💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 040
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Другата България
Моля,някой по-прозорлив от мен,да ми обясни,защо Роберта се обезличи така тотално в племето на славяните!🙏
Аз ще ти обясня.
Противно на всичко написано дотук за това как Юлиян я е подтискал, обиждал, депресирал, стресирал и т.н. в прабългарското племе, той всъщност ѝ направи услуга. Успя да я накара да даде и покаже най-доброто от себе си, което всъщност може и което показа. При прабългарите. Беше наравно с тях, раздаваше се, и далеч не даваше вид на настъпена и обидена.
Докато при славяните, с тази лежерност, това спокойствие, тази обгриженост и това покровителствено отношение от страна на Веско тя някак се отпусна, почувства се сигурна и това се отрази и на играта ѝ. Аз съм убедена, че Роберта притежава много качества, които така и не успя да покаже. При славяните. Както и съм убедена, че ако има още една териториална седмица въпреки лоялността си, която ѝ засвидетелстват, при загуба останалите славяни ще я номинират.
Скрит текст:

И защо Венцислава да му е благодарна на Юлиян, че я е довел при траките?  Да, ако наистина наградата в капитанската битка беше парти или допълнителен играч и ако победителят избере партито, то тя отпада от играта, да му е благодарна. Но, в случая тя беше като "бонус" за победилия. Тоест остава в играта при всички положения -  дори и Томас да беше спечелил битката.
В случая, ако победителят - Юлиян избере парти, Венцислава няма кой да я избере и отпада от играта. Ситуацията не беше, ако не я избере победителят, я получава другият. Тя просто най-безславно щеше да си напусне формата, защото никой не я иска.

Не си ме разбрал/а. Венцислава беше бонус за победителя. Който и да е той. И каквото и да избере:имунитет или парти, то Венцислава е допълнителния плюс. Това или парти или Венцислава си го измисли Юлиян, за да може да скрие за имунитета. На практика не беше така и за това конкретно в ситуацията няма за какво да му е благодарна Венцислава. Тя при всички положения оставаше в играта.
Това кой го каза? Алекс ѝ каза на Венцислава когато никой не я избра, че за сега остава, но утре ще ѝ се реши съдбата. Не е гарантирала, че във всички случаи остава във формата. Прислагвате на казаното свои впечатления и изопачавате нещата. Няма как да знаем какво ще измислят в движение, за да твърдим, че така е щяло да стане.
Точно това смятам и аз. Така и не стана ясен статута на Венцислава при изборът на останалите. Както много други неща в предаването, естествено. Така и никой не се постара да обясни тя защо тръгва с Юлиян-като награда, като бонус, като избор на продукцията-просто се появи със зеления екип и тръгна с него.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 18:34 от Merri_An

# 1 231
  • Русе/София

Тази  игра,с тези неясни правила е много нескопосана.
Едни се правят на контузени,и не ги номинират,други ядат вафли и нямат наказания/то и в живота е така/,друг път самите умастници се карат за неспазване на правилата,а водещата им гледа сеира.Пълна анархия.Едно е ясно обаче- който отиде в резиденцията яде и ползва благинки.Защото както се видя в робарската колиба за едни има,за други- не винаги.

# 1 232
Харесвам и поддържам Юлиян,не защото харесвам всички негови реакции и отношението му,а защото е поставен " до стената" от много по-слаби от него играчи.Може би народопсихология

Моля,някой по-прозорлив от мен,да ми обясни,защо Роберта се обезличи така тотално в племето на славяните!🙏

Роберта за мен никога не е била силна. Първо се "прилепи" към коалицията на "жената-амазока" Венцислава и Юлиян за да отстранят Георги и да спре Юлиян да я тъпче. Беше на една стъпка от номинация. После спечели една битка в която нямаше конкуренция-  след като Амелия Мира се отказа да прескача стената, остана само Ана Мария Некадърната. Тя(Роберта, не Ана Мария) стана първа   и всички мъже-славяни съвокупно я обявиха за "силна", а Амелия Мира и Марешка за "слаби". Ами не, просто Анелия  Мира спести сили в тази битка, защото прецени, че може да се контузи. Видяхме как Наско , Йоргос и Мартин се контузиха в желанието да се раздадат напълно. Оттук насетне Роберта не е блеснала никъде, дори загуби няколко битки при славяните, (едната беше срещу Радостина), но Веско я покровителства и никой не смее да каже нищо и всичик говорят за "силната" Роберта.

