Азиатска козметика и грим 14

• 33 065
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, код за отстъпка в ибей - 20 %   P20BLACK . Пробвах го, работи, дава ми отстъпката, но все още се чудя какво да си взема.......

# 571
Еми... ebay vs jolse 1:0 показва моя телевизор Grin
Абсолютно същото намаление като онова от 12ти октомври, а тогава каквото имаше да взимам го взех (за Джолсе иде реч).
С ибей голям майтап стана - от един месец ми седи готова пазарската чанта и ги чакам тия 20%. Но сега като дойде момента, всичко преобърнах, съвсем други неща забърсах Joy

# 572
И моят телевизор това показва:

Налагам си бан на пазаруването до пролетта. Sweat Smile

# 573
Рефрешват лил кошниците в ибей, уж бях запазила някакви неща сега ми е празна и трябва да почвам отначало да търся.
Една част от нещата ми излизат от някакви австралийски търговци със срок на доставка януари, други не мога да ги намеря, за трети не се сещам.

# 574
Момичета, код за отстъпка в ибей - 20 %   P20BLACK . Пробвах го, работи, дава ми отстъпката, но все още се чудя какво да си взема.......

Има ли някакви ограничения, че 2 пъти го пробвах и не сработи?

# 575
  • София
raduni, няма. Поръчах преди 20-тина минутки без проблем.

# 576
  • Sofia
И при мен не проработи. Да не би да има някакъв минимум за стойност? Имам предвид - "не бачка ако е по 20$", примерно. Grinning

# 577
raduni, кода е без ограничения, може да се ползва многократно, максималната отстъпка, която дава е до 25 долара.
Още не бяха публикували информацията за кода когато го ползвах. Силно се надявах да може да се ползва еднократно  и понеже съм затрупана с продукти си купих The History of Whoo Jinyulhyang Jinyul Essential Cleansing Oil за да начеша крастата и да не купя това, което съм планувала, обаче не става.....имам още време да помисля, но много се надявам и вие да помогнете и да ме разубедите да не си купя това
https://www.ebay.com/itm/O-HUI-The-First-Geniture-Cell-Essential … :QwkAAOSwX65dMUb5
или това
https://www.ebay.com/itm/O-HUI-The-First-Geniture-Cell-Essential … 778.c100290.m3507

# 578
sunattraction, не би трябвало да има ограничения за сума. Сега отворих този линк https://www.ebay.com/itm/Neogen-Dermalogy-Collagen-Lifitng-Serum … :fKQAAOSwIbBdQTYU
Цената е US $12.93, а под нея е написана ниската цена, ако се приложи кода - Pay only $10.34

# 579
Аз го използвах без проблем, никъде не намерих инфо да има минимална сума.
Някой питаше за маска за устни. Ползвам тази, доволна съм, удържа фронта и зима и лете:

# 580
  • София
Няма минимална сума, това пише в мейла:   
"Min spent $0, Max discount $25, 2 redemptions."  Simple Smile

# 581
Моя мейл пак се е загубил по пощата... Ако знаех по-рано, че кода не е за еднократна употреба, по друг начин щях да си направя шопинга, ама здраве да е.
Забърсах едно комплектче на Sum37, на Kanebo и на Iope ензимните пудри, Krave beauty Great Barrier Relief и още няколко дреболии. Взех я и аз есенцията п/в косоизпопад Joy
Много се колебаех за нея, защото хич не ми се занимава, обаче Теди го направи да изглежда толкова лесно в онова клипче Heart

Днес си подарих гредите на една девойка, о, щастлив ден!  Добавих и една нова малка гредичка The Face Shop Pressian Big Mascara #02 Volume.

# 582
  • Бургас
sunattraction, не би трябвало да има ограничения за сума. Сега отворих този линк https://www.ebay.com/itm/Neogen-Dermalogy-Collagen-Lifitng-Serum … :fKQAAOSwIbBdQTYU
Цената е US $12.93, а под нея е написана ниската цена, ако се приложи кода - Pay only $10.34

Аз като отворя линка не виждам намалена цена, дали е възможно кода да може да се ползва само от тези на които е изпратен на мейла? При мен не работи отново, този път изчистих кеша рестартирах браузъра, но не.

# 583
Eдва ли, на първа страница на ибей си седи кода за намалението, явно е някакъв друг проблема.
При мен си работи с малки суми.

Така и не мога да реша какво да си взема, вадя слагам.

# 584
Мейл не съм получила, но успешно си ползвах кода около обяд, даже едно от нещата вече ми е шипнато. Та не ще да е в това причината.
През тел-а не виждам намаленията, но на ПС всичко виждам - пробвай различните версии. Друго не ми хрумва Thinking

Ох, сега се усуквам около измивните олиа на Shu Uemura, ма много скъпи бее. Ми друг път, айде стига лакомия! Joy

Общи условия

Активация на акаунт