Mango тема - 14

• 44 494
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
kalista - от панталоните за теб 38, 40 ще са ти големи. С подобни мерки 38 са ми леко свободни, зависи от модела и ханш/талия.

# 76
Благодаря, момичета!

# 77
  • София
Мацки, не ми се спори..Просто казвам, че 2 години подред 70% намаление в аутлета е било в седмицата преди деня на Благодарността...Затова реших да проверявам снощи, ще проверявам и тази нощ.
Иначе не говорим за класическия "Черен петък", защото например намаленията в много онлайн и офлайн магазини вече текат или минаха....

# 78
  • София
Тук спор няма. Само уточняваме период и конкретни дати.
70% - то намаление, за което говориш през 2017 година е започнало на 22.11.2017 г., тоест срядата преди "Черния петък", през 2018 година е започнало на 21.11.2018 г, тоест пак срядата преди "Черния петък". Но не пречи тази година да започне по-рано. Само доволни клиенти ще има Simple Smile

P.S. През 2016 година поръчката ми е от 24.11.2016, което е четвъртък, но може аз да съм пропуснала началото от предния ден. Архивът ми е до 2014, но не намирам поръчки в коментирания период.

# 79
# 80
Ми и аз ще чакам пък. Grinning макар и да мисля, че е следващата седмица. Сън няма да спим.

# 81
Аз също се обърках и мислех, че ще е тази седмица, но си прегледах мейлите от предишни години и всичките са от сряда в същата седмица преди официалната дата на Черен петък.

Манго май умишлено опразват магазина. В кошницата имах 40 артикула /не може повече Grinning / и днес погледнах, паднали са на 25. Прегледах набързо част от категориите, всичко по-хубаво и качествено е изчезнало. Предишните години имаше доста повече избор, особено при якетата и палтата.

# 82
  • Варна
Да, особено кожени модели липсват като цяло, да не говорим за цветове и номера. До преди няколко дни мъжки кожени якета имаше 2-3.

# 83
Да, струва ми се, че за Черен петък ще останат само боклуците и евтините неща Sad

# 84
  • София
Момичета, знаете ли че вече в румънския манго аутлет има намаление на всичко с 30% и код black19. https://www.mangooutlet.com/ro/femei. Но пък в другите, както  ипри нас няма нищо. Незнам какво означава!

# 85
Имате ли наблюдения отговарят ли си размерите на мъжките връхни дрехи?

# 86
  • Бургас
Имате ли наблюдения отговарят ли си размерите на мъжките връхни дрехи?

Според мен да. Мъжа ми има две якета и елек.

# 87
  • София
Да и мойта кошница е паднала на 25 артикула...
Както и аз направих изчисленията и също смятам, че другата седмица ще е намалението е.
Лошото е, че не виждам какво ще пазаруваме - готините неща ги няма. Не вярвам да заредят

# 88
А за размерите от серията Виолета ккаво ще кажете - умалени ли са или уголемени?

# 89
  • София
От последната ми поръчка от Манго това са неуспешните покупки. Много лоша изработка, като от сергия за дрехи втора ръка.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/t-shirts-and-tops-long-slee … lia;18,318,320,46

https://www.mangooutlet.com/bg/women/t-shirts-and-tops-short-sle … lia;18,318,320,46

Общи условия

Активация на акаунт