Mango тема - 14

• 44 619
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Плътен, вълнен плат, който няма да става на топчета, Изработката му е отлична, пробвах го тези дни на 4-5 градуса, като се има предвид, че съм супер зиморничава ми беше идеално.  Peace

Купих същото палто, и аз съм много доволна, топли и седи добре.
Само не разбирам защо не са сложили конци или лентички, където да минава киланът, сега трябва да го нося на шивач.

# 586
  • Пловдив
Някой да има раздвижване с поръчка от 28-ми...?

# 587
Аз чакам от 27 ми , няма раздвижване...сутринта писах 3 -ти мейл на съпорта, само ми връщат автоматичен отговор, че ми е входиран кейса.

# 588
  • Бургас
Да не ви отчайвам, ама аз миналата година по летните намаления така и не получих една от поръчките си.
Съпорта им е трагедия. Дано при вас е само забавяне и да дойдат в крайна сметка, че е много неприятно.

# 589
  • Пловдив
Аз вече поръчах от НМ яке за детето ...писна ми да чакам  Crossing Arms Ще задържа новото, а ако случаааайно нещо кацне от Манго да върна другото и така  Grinning Голяма схема.

# 590
  • София
Моят съвет за палтата е да идете в магазин на Манго и да изпробвате 1-2 модела на място.
аз ходих и прецених, че за мен С е добре.
Но нали чакам още поръчката от 28.11. ooooh! не мога да потвърдя как ще е в действителност за палтото, което аз избрах.

# 591
Аз чакам от 27 ми , няма раздвижване...сутринта писах 3 -ти мейл на съпорта, само ми връщат автоматичен отговор, че ми е входиран кейса.

И аз им писах миналата седмица и днес .. Но изобщо няма отговор.

# 592
  • Popovo
Пак им пишете за тези поръчки. Все трябва да отговорят. Имам 2 поръчки от 13 декември и 1 от 14 декември.Днес са изпратени всички.Голямо е забавянето на вашите наистина.

# 593
  • Пловдив
Те и нашите са пратени, ама къде са ...? Simple Smile И 100 пъти да пишем пак тая...Освен, ако има някой с добър испански или английски да звънне по телефон.

# 594
Моята поръчка от вчера вече пътува.

# 595
Те и нашите са пратени, ама къде са ...? Simple Smile И 100 пъти да пишем пак тая...Освен, ако има някой с добър испански или английски да звънне по телефон.
Ако някой звънне ще е най-добре 😁

# 596
Нищо няма да ви кажат и по телефона. Ще кажат, че пратките пътуват, ако не дойдат до месец след изпращането, да ги пишете загубени. Вероятно чак тогава ще върнат и парите на тези, които са платили предварително. Което е голяма грешка, де... да се плаща предварително на Манго.

# 597
Аз им звънях , чаках около 2 минути да се освободи агент и затворих, че ще ми излезе златна тази пратка. Почвам да се чудя дали от еконт не правят някоя шмекерия, преди с DHL не е имало подобен проблем.

# 598
  • Пловдив
И кво да правят...? Да крадат пратки и да препродават..?
Едва ли...

Имам 6, 7 поръчки и сефте ми се случва така.

# 599
аз се чудя, ако пусна поръчка, дали ще дойде преди Нова година, не знам дали да рискувам ...
тази от 27ми си ми дойде без закъснение, ама явно съм имала късмет

Общи условия

Активация на акаунт