Азиатска козметика и грим 14

• 33 035
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Две пратки имам заседнали на Инчон от 24 окт. Този отговор получих "It seems both parcels are in transit status still, but there is no further update recently for some reason.
So, we have requested an investigation for your orders to Korea post and it will take about 2- 3 weeks to get a result.
We will keep you updated as soon as we have some response, so please wait for the result and keep tracing your parcels just in case." Мисля да почакам 3 седмици, пък ще видим. Не е като да не ми се е случвало и преди, има вероятност в един момент да се раздвижи.
Иначе да, ако нещата с търговеца много се закучат и е минало доста време, отваряш диспут в пейпал.

# 616
Обикновено отварянето на диспут  стимулира търговците, а  може и да го изчакаш  2-3 седмици да си направи проверката.
Ако поръчката е  от ибей, виж какъв е бил срокът за доставка и ако изтекъл - пускай диспут.
Имаш 180 дни от покупката да го направиш.

# 617
Момичета, имам пратка от Jolse, поръчана на 20 Октомври, която от 24 Октомври е на летище INCHEON. Опитах да пиша на Jolse  и на двата посочени имейли и нищо не ми отговарят. Как се свързвате с тях? Видях, че и други имат този проблем.

Имам пратка от 10 ноември, която от 18 ноември е на това летище и такава от 16 ноември, която е на същото летище от 26 ноември.

Това са контакти, които намерих- има ли други?

CUSTOMER SERVICE
1:1 INQUIRY
cs.jolse@gmail.com

1:1 inquiry is the fastest and easiest way you get an answer to your request so we recommend you use the section rather than email.

BUSINESS INQUIRIES
sales@jolse.com

# 618
И аз имам евтин тоник от джолсе на митница. Нямам думи

# 619
Сега си погледнах проследяването в профила през телефона. След колоната INCHEON има номер на полет на KLM до Амстердам и това е последната информация. Пратките са вече при мен - т.е. там не се отразява пристигането в държавата на получателя. Пробвайте проследяване на страницата на БП.

# 620
  • София
Аз имах наскоро пратка от Джолсе, която доста време седя също на летището. Но като проверих през трак системата на бг пощи, вече беше влязла в БГ, а през системата на Джолсе си седеше на летището все още.
Да ви споделя, също че се разбрахме с Бор-токса в крайна сметка. Явно сухотата е била временно явление. Дори чакам тези дни другия с EGF, да ги сравним Grinning
Друг продукт, от който съм много доволна, е трюфеловият серум на Неоджен. Направо вместо крем го ползвам тези седмици, върху Бор-токса и отгоре СЗ (тя е по-кремообразна).
Тренирах въздържанието си предходните месеци, но не можах да се въздържа тези дни. Поръчах си rubber маските на Dr.Jart. Тези в чашата. И също 23years old Aqua Bab Modeling Mask. Нямам търпение да ги пробвам.
Друго, което ми беше хванало окото и сега поръчах, е SUR.MEDIC+ Azulene Soothing Peptide Ampoule. Ще се опептидя направо Grinning
Director Pi похвали един шампоан за себореен скалп, Nature Republic Black Bean Anti Hair Loss Shampoo, и него поръчах, да го видим. Ползвах последните 2 месеца професионални такива. Единият има ефект (на Napura), но е много неикономичен. Другият пък ми дразни повече скалпа, отколкото да го успокоява (на Mediceuticals). Дори и задната част на шията ми се обрина, но не съм 100% сигурна, че е от него.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 10:46 от Bis

# 621
Аз имах една пратка, която 10-11 дни си стоя на INCHEON. Вчера най-накрая получих някакъв ъпдейт. Но изобщо не ми харесва как така масово ви спират пратките :/

# 622
Благодаря много за отговорите Flowers Hibiscus И моята забила пратка на Инчон е от 24ти октомври. Явно имат проблем там от тази дата Thinking

Bis, моля те, като получиш Bor-tox EGF, снимай ми състава, за да го погледна. Важното е да е хубава и отчетлива снимката, да е фронтално, а не под ъгъл, за да мине през преводача.

goldish, пишеш на 1:1 INQUIRY
В My postings после можеш да си видиш писмото, както и дали има отговор аку случайно е отишъл в СПАМ мейла.
Обикновено за 2-3 дни макс отговарят.

The ant is, не е от ибей. Всичко проверявам по тракинг и в БГ пощи, но там въобще няма информация, т.е. не е влязла в страната. На 20 ноември ми е отговора от търговца, че ще разследва, а пратката е шипната на 23ти, но не намирам никъде краен срок за доставка. Ще изчакам стандартните 45 дни от шипването и ще отворя диспут.

Някой друг "изгърмял" с пратка от Jolse (може на ЛС) ?
Проверете си тракингите в сайта на БГ Пощи- ако се застоява пратката на стъпка "Send item to domestic location" повече от няколко часа значи е отишла на митница.

# 623
Имам 2 пратки от джолсе на 26.11 са кацнали в БГ, друга на 25.11 е кацнала и в сайта на бг пощи по тракинга не могат да се проследят, пише няма информация. Ако са на митница дано се свържат с мен.

# 624
Теди, не би трябвало да няма информация ако са в БГ от 5 дни.
Скрит текст:
При мен, когато в 17track.net се появи:
--> BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb)
(това е първата стъпка при влизането в БГ, след -->INCHEON, Flight number Simple Smile
почти веднага вече го има в сайта на БГ Пощи със статус
--> BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of exchange (Inb).
След това вече е -->  Send item to domestic location (Inb)  и от там нататък е на късмет, но съм забелязала, че ако се задължи на тази стъпка повече отива на  --> Send item to customs (Inb)

# 625
  • софия
И аз изгорях! Едно единствено нещо от jolse,  поръчано отдавна,  е там.Лошото е, че нямам никакво съобщение от митницата, а е там от 14.11.
А вчера ми дойде поръчка , направена по-късно от МД, направо в поща!
В този ред на мисли- как възстановяват такси Jolse? Боже мили, тъкмо се оправих с yes style!!! Не' ам нерви!!!

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 14:04 от swetulka

# 626
Джолсе не възстановяват такси доколкото зная.
В тая работа с пратките пръст имат и бг вносителите да знаете.

# 627
Мм не се бях замисляла за вносителите... звучи логично, но пак не могат да се конкурират с черпенето на вода от кладенеца, с техните малки, кални поточета Joy

Някой взе ли си нещо от търговете на Джолсе в ибей? Ама каква кървава баня само настана Head Band
Не се доредих до луксозните на Миша, но цапнах няколко неща на шукарни цени. Тези трите са ми черешката на тортата:
[Troiareuke] ACSEN Oil Cut Cleansing
[SWANICOCO] Daily Soft Sun Milk
[SWANICOCO] Fermentation Snail Care Emulsion

# 628
Джолсе не възстановяват такси към момента, но ако моята обединена пратка, за която им бях писала, финишира в митница, ще търся някаква компенсация. Дали ще е успешно и в каква форма ще бъде тази компенсация е рано да се каже, ще пиша на лични, ако и когато...

# 629
И аз имам евтин тоник от джолсе на митница. Нямам думи
Аз не съм в България, но от опита ми последните 2 месеца, мога със сигурност да кажа, че всичко корейско с тракинг ми отива на митница, независимо колко малък/ голям е пакета или стойността. Сега поради липсата на избор, всичко поръчано от Jolse последната седмица, ще си го търся пак там... Единствения плюс при мен е, че ако е под облагаемият минимум не плащам нищо, а до колкото разбрах в България плащате някаква такса на митницата

Общи условия

Активация на акаунт