Азиатска козметика и грим 14

• 33 065
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Тишината в темата подсказва, че знаете за Мега дийла Innocent
https://jolse.com/category/mega-deal/588/
при мен, страницата не зарежда? Каква може да е причината?

# 496
От този линк и на мен не ми зарежда. Опитай ръчно дс напишеш в браузъра адреса на сайта.

# 497
  • Sofia
Тишината в темата подсказва, че знаете за Мега дийла Innocent

ред. Връзката не работи, но промоцията е активна.

Този път ме уведомиха с 4 мин. по-късно с нотификация, ама аз вече го бях видяла. Grinning

# 498
При мен за съжаление Simple Smile зарежда

# 499
Такъв лъвски скок направих за взимане на телефона и плащане още преди да осъзная, че съм направо за олимпиада Simple Smile Шервайте сега новите покупки деее Simple Smile
Аз взех на Etude House колагеновата серия, имам си и нощна маска от преди това и сега ще ми стане пълен комплект. Освен това тонера на Isntree и няколко шийт маски на бр.

# 500
Само аз ли ще гледам с влажен поглед? 😔
Такова нещо за минути ли приключва, че трябва такава бързина?
Отварям сайта на jolse, но не виждам нищо необичайно и различно. 🙄
Извинете ме момичета, видях.

# 501
Скрит текст:

Изтървах друг цвят на ББ крема, маските на Tosowoong, крема на Zymogen.

# 502
Скрит текст:

Изтървах друг цвят на ББ крема, маските на Tosowoong, крема на Zymogen.
Този крем на Зимоген толкова му се чудех, но ми е напълно непозната марката и не се престраших.

# 503
По повод jolse исках да попитам за доставката. Сложих си нещата от mega deal в кошницата и по принцип преди доставката беше безплатна, а сега нямаше такава опция и натиснах с 2,50$, но накрая не ги платих т.е доставката пак си е безплатна?

# 504
  • София
С въпрос към вас: Melano CC колко време може да стои отворено? Преди няколко месеца го отворих и по едно време нанасях много рядко, та имам още от него. Дали все още работи или и то има не повече от 3 месеца срок след отваряне, подобно на повечето продукти с витамин С?

# 505
С въпрос към вас: Melano CC колко време може да стои отворено? Преди няколко месеца го отворих и по едно време нанасях много рядко, та имам още от него. Дали все още работи или и то има не повече от 3 месеца срок след отваряне, подобно на повечето продукти с витамин С?

На Меланото опаковката е такава, че не позволява оксидация и все още би следвало да е ок. Все пак, виж с какъв цвят ти излиза серумът, ако все още е прозрачен, значи всичко е наред.

Нищо не взимам от МД.Open Mouth

# 506
Ауу имало е крем на Zymogen? Изобщо не съм го видяла, даже и сега не го намирам Thinking
Пробвала съм им два крема досега (с центела и с хотуния кордата), хубави бяха, взела съм си и техен серум.
Признавайте си със снимков материал кой какво е грабнал Smiling Imp
Ей го моя улов, тоя път нямаше нещо, което наистина да искам, но това не ме спря...Joy
Скрит текст:

# 507
И аз съм пас на този MD. Дано утре има по-интересни неща (или дано да няма...то вече да не знаеш на какво да се надяваш Grin )
На Round Lab кой какво е ползвал? Директор Пи ги хвали, както и Soo. Имам почистващия Dokdo тоник-супер е, и сега ме сърбят ръцете за кремовете и сериите с пелин и бреза, както и измивното, и нощната маска е интересна. Та, някой нещо? Имам нужда от разубеждаване ,  защото в момента тъкмо отворих Hygee (80мл) и PKY Nutrition (100мл) плюс имам да доизмазвам 2-3 различни.

# 508
Здравйте,момичета! Чета ви от известно време,но чак сега се включвам. Пълен новак съм с пазаруването на корейска козметика както и на използването ѝ. Направих си пейпал акаунт само чакам верификацията на картата. Към по запознатите мога ли да поръчвам през акаунта докато я верифицирам картата? Вашата мания за бърз шопинг толкова ме зарежда,че напълних кошницата без дори да имам и представа от марките, ще му мисля после. 😁

# 509

Общи условия

Активация на акаунт