Азиатска козметика и грим 14

• 33 041
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Искам да ви кажа, че нищо не съм взела такова въздържание не съм имала до сега, а и нали започнах работа нямам време докато се ориантирам в средата.

# 586
  • Бургас
Всякак пробвах - от телефона, от два компютъра, но....
Така или иначе, ще си взема нещата, но намаление от 20% би било чудесно.

От многото четене за пептидите останах с впечетление, че те не се ползват постоянно, а на курсове. Дали правилно съм разбрала? Никак не ми се иска да е така, с ампулите и серумите нямам проблем, но околоочните пачове на Medi peel са всичките с пептиди, а аз не искам други.

# 587
Доколкото запомних, ограничението за ползване на пептиди важи само при високи концентрации на EGF, т.е. в доста редки случаи.
Мен пък ме притеснява, че с киселини не се разбират и ми усложняват схемите допълнително.

# 588
  • Бургас
Аз ползвам пептидните продукти сутрин, киселините - вечер /не всяка/. Надявам се да е правилно и да работят и едните и другите, но наистина е сложно с тях. Сега се чудя къде да вмъкна вит. С, че вече почти месец не съм ползвала и сякаш кожата ми реагира на липсата му.

# 589
Е пре мен не действа кода. Аз исках пептидите на др джарт и есенцията за косопад на Теди
Момичета, дайте конкретен линк в ибей к продукт, който сте поръчали да проверя пак

# 590
# 591
Момичета, дайте конкретен линк в ибей к продукт, който сте поръчали да проверя пак
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F312041148401

# 592
  • Sofia
При мен не се получи, така че се отказах.
Ще си мацам наличните, чакам и нови. Grinning
Ще се сдобивам с благинките лека-полека, за никъде не бързам. Grinning

# 593
КореЯнки, да се изповядам и аз- 2 поръчки от Jolse и 2 от ebay с кода (при мен нямаше никакъв проблем, няколко продукта от различни търговци)... а дори не е още черен петък. УжасТ !
За съжаление днес една пратка от Jolse е кривнала по лошата пътека, та въобще не знам с днешните как ще се отнесе съдбата,  ама здраве да е.

Един въпрос не точно по k-beauty. Някои от вас са споделяли, че ползват foreo.
Скрит текст:
В момента се чудя на този вариант: https://www.cultbeauty.co.uk/foreo-luna-go-for-combination-skin.html
Доста е мъничка, дали върши същата работа като нормалния размер, или няма смисъл да си давам парите и ако ще инвестирам по-добре направо голямата?
Luna 2 mini според мен е перфектния размер. Тази много миниатюрна ми се вижда. Провери какво е положението и по другите английски сайтове, защото пуснаха новата mini 3 и 2ката доста често е на намаления. Имаше за 95евро във филюник, но вече е изчерпана като наличност.

# 594
  • София
Май наистина ще се насоча към 2-ката. Като гледам е останала само в нотино.

# 595
  • София
Момичета, никоя от вас ли не е поръчвала от кутиите на Джолсе?

# 596
Виола, признавай веднага какво поръча. Нали знаеш, че нюхът ти за козметика е закон божи в темата. Joy
P.S.По твоя препоръка отнесох маската с рози на isntree преди малко.

# 597
Reddish, повечета са разни коледни подаръци и презаредих някой неща на приключване, та няма нещо кой-знае колко интересно. От ибей магазина на Jolse взех сета на Blithe (излиза 32долара).

Cookiez, не бих купила Foreo от нотино, емаг и разни такива.
Редактирам- в момента в Lookfantastic са по 78паунда
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:33 от Viola Tarakanova

# 598
Момичета, има ли някакьв активен код за отстьпка в Розата? За прьв пьт ще порьчвам от тях

# 599
Дърво, не ще и не ще този ибейски код

This code can't be applied to your order.

Общи условия

Активация на акаунт