Азиатска козметика и грим 14

• 33 054
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Viola, на ROUND LAB в момента ползвам Soybean Nourishing Cream за нощен и съм доста доволна. Гъст, но попива супер и остава едно хубаво чувство на кожата. Поръчах си от предпоследната 1+1 сделка два Birch Juice Moisturizing Cream, та ги чакам и тях. Опаковките им са много красиви на живо, или поне на мен естетиката много ми харесва.

booyana, Jolse в момента имат free k-packet промоция до 1ви Декември, където всяка доставка с тракинг номер ($2,50) е безплатна. Тоест, дори като я избереш, цената не се включва в тотала ти. А по принцип, когато free k-packet промоцията свърши, ако общата цена на продуктите преди намаленията е над $40, пак не плащаш $2.50 тракинг дори ако го избереш, защото поръчки над $40 получават безплатен тракинг номер.

# 511
Ясно защо МД е такъв един постен, интересните неща са ги напускали в ибейския си магазин на търг Rolling Eyes

# 512
Аз тъкмо реших, че волята ми е закоравяла, пък то пошлия МД бил проблема

# 513
  • София
Уф, изтървах го този МД. Исках само крема на Zymogen, но беше свършил. Едва си избрах друг за утеха, нямаше нищо интересно.

# 514
# 515
  • Sofia
На Zymogen имам едно малко нещо, лосион ли е, какво е, не съм сигурна (от предишен МД) - http://jolse.com/product/zymogen-ac-dr-a-sol-30ml/6142/
Готино е, ползвам си го от време на време, успокоява ми лицето, има леко щипкащ ефект, доволна съм. За проблемни кожи е доколкото знам.

Разписах се със зелената сплаш маска, охлювения муцин, виждам, че тея маски на Жарт всички сме ги поръчали.. Grinning и още няколко дреболии.

# 516
  • София
Ето ги и моите придобивки, и за двете имам забележки към съставите, ама нали са на далавера Blush

# 517
https://jolse.com/product/md-tosowoong-spot-brightening-vita-cli … 4175/?cate_no=588

Кажете, че не ми трябват, само защото са намалени от 25 долара...

# 518
  • Sofia
https://jolse.com/product/md-tosowoong-spot-brightening-vita-cli … 4175/?cate_no=588

Кажете, че не ми трябват, само защото са намалени от 25 долара...

Определено ти трябват, за да НИ дадеш отзив после. Satisfied

# 519
Гледам какво е останало и какво мога да коментирам, ако на някой му е интересно.

TONYMOLY Tomatox Magic Massage Pack - дали прави реално нещо не забелязах, но мирише фантастично и е удоволствие да се ползва. Беше една от първите ми КК поръчки, толкова ми хареса тогава, че накупих и за подаръци.

MISSHA M Perfect Cover BB Cream - хем не ми харесва, хем продължавам да го купувам. Всъщност като цвят (#23), покривност и трайност ми харесва, но лъскавия финиш ме побърква, даже с пудра не успявам да го приглуша достатъчно...

MISSHA All-around Safe Block Aqua Sun Gel SPF50+ PA++++ - чудесен за лятото за мазни кожи, лек, бързо попива, малко лъщящ завършек ми дава, но се преживява.

TONYMOLY THE Chok Chok Green Tea Watery Eye Cream - много лек и приятен, екстра за дневен лятото.

TONYMOLY Mark Waterproof Gel Liner - имам тъмнокафявия вариант (средния от снимката), нямам опит с такава очна линия и резултатите са трагични - криви и дебели линии... обаче дори само заради опаковката не съжалявам, няма такава красота! Даже и подарък резервна четка има.

TOSOWOONG Pure Mask Pack - самия шийт ми е неприятен, трудно си го нагаждам на лицето - ни форма, ни материал ми допада.

TONYMOLY Cheektone Single Blusher [Cream] - като се прибера може да направя малко суочове, имам 2 цвята. Пудресто кремообразен е ружа, добре стои, но сякаш някои от бб кремовете ги сваля малко (разнасям го с пръсти). Не е лош, но има и по-хубави.

ELRASTORY Healing Serum - приятничко като консистенция, не е много водно, нито прекалено гъсто или лепнещо. Но ефект не видях, не ми помагаше, като се изприщвах...

the SAEM Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel - чудесен, харесах го от тестери. Но напоследък се изприщвам от всякакви такива пилинги, ще умра от яд, тъкмо се обзавдох с пълноразмерната опаковка...

Innisfree My Hair Recipe Anti Dandruff Shampoo - хубав шампоан, успешно ми подтиска себорейния дерматит по скалпа.

# 520
Със свито сърце и плачеща карта ги пуснах Grin
Слънцезащитата на Chica y Chico e на много добра цена.

ред. Видях, че е свършила, но да си знаете за друг път - физични филтри, матов финиш, не омазнява, не изсушава, не опъва, приятен билков аромат, не нося грим и не знам как се държи под него. Купувам я за трети път, първата ми я отмъкна детето, втората беше от 11.11 намалението, още пътува с камилите.

Пуснах и този тонер - https://jolse.com/product/md-chica-y-chico-tota-s-toner-200ml/24042/?cate_no=588
Рекламите на Chica y Chico са безумни, но като цяло съм доволна от слънцезащитата и кремовете с астаксантин, бетаинов салицилат и тотарол (каквото и да означава това). От любов към спорта играя и в два-три търга на Jolse, но те приключват след три-четири дни, така че сигурно ще забравя да ги платя, дори и да спечеля нещо.

И спирам вече, че трябва и поръчка от Ординъри да пускам. Зеленият мист на Хиламид е на добра цена, всяка година купувам за детето.

# 521
  • Sofia
Да, поръчка от Ординари и аз трябва. Снощи аха да си сложа от хеми-сквалана и бутнах и бутилка, и всичко, и праааас на земята. Та, хеми скваланът ми приключи безславно и без проба от моя страна. Satisfied

Аа, как свито сърце, само картата плаче, очите и сърцето играят, а мозъка е блокаж, защото обича да се бърка де не му е работа в шопинга. Joy

ред: Отнесох и няколко неща на Ординари и се кротвам. Satisfied

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 16:50 от sunattraction

# 522
Пък аз от Ординари няма пък да поръчвам пък! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Преди време тамън се бях навила и взех да чета как са подменили някои формули (след като са му отмъкнали на човека компанията) и как вече не е баш каквото е било преди, та се отказах.

Хайде готови са обещаните суочове:
Скрит текст:
TONYMOLY Cheektone Single Blusher [Cream]

TONYMOLY Mark Waterproof Gel Liner

Цвета всъщност е по-тъмно малинов, но упорото не ще да излезе както трябва на снимка...

# 523
Брандън беше визионер и много неспокоен дух, мисля, че много промени индустрията.
ЕЛ между другото го купиха/държат контролния пакет в DECIEM.
Ниацинамид, млечна киселина и спреят на Хиламид ще взема.
Шипковото им масло го правят в България, пакетират в Канада.

# 524
Пропуснах го този мд,иска ми се да кажа, че беше волево и разумно решение, но истината е различна.
Имало е тук там по нещо интересно да се закачи човек.

Общи условия

Активация на акаунт