Азиатска козметика и грим 14

• 33 040
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, никоя от вас ли не е поръчвала от кутиите на Джолсе?
Lodsi, аз си поръчах миналия месец, по-голямата част от продуктите не съм ги отворила още:) Като цяло съм доволна, ако поне половината от продуктите ти харесват, определено цената е много добра. Изпращат ги с DHL. Другото, което ми направи впечатление е, че няма тестери.

# 601
Да, поръчвала съм от Джолсе кутиите (#2, #8, #9 и #10), последните две дойдоха отваряни и презапечатани от нашите митници. В едната, вече съм ви разказвала, имах нарязана шийт маска с макетно ножче...

ДжолсетУ ме изненада днес. Шипнаха ми всичко от мега дийла, понеже очаквах да съберат поръчките, за първи път не съм си играла да си организирам покупките, ами имам примерно една поръчка с 5 шийт маски, друга с две балсамчета за устни, трета с още 5 шийт маски и други така пръснати. Не исках да ги занимавам да им пиша какво и как да не обединяват, затова махнах с ръка и се подготвих, че всичко ще дойде наведнъж. Да ама не! Милите те, всичко са шипнали така както съм го поръчала поотделно, чак ми е неудобно и гузно сега.

# 602

Днес получих поръчката си . Исках да пробвам марката от много време. Реших да опитам със сет, защото когато въвеждам нова марка искам да опитам максимум продукти. След време ще дам отзиви.

# 603
На каква красота се натъкнах случайно Astonished
Ама 200лв за пудра, как пък не!
Ето да си поизплакнем малко очите:

SHISEIDO Maquillage Snow Beauty
Whitening Face Powder 2019 Limited Edition Japan
---
Редактирам се с още една разкошотия:

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 16:43 от blixa

# 604
На каква красота се натъкнах случайно Astonished
Скрит текст:
Ама 200лв за пудра, как пък не!
Ето да си поизплакнем малко очите:

SHISEIDO Maquillage Snow Beauty
Whitening Face Powder 2019 Limited Edition Japan
---
Редактирам се с още една разкошотия:

Олеле, боже! СС пудра Grinning *CC stands for Complete Clarity.
"The powder is soaked in a beauty serum pool containing oriental herb extracts to give it a distinctly non-powdery texture. Melts onto your skin like a snowflake landing then dissolving away." Grinning Grinning Grinning

http://www.kose.com.sg/sekkisei/product/sekkisei/detail/snow_cc_powder.html
A, да си дойдем на думатA, но пък не мога никъде да намеря само кейса.
(Case sold separately at $15)

И Шисейдото:
Brand: Shiseido   Type: Pressed   Feature: Translucent
"To skin that is pure, delicate and transparent like snow. Medicinal whitening skin care powder. 24 hours a day for make-up during the day and 24 hours for skin care at night. Contains whitening active ingredient m-tranexamic acid to suppress the formation of melanin and prevent spots and freckles. Includes two puffs for fun and bare skin care. How to use: Morning : After preparing skin with lotion, milky lotion, makeup base, or after foundation.
Contents: 25 g Tranexamic acid *, saxifrage extract, sodium acetylated hyaluronate, magnesium myristate, concentrated glycerin, macadamia nut oil, talc, sericite, alkyl polyacrylate, methyl polysiloxane, glass powder, N.EPSILON.-lauroyl-L-lysine, stearoxymethylpolysiloxane, magnesium stearate, nylon powder, bisbutyldimethicone polyglyceryl -3, anhydrous silicic acid, cesquillinated ammonium chloride, cross-linked "active ingredient" is not indicated for mica titanium, yellow iron oxide, bengala-coated mica titanium, and bengala * "Other Ingredients" Skin type: for all skin types
Mдааа, красота!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 17:44 от Agent Provocateur

# 605
# 606
И аз Sad Другия е лимитид и не мога да го намеря и това е Sad

Момичета, поръчах три къшъна и съм много хепи Simple Smile Кода в ибей обаче ми важеше само за първата поръчка. После отказа да работи. При вас как е? Да не греша аз някъде.

