Mango тема - 14

• 44 613
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Тя и мойта от 27ми дойде...явно гафа е с тези от 28ми.

# 601
A тези от 13 ти вече са shipped! Вие имате ли товарителници?като цъкна на shipped излиза това? И при вас ло е така?

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 21:55 от Ninaa90

# 602
  • ...на безопасно
Когато предадат пратката на превозвача излиза неактивен номер в сайта на Еконт.
Когато влезе в БГ, излиза статута на пратката.
Това в момента значи, че пратката е подготвена за изпращане.

# 603
Когато предадат пратката на превозвача излиза неактивен номер в сайта на Еконт.
Когато влезе в БГ, излиза статута на пратката.
Това в момента значи, че пратката е подготвена за изпращане.
Ама аз дори нямам номер, не ме и препраща към сайта на еконт Sad

# 604
Това означава, че още не е изпратена, затова няма препратка към сайта на Еконт.

# 605
Ама получих meil че е shipped 😁 май вече няма да поръчвам от манго ... Имам 2 поръчки, едната вече я отписах, да дойде 😁😁

# 606
Вече съм в отчаяние. Пратката ми е от прословутия 28, изпратена на 4, но е в бермудския триъгълник. При проверка в еконт не ми излизаше никакви данни за пратката, но днес се промени -    Няма информация за пратка/и. Моля, проверете въведените данни отново.... някой да е говорил с еконт или да отида да тях и да видя дали мигат да кажат нещо повече?

# 607
  • Пловдив
На мен още от начало "не е открита пратка с този номер"...и няма промяна. Не вярвам и да има.

# 608
Опитах се в профила ми в еконт да намеря данни за стари пратки от септември ... за да видя подател и, ако напълно откача да звънна ... еми нямам пратки отбелязани ... а др ми стоят като информация, от манго все едно не съм поръчвала ...

# 609
Момичета ... аз откачих, че чакам подаръци за племенницата ми за утре и реших да звънна в Еконт и да се интересувам от пратката си ... еми тя е в русе и ми казаха, че утре ще е при мен ... искаха ми точния адрес и ми каза, че го е коригирал ... не разбрах защо и че утре ще е при мен. Звъннете на еконт да не би проблема да иде от тях

# 610
Явно проблема е в Еконт, от определен момент нататък. Тъпо

# 611
  • sofia
В манго от неделя всичко е подредено като за sale. Някой има ли инфо кога започва? Simple Smile

# 612
  • София
Има промяна при мен в статуса на пратката на страницата на Еконт!

17.12.2019 18:08:25

Русе НЛЦ Населено място
натоварена на линия Русе - София

Озадачена съм обаче от тази информация тук:
Тип   колет      |      Бр.пакети   1      |      Тегло   1.97 кг      |      Стойност   8.89 лв         
Наложен платеж   110.970 лв

# 613
  • Пловдив
ОМГ! Пратката е натоварена в Русе Hug
Сега се моля якето да е ок на детето, че с това чакане ми се отели вола Joy

# 614
Пак им пишете за тези поръчки. Все трябва да отговорят. Имам 2 поръчки от 13 декември и 1 от 14 декември.Днес са изпратени всички.Голямо е забавянето на вашите наистина.
А имаш ли номер на товарителница на тази от 13 ти?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт