Mango тема - 14

• 44 490
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Не се пазят. Свършат ли изчезват от кошницата. Просто е по-удобно да не ровиш и да губиш време на намалението, защото всичко свършва за минути.

# 61
  • Sandanski
Харесала съм дънки които от 60 лв. са намалени на 40лв ,дали ще ги намалят повече. Или да не чакам?

# 62
Тези 50% които споменавате за черния петък миналата година в основния сайт ли са били или в аутлета?

# 63
  • Варна
По мои изчисления трябваше да е снощи голямото намаление. Обаче презаредиха с някои неща- якета, чанти.

# 64
  • София
От миналата година си гледам мейлите в аутлета имам съобщение за 70% на 21.11, а за основния 30%.

# 65
  • Варна
Точно така- мейлите дойдоха на сутринта, а то реално започна след полунощ на 21.11, вторник срещу сряда.

# 66
  • София
Аз бях сигурна, че намалението ще почне тази нощ....Може да ме помислите за луда, но си нагласих алармата за 1:30 и станах да видя какво става, но....намаление нямаше....
Какво ли ще се случи тази година?

# 67
  • ...на безопасно
Според мен, тази нощ.

# 68
Защо снощи или тази нощ? Трябва да е нощта между 26 и 27 ноември.

# 69
  • ...на безопасно
Защото намаленията в аутлета винаги са от четвъртък до неделя.

# 70
  • София
Миналата година "Black Friday" беше на 23.11.2018. Тази година обаче е на 29.11.2019. Права си за периода от дни, но той се мени спрямо конкретния последен петък в месец ноември в годината. Тоест теоритично би следвало да е другата седмица, но не пречи още тази да почнат  Party

Krem112, благодаря за допълнението  Simple Smile  Честно да си призная съм живяла в заблуждение, че Thanksgiving е винаги на една и съща дата. Но покрай този спор и аз научих нещо ново. Благодаря  Hug

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 11:56 от brayan__

# 71
Само една поправка - черният петък е четвъртият петък от месеца, а не последния, затова миналата година беше на 23.11, а не на 30.11.
По-точно казано, черният петък е след деня на благодарността, който е четвъртия четвъртък на ноември.

# 72
  • ...на безопасно
И аз мисля, че се пада тази седмица.
Ама аз от предната давам дежурства в сряда срещу четвъртък.
Така, че....ще видим.

# 73
Момичета, имам нужда от помощ. Никога не съм поръчвала панталони. И те ли са уголемени. От блузи и рокли поръчвам М. Кожени якета Л. Панталоните 38 или 40 размер. 164, 60 кг.

# 74
  • София
Гледай таблицата с размерите за панталони. Аз главно се ориентирам по талията и ханша, но пак е доста относително, ако има повече еластан....може и по-малкия размер да ти стане.

Общи условия

Активация на акаунт