# 607
Докато ги гледах тия пудриери, освен че изскочиха още красоти (ужас!), излезе и рекламата

Ми аз вчера опуках кода с две отделни поръчки без спънки. Реших да видя действа ли и при трета, ама не мина номера Grinning
Та по регламент си действа за 2 поръчки.
Ама давай да ги видим къшъните Heartbeat
---
Пак редакция, още нещо да си ахкаме групово и край спирам, че става непоносимо Joy
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F264523684986

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 20:57 от blixa

# 608
Къшъните мисля сме си ги коментирали. Нищо ново, с което да ви провокирам интереса...чаках да хвана намаление Blush

[Sulwhasoo] Perfecting CUSHION EX
IOPE Air cushion
SUM37 Water-full CC Cushion Perfect Finish SPF50+ PA+++(Original+Refill)

Но пък мога да оплача Simple Smile свърши ми [TROIAREUKE] Cushion H+ и сега доизмазвам един Герлен и страдам и докато  го мажа, щото не е баш моя цвят (девойките в Сефора до сега един фон дьо тен не са ми нацелил като цвят) и после страдам и цял ден.. телефона ми прилича на набрашнена пита, за палтото ми направо да не говоря - туй нещо маже, цапа и отгоре на всичко след три часа и го няма : D

# 609
Да са ти честити! Champagne
И на мен ми беше терсене като ми свърши Troiareuke-то (A+), като видя пак някое за 20$ се мятам без да мисля.

# 610
Благодаря, blixa Flowers Hibiscus Hug

Записала съм си и аз Troiareuke-то (A+). Вече бях взела H+- a, когато прочетох за А+-а, но ако бях прочела навреме щях да взема и двата. На 20$ от Мега Дейл някак не му обърнах внимание на този къшън, докато не видях разликата. Сега ги дебна и двата, но не пада цената по дяволите Grinning

# 611
SUM37 Water-full CC Cushion Perfect Finish SPF50+ PA+++(Original+Refill)
Аз съм много доволна от моя, разбира се, налага се леко да модифицирам цвета, но се обичаме. Смесвам го както с чист пигмент за потъмняване леко, така и с равни количества от любимите ми ФДТ.

PS Между другото пълнителите за красивата SUM37 кутия са най-стандартните:
https://www.ebay.com/itm/Portable-Makeup-Case-Air-Cushion-Sponge … 675.c100005.m1851

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 02:50 от Agent Provocateur

# 612
В Дъглас в Сити Център има КК! Не е много- маски на медихил, малко продукти на TCFS, ббкремове на Миша, но щом са започнали най-вероятно ще разширят асортимента. Някаква молдовска фирма (орио нещо си) е официален вносител.
Ако някой ме е наблюдавал отстрани, сигурно съм била като герой от анимация - влетявам в Дъглас да си взема един молив, минавам бързо между рафтовете отбягвайки на зиг-заг всички консултантки, които се завтичат към мен (щото може да е черен петък, ама в магазина бомба е паднала) и изведнъж с периферното зрение мярвам познати картинки, иии...три крачки назад и забивам токове пред щендера с увиснало чейне Joy Joy

# 613
Влизам да сипя лаври за най-новият ми holy grail:

Имам да изразходвам още от стария ми крем и исках да започна да го нанасям на цялото лице, преди да дам отзив, но поради гадни пъпки и зачервявания го отворих и почнах като spot treatment веднага щом пристигна (гадините, за които говоря: зачервена брадичка с неизбиващи пъпчици, две ситни пъпчици на лявата буза, една на върха на носа и цял куп невидими подутинки по челото.)
За три дни резултатите са умопомрачителни - напълно изчистено чело, успокоена брадичка и 98% изчезнали пъпчици от носа и бузата.

Кремът е гел, за комбинирана и мазна кожа, но дори и да не ви пасва на типа, ако го видите някъде на голяма далавера, вземете го като spot treatment. Заслужава си определено, а тубичката от 80 мл ще ви стигне за страшно много време.

# 614
Писах в темата за Пей-пал, ама да питам и тук.
Имам една корейска пратка, която от 35дни е забила по тракинг на летище Incheon и от там нататък нищо. Писах на търговеца, отговори, че ще пробва да издири пратката, но ще отнеме няколко седмици, и според него при нас е проблема- не била ъпдейтната информацията. За първи път ми се случва проблем с пратка с тракинг. Обикновените са ясни - ако не се появи до месец и половина пишеш на търговеца и обикновено направо възстановяват сумата, но при налчие на проследяване до някъде как се процедира? Платена е с пейпал- там ли трябва да отворя диспут или да продължавам направо с търговеца да си комуникирам? За първи път ще оправям проблем през пейпал и хич не съм наясно какво и как се прави.

И извън горната тема-втора пратка от Jolse отива на "лошото място" в рамките на 2-3 дни. Нито са тежки, нито обемни, сумата е ниска, не са и за един получател/адрес....

Общи условия

Активация на акаунт