Азиатска козметика и грим 14

• 33 049
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
parusheva, много се радвам че есенцията против косопад е подействала и при теб .Аз вече нямам никакъв косопад и детето я ползва превантивно.
Съставях си рутина със следните продукти, ако нещо греша да ме поправите.

[TOSOWOONG] Enzyme Powder Wash
[Pyunkang Yul] Essence Toner
Medi-Peel 5-Growth Factors Bor-Tox Peptide Ampoule
THE PLANT BASE - Quesera Ceramide
MISSHA NearSKIN Total Ceramide Cream
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate
Дали мога да си ползвам нощната маска SULWHASOO Overnight Vitalizing Mask EX

# 541
Направо ми беше остро оредеяла косата. Мислих, че оплешивявам. Сега ще ме е страх да я спра. Много съм щастлива. Цели кичури падаха на къпане. Нямам думи колко съм щастлива. Сега и на себореята, ако ми окаже положителен ефект ще скачам до тавана от кеф.  Имам ментово усещане на скалпа. Малко ми става студено, че дълго ми държи това усещане. Ама е свежарско. Ако не помогне за себорея може да се разровя за нещо такова на същата марка.

# 542
  • София
Ех, толкова се бях въодушевила за новата нощна маска на Purito (https://www.yesstyle.com/en/purito-dermide-cica-barrier-sleeping … ml/pid.1083741822), но като видях това кокосово масло в състава ми убиха ентусиазма. Защо Пюрито, защо Disappointed Relieved ами ние с мазните кожи? Който пръв го пробва, моля да каже дали е толкова тежко, колкото звучи. Дано пък и да пуснат някоя друга мостра, като го заредят в jolse, та сама да се уверя дали става за мен.

Water, Centella Asiatica Extract(225,000ppm), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride,
Glycerin, Hydrogenated Lecithin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate,
1,2-Hexanediol, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid,
Ceramide NP, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Sodium Carbomer,
Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract

# 543
Я ме светнете за тези събития, които готвят от Джолсе? Ще трябва да си имаме нещо в кошницата и съответно заедно с него взимаме подарък?

# 544
Cookiez, освен кокоса, има и shea butter,  което проблемните кожи и мен включително (изпитано многократно), ме запушва и изпъпчва. Но пък винаги има надежда формулата да е така завъртяна, че да не са проблемни тия съставки. Примерно аз съм алергична към пчелни продукти, но се мажех с една ампула, която на 5-6та позиция имаше прополис. Очаквах всичко най-лошо, а нищо не ми стана.

# 545
Съставях си рутина със следните продукти, ако нещо греша да ме поправите.

[TOSOWOONG] Enzyme Powder Wash
[Pyunkang Yul] Essence Toner
Medi-Peel 5-Growth Factors Bor-Tox Peptide Ampoule
THE PLANT BASE - Quesera Ceramide
MISSHA NearSKIN Total Ceramide Cream
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate
Дали мога да си ползвам нощната маска SULWHASOO Overnight Vitalizing Mask EX
O, [TOSOWOONG] Enzyme Powder Wash пристигна вчера при мен и веднага я отворих от любопитство - много ми хареса (след олиото). За дневна рутина ли я гласиш тази?

Другото, което пристигна е този сет:

The MISA Yu Ryeo Series - Oriental herbal whitening series to help provide moisture and radiance to skin, promoting a beautiful glowing complexion with white lotus flower extract.
Сега като стана една бЕла и Убава...

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 18:30 от Agent Provocateur

# 546
  • София
Cookiez, освен кокоса, има и shea butter,  което проблемните кожи и мен включително (изпитано многократно), ме запушва и изпъпчва. Но пък винаги има надежда формулата да е така завъртяна, че да не са проблемни тия съставки. Примерно аз съм алергична към пчелни продукти, но се мажех с една ампула, която на 5-6та позиция имаше прополис. Очаквах всичко най-лошо, а нищо не ми стана.

Аз сякаш нямам проблем със шийто, и другите съставки са супер. Така че действително ще се надявам на благоприятна за мен формулировка.

# 547
Интересно:

# 548
Agent Provocateur, за вечерната рутина за сутрин имам олио и пяна отворени.

# 549
Agent Provocateur, за вечерната рутина за сутрин имам олио и пяна отворени.
И аз го имам ензимния измиващ, но не смея да го ползвам всеки ден. Не ти ли идва доста агресивен, все пак са ензими? Иначе е страхотен, бях приятно изненадана.

# 550
Искам да попитам, има ли практика, да се разменят/продават продукти коментирани в темата?
Чета, че доста от вас имат количества продукти, какво правите с ненужните?

# 551
Искам да попитам, има ли практика, да се разменят/продават продукти коментирани в темата?
Чета, че доста от вас имат количества продукти, какво правите с ненужните?
Какво разбираш под "ненужни"? Ако имаш предвид продукти с една и съща функция, от които да имаш натрупани няколко, тогава нямам ненужни - все някога ще им дойде редът. Ако имаш предвид неправилно подбрани продукти, досега ми се е случвало само веднъж и въпросният продукт замина директно на боклука, защото нямаше на кого да го дам.
Не знам дали има практика, но лично аз съм "за", основно заради случаи като гореспоменатия.

# 552
Аз може и да не те разбирам правилно. Извинявай, ако е така. Но, продукт, който директно заминава в боклука, аз лично не бих си позволила да заменя, нито пък да подаря... Ако се въведе практика за замяна на продукти, основно заради гореспоменатия случай... Ем, извода всеки може да си го направи сам за себе се.

Все си мисля, че не съм те разбрала правилно...

# 553
Аз може и да не те разбирам правилно. Извинявай, ако е така. Но, продукт, който директно заминава в боклука, аз лично не бих си позволила да заменя, нито пък да подаря... Ако се въведе практика за замяна на продукти, основно заради гореспоменатия случай... Ем, извода всеки може да си го направи сам за себе се.

Все си мисля, че не съм те разбрала правилно...
Не си ме разбрала правилно. Става въпрос за маска с наскоро изтичащ срок на годност, от която получих ужасна реакция и която замина в коша, защото нямаше на кого да я дам преди да ѝ изтече годността.

# 554
Аз също искам да похваля Есенцията за косопад на The Saem. За три дни ползване косопада намаля на 90%. Големи, големи благодарности на ТЕДИ за споделеното мнение и препоръки за него!
Може ли линк към тази есенция за косопад, имам спешна нужда. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт