Азиатска козметика и грим 14

• 33 043
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Simple Smile като от прекаляващите да кажа,  няма такова нещо като ненужни продукти.
А размяната и подаряването стават спонтанно между хора имащи една и съща страст по-скоро с познавателна цел.
Като се изгради навик за постоянна и системна грижа, те си вървят продуктите.
Аз не мога да изкарам с един и същ продукт докато ги свърша. В дадени моменти кожата ми тръгва да се дехидратира, трябва реакция, излизат ми червени петна, трябва успокояване и грижа за тях, отделно бръчките, тена, порите и т.н.
Често продукти пробвани в неподходящ момент, когато се приложата както трябва и дават действието, което се очаква от тях .
При младите по-лесно, но с годинките проблеми се трупат и си трябват все повече грижи в стремежа да се удържи напора на времето.

Simple Smile  пък и шопинга си е удоволствие, и зависимост - в преследване на изгодната сделка, но пък на редовни цени, едва ли щях да имам толкова много продукти.
Благодарение на споделеното тук в темата рядко имам греди.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 12:39 от zari65

# 556
Съставях си рутина със следните продукти,
Скрит текст:
ако нещо греша да ме поправите.

[TOSOWOONG] Enzyme Powder Wash
[Pyunkang Yul] Essence Toner
Medi-Peel 5-Growth Factors Bor-Tox Peptide Ampoule
THE PLANT BASE - Quesera Ceramide
MISSHA NearSKIN Total Ceramide Cream
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate
Дали мога да си ползвам нощната маска SULWHASOO Overnight Vitalizing Mask EX
Теди, ензимната пудра си е ексфолиация, не бих препоръчала да се използва всеки ден. Добре е да си се редува със стандартно двойно почистване. Като цяло ензимните ги ползвам след олио, вместо пяна.
Нощната маска може да ти дойде малко в повече в комбинация с концентрата на Whoo-твърде много оклузив, а може и да прехраниш. Бих редувала.
Есенс тонера поне 2-3 скина преди Bor-tox. Пауза между пептидите и THE PLANT BASE.

# 557
Хубаво е да имаме такива разменни срещи, хем да се видим, хем да опитаме нови неща. Вече опитах веднъж, но не се получи. За лятната ни среща предложих да подаря на кой каквото си хареса от моите греди, обаче ни един желаещ нямаше. Сега си ги гледам на балкона как вехнат.
Факт е, че се броят на пръстите на едната ми ръка, старая се всичко да оползотворявам на макс, дори и да не ми допада особено.

На една от гредите ме натресе Хейли, почти съм й простила Joy
Помните ли я - правеше клипове с ревюта за Джолсе.

И да си покажа новата стара нощна маска. Нова, защото сега я отворих, стара, защото я купих преди 2 години. Нищо особено не е, мирише приятно на зюмбюли, става ми едно такова пролетно на душата. Лека е, нямам нежелани реакции. Е, и желани нямам Grinning
Обаче опаковката е върха на сладоледа, ще го изям тоя сладък пандишпан! Тц тц тия Tonymoly с техните опаковки...

# 558
  • Sofia
Хубаво е да имаме такива разменни срещи, хем да се видим, хем да опитаме нови неща. Вече опитах веднъж, но не се получи. За лятната ни среща предложих да подаря на кой каквото си хареса от моите греди, обаче ни един желаещ нямаше. Сега си ги гледам на балкона как вехнат.

Аааа, аз тук нещо съм пропуснала! Grinning

Почвам да мажа третиноина, стискайте палци! Grinning

# 559
Еее бива ли така, ето какво беше:
Скрит текст:
Малко късно се сещам, но намерих у дома някои неща, които не ползвам и с удоволствие ще подаря. Ако някой, който ще идва утре на срещата, ги иска - нека ми драсне и ще ги донеса. Ползвани са.  Повече от половината от Secret key маската още си е в тубата, бб крема също е почти пълен, missha-та съм ползвала 2 пъти, трябва да има за още поне веднъж.

Редактирам се, че изскочи още нещо:

До половината е, бъркала съм вътре само с четка и шпатулка.

