Mango тема - 14

• 43 973
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
https://www.mangooutlet.com/bg/women/sales-favorites_d1963389
Мнения за тази рокличка има ли?

# 676
  • ...на безопасно
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jumpsuits-long/bow-long-jum … as_she.familia;34

Получих- точен и прекрасна кройка.

# 677
Пак изтървах бялата кожена чанта за 25 лв докато умувам за зелените сандали. Явно никой няма подобни, но моля кажете ми поне обувките на Виолета уголемени ли са? Това че са в категория plus size нещо ме притеснява.

# 678
не излиза рокля, оправи си линка

# 679
  • на брега
Пак изтървах бялата кожена чанта за 25 лв докато умувам за зелените сандали. Явно никой няма подобни, но моля кажете ми поне обувките на Виолета уголемени ли са? Това че са в категория plus size нещо ме притеснява.

От обувките на Виолета препоръчвам да вземеш точен номер.
Аз лично имам два чифта, нищо макси няма в тях, според мен.

# 680
# 681
Здравейте, за първи път направих поръчка от Манго аутлет на 14.12.2019г., нормално ли е все още да не съм я получила. На адрес ли трябва да я получа или в пощата?

# 682
Моята е от 12.12 или 13.12. Не помня вече. 😅 И аз още не съм я получила, но като слушах съфорумничките колко забавяне имат от черния петък хич не се притеснявам. На адрес ще я получиш.

# 683
Здравейте, за първи път направих поръчка от Манго аутлет на 14.12.2019г., нормално ли е все още да не съм я получила. На адрес ли трябва да я получа или в пощата?
нормално е да, пише до 6 дни /разбира се  се има предвид работни/
получаваш я с еконт до адрес

# 684
Благодаря Ви за отговорите! Щеше ми се някои от нещата да ползвам за коледни подаръци, ама няма да ми се получи. Весели празници!

# 685
  • София
Ами на мен поръчката от 12.12 пристигна в събота, но я пренасочих за днес, а на колежката от 13.12 пристигна още в петък. Куриерите от Еконт казаха че има голямо объркване с адресите дадени от Манго. На моята пратка беше записан съвсем друг адрес, но добре, че телефона поне беше верен за да се разберем.

# 686
  • София
Писах на съпорта два пъти за един и същи проблем. Получавам само автоматичен отговор и това е. Имате ли представа с каква скорост отговарят на имейлите и изобщо отговарят ли?

# 687
Обади им се. По телефона винаги са ми решавали проблемите до десетина минути.

# 688
  • София
Обади им се. По телефона винаги са ми решавали проблемите до десетина минути.
Само този номер открих в сайта - +34 93 860 24 24 , предполагам на него трябва да звънна. Аз испански незнам и дума......

# 689
  • ...на безопасно
Е, на английски все ще се разберете.

Общи условия

Активация на акаунт