Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 27 108
  • 540
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Аз ли не чета правилно програмата...пише,че ще има епизод утре.....

Може линякой да каже? Има ли вече 14 епизод?

# 451
Няма. Sad Нито в арената, нито в замунда, значи не са го излъчили, жалко. Sad

# 452
Carrie, педант е правилно! А и не е лошо да си такъв в умерени темпове. Wink

# 453
  • Burgas
мерси Sisssi  Sunglasses и аз споделям твоето мнение.Ако може го кажи и на съпруга ми  Rolling Eyes

# 454
 На 11 февруари ще го  дават 14-ти епизод ...... Ще чакаме дотогава   Crossing Arms

# 455
На 11 февруари ще го  дават 14-ти епизод ...... Ще чакаме дотогава   Crossing Arms

Shocked Тъкмо търсих 14 епизод и влязох тук да проверя, дали някой не знае повече  ooooh! Ако досега не сте се оприличили на някой, то след тази новина,  ще сме точно отчаяни съпруги.  ooooh!

# 456
Тъкмо  я търсех из торентите- мислех си, че на 7 ми са го давали, ама верно,че само в неделя го даваха... то ще трябва да си припомня последните серии- колко време мина..

# 457
Тук пише че днес трябва да излезе новия епизод. Значи утре ще можем да го теглим. Следващия ще е на 18.02, но защо ли няма за останалите серии  newsm78

# 458
Айде народеееее, тегли 14-та серия !

# 459
  • Paris
els   bouquet  bouquet  bouquet

# 460
  • Варна
Новата серия от DMCA-removal-from-Google
от DMCA-removal-from-Google

ПП.Не съм видяла поста на els Embarassed

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 10:21 от Alabala

# 461
е,най-после, браво!

# 462
Най-накрая дочакахме новата серия. Party  Изтеглих я вече, но ще я гледам довечера. Heart Eyes

# 463
Момичета , регистритах се в арената но нещо не мога да изтегля нищо . Кажете ми по подробно какво трябва да направя  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Много ми се иска и аз да си го изгледам филмчето Praynig Praynig Praynig

# 464
Продължава да става все по-интересно. Crazy
Тоя Зак ми става още по-гнусен, дано Габриел се осъзнае по-скоро. #Cussing out На бас, че както се напи ще я накара да си мисли че са спали. Crossing Arms
Бри още ли е бременна? newsm78 Стори ми се, че е смъклана корема ама не знам...
А майката на Орсън защо заключи Алма на тавана не мога да разбера, не може да я държи там вечно, какво ли цели. #Crazy
Интересно ще е какво ще стане с Майк, ако не за убийството на Моник, определено ще го затворят заради Орсън. Sad

Общи условия

Активация на акаунт