Стискам палци и отивам да си махна шийт маската... ама бъди внимателна с трета Cold Sweat

# 560
  • Бургас
Добро утро кореЯнки, бях на почивка без интернет и сега наваксвам с четенето на темата, но искам да похваля Huxley Healing Mask Keep Calm. Ползвала съм я само 4 пъти, сутрин за 10 мин. в дните след третиноин и съм много доволна, маската е супер хидратираща и се отмива без никакъв остатък, кожата след нея е спокойна и хидратирана, особено в комбинация с iunik centella calming gel cream. До края на деня нямам никакво опъване и усещане за сухота около устата, което получавам когато използвам трет. Обикновено след това идва беленето, но за сега удържам положението със сутрешна хидр. маска. Ще ѝ дам още време да преценя ефекта в дългосрочен план, но подозирам, че намерих заместител на любимата си Skincode exclusive cellular extreme moisture mask.
 Поръчах и EIIO Skin Re-Vaital Wash Off Healing Pack, но още я чакам.

# 561
  • Sofia
Ако споделиш и по един линк, цена няма да имаш.Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Аз снощи си направих сефтето с третиноина. След него Докдо тонер, ХК, кристалния серум на Блит и нощната маска на Бюти ъф Юсеон.

Сега вече тръпна в очакване какво ще става. Grinning

# 562
Съставях си рутина със следните продукти,
Скрит текст:
ако нещо греша да ме поправите.

[TOSOWOONG] Enzyme Powder Wash
[Pyunkang Yul] Essence Toner
Medi-Peel 5-Growth Factors Bor-Tox Peptide Ampoule
THE PLANT BASE - Quesera Ceramide
MISSHA NearSKIN Total Ceramide Cream
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate
Дали мога да си ползвам нощната маска SULWHASOO Overnight Vitalizing Mask EX
Теди, ензимната пудра си е ексфолиация, не бих препоръчала да се използва всеки ден. Добре е да си се редува със стандартно двойно почистване. Като цяло ензимните ги ползвам след олио, вместо пяна.
Нощната маска може да ти дойде малко в повече в комбинация с концентрата на Whoo-твърде много оклузив, а може и да прехраниш. Бих редувала.
Есенс тонера поне 2-3 скина преди Bor-tox. Пауза между пептидите и THE PLANT BASE.
Благодаря Виола. Ще редувам ензимната имам отворено олио и пяна няма как иначе да ги изразходя ако само сутрин ги ползвам, а и гледам че ензимната доста ексфолира. Gift Heart
Все още не съм започнала тази рутина имам за доизразходване.

# 563
https://www.ebay.com/itm/THE-SAEM-Silk-Hair-Hair-Loss-Care-Shamp … 0ml-/132934783001
По принцип го има и в JOlse, ама сега гледам е изчерпан, пък и не е на по-добра цена. Аз от горния линк си го поръчах.

# 564
  • София
Един въпрос не точно по k-beauty. Някои от вас са споделяли, че ползват foreo. В момента се чудя на този вариант: https://www.cultbeauty.co.uk/foreo-luna-go-for-combination-skin.html
Доста е мъничка, дали върши същата работа като нормалния размер, или няма смисъл да си давам парите и ако ще инвестирам по-добре направо голямата?

# 565
Джолсе ъпдейтнаха Black Friday инфото, вече са разкрити всички подаръци, награди и т.н. Интересно е и въобще взимат палмата за най-силен маркетинг отдел.

# 566
Simple Smile Докато не ни изпразнят картите няма да мирясат джолсето.
Чудя се на този мист, никъде и не го намерих на друго място и се ориентирам по картинките.
Какво мислите
https://jolse.com/product/shangpree-marine-hydrogel-mist-100ml/2 … p;display_group=1

# 567
  • софия
Добър ден, моля някой да каже нещо за тази тундра чага. Споменавали сте я, но как се съчетава с пептиди, тежка ли е, лепи ли? И бобовете ми станаха интересни. Специално ще потърся тази  универсална слънцезащита, която по казахте.

# 568
Някой има ли мнение за тази lip маска на Petitfee? Върши ли работа, заслужава ли си?

# 569
И аз си търся хубава lip маска, така че ще следя мненията.

Общи условия

Активация на акаунт