не разбрах какво си инжектира Алма,а Пол Янг е в затвора ,защото го обвиниха за убииството на една там (забравих и името),която всъщност не е умряла,а Зак наследи милиоите на дядо си ,който почина и заряза баща си и си живее живота.  261uu
Нямам търпение да пуснат и другата серия,много як сериал.

# 347
Чак сега успях да изгледам серията.Беше ми доста интересна.Аз мисля,че все пак цветята са от Карлос.Точно защото познава Габи много добре е избрал розите и е искал да остане анонимен.Може би е очаквал,че точно така ще се развият събитията,а може би аз го мисля за по-умен отколкото е.Много ми харесват като двойка и ми се иска да съберат.Евалла на Линет за това как се справи с онази малка пикла Кейли в сладоледеният салон.Май ще става интересно и около бившата на Орсън,щом чак къща си купи на "Уистерия".Нямам търпение да излезе следващата серия. Laughing

# 348
  • Paris
Серията е мнооого добра, ама много бързо свърши Sad
Става все по-интересно.
Бри колко е сочна!!!

# 349
Как ще излизат новите серии? Всяка седмица по една или как?

# 350
Добре ,че обсъждате епизодите тук.С голям интерес ви следя.Аз не мога да изтегля нищо и гледам всяка седмица по един епизод по телевизията тук.  bouquet smile3525

# 351
В следващата серия ще се разбере от кого са цветята, но не мисля че са от Карлос.  Thinking Аз залагам на градинаря пък ще видим. Crazy

# 352
Аз залагам на градинаря пък ще видим. Crazy

И аз си мисля, че са от него  Laughing

# 353
Още не съм гледала серията, но като ви чета разбирам, че Градинарчето Джон май пак е в играта....  bowuu  Twisted Evil Няма лошо...И аз да имах едно такова градинарче  Twisted Evil...Не за друго, ами тревата и цветята имат нужда от поддръжка  Twisted Evil

# 354
Още не съм гледала серията, но като ви чета разбирам, че Градинарчето Джон май пак е в играта....  bowuu  Twisted Evil Няма лошо...И аз да имах едно такова градинарче  Twisted Evil...Не за друго, ами тревата и цветята имат нужда от поддръжка  Twisted Evil

Това са само предположения, Бубе.
Още е рано да се радваш  Laughing
Не са го давали в този епизод Simple Smile

# 355
Така де, разбрах, че е предположение, но ще се радвам, ако пак го вкарат в "играта" тоя секси младеж  Wink

Иначе на мен ми се иска Карлос и Габи да се съберат пак. БЯха ми много готини двамата като двойка....

# 356
# 357
Дърпам, дърпам (ама не от датата, че нещо не ми работи Cry) - новият епизод го има и в аренабг.ком
Enjoy Hug

# 358
Изгледах го, разбра се кой е ухажорът на Габи. Joy

# 359
Ау-у-у-у нямам търпение.Сега я тегля.Обикновено не гледам без субтитри,но днес май няма да се стърпя.

Общи условия

Активация на акаунт