Радостина се води голям стратег,  но надменността й ще й изграе лоша шега. Първо хрупаше фавлте  изолира Б отбора. Освен това не даде на Добрин, държеше се като с куче с него. Удивен съм че и Добрин и близначикте й простиха, явно са много бехарактерни. Сега  Иска да изгони Юлиян, не си дава сметка че Пламен сам не може да печели физическите игри, а Добрин е твърде тромав, и на практика ще бъдат мъж и половина срещу трима мъже и половина.
Трябваше повече време да кютата, да изгонят всички славяни без Веско, да обединят отборите и тогава вече да се разправят с Юлиян. Прекалено рано си издадоха картите.
Сега Юлиян може за кеф да падне,  в капитанска битка, да го вземат славяните  той да размаже траките.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 18:40 от Лорд Сняг

# 1 233
  • Другата България
 Laughing Анелия, Мартин, жената-амазока....сериозно ли? Стига бе, човек, уважавай събеседниците, ако искаш да те четат, постарай се малко повече.

# 1 234
  • Испания
други ядат вафли и нямат наказания

В едно от интервютата след излизането си Александър каза, че всички са яли вафли, но не е показано.

# 1 235
Хахах стана ми интересно.Може ли да кажите ,защо Венцислава е жената амазонка ?
За вафлите при Гала го каза Александър в присъствието на Наско,замазаха положението набързо и Наско нищо не каза по този въпрос.

# 1 236
Венцислава сигурно поне десет пъти каза че е била  в армията, но досега не съм видял нищо от нея на база игра. Спечели две игри с куест, а не със физическа сила, имаше една откровена симулация, няколко игри след като й махнаха гипса си пазеше ръката. Голям войн - няма защо. Затова слагам в кавичките "жената войн" и "жената амазонка", защото не е никакъв войн. Че тя Амелия Мира е в пъти по-голям войн от Венцислава, без да е в армията.

Александър да говори каквото си иска. Капитанът каза, че ги наказва защото са нарушили моряшкия закон, а близначките и Наско коментираха, че само Радостина, Ана Мария и Александър са яли вафли и че даже на Добрин са яли вафли, а го ползват само за електорална единица. Алекс Сърчаджиев също каза  че Сашо е откраднал вафли и не ги е разделил измежду всички.  Дори на камерите се вижда Алекс казва "Откраднах три вафли"
По-късно като се събраха и Радостина каза "Е, този път няма вафли, кой ял - ял" и добави "Храната е в Алекс" извади в шепичка някакви малинки и каза "Доба дръж" все едно бе куче

У Радостина ме дразни тази й надменост в стил "Кралицата- майка идва и обявява пристигането си и всички трябва да припаднат от възхита". Така й не я чух да се извинява на близначките за цялото си държане - за падането, с цел номинация на Илиян, на играта срещу  Наско,  за това че прокарваше решения през Алекс, докато не се убеди че е слаб, за хрупането на вафлите, за всичко.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 18:52 от Лорд Сняг

# 1 237

Юлиян, че е силен, силен е, но иначе съвсем не първи красавец, така че малко повече скромност в някои оценки по би му прилягала.

На мен ми е много повече от красив, нещо по-важно от мъжка красота, а именно мъжествено излъчване. Още по-малко пък един мъж трябва да си свие перките и да бъде скромен, защото не е първи красавец Grinning
Ако го направи то тогава не би бил привлекателен.

# 1 238
  • Испания
няколко игри след като й махнаха гипса си пазеше ръката

Тупарев прави някакви вариации на формата, а ти вариации на вариациите. Венцислава никога не е била с гипс в предаването.

# 1 239
  • Другата България
Удивен съм че и Добрин и близначикте й простиха, явно са много бехарактерни. Сега  Иска да изгони Юлиян, не си дава сметка че Пламен сам не може да печели физическите игри, а Добрин е твърде тромав, и на практика ще бъдат мъж и половина срещу трима мъже и половина.
Joy Безхарактерни? Това новото наименование на глупави ли е? Добрин може да е всякакъв, но нито е безхарактерен, нито е глупав. Напротив, много добре си реди играта той.
И Венцислава никога не е била с гипс.

# 1 240
Когато Александър каза всички ядохме вафли Наско замълча и вкара един поглед тип "така си беше", което ме изненада. Мислех, че не са яли изобщо вафли другите.

# 1 241
С какво е била тогава? С шина? Беше с контузена ръка една седмица и имаше бинт през главата. Точно като дойде при траките бе  ръката й бинтована.

Наско си замълча, може просто да не е искал да спори. Аз не видях поглед "така си беше". ОСвен това може на по-късен етап пак да са яли  и други вафли - топи път всички.  Но в конкретната ситуация камерите ловят АЛекс че казва "откраднах три вафли"  после навън коментират че ядат само Алекс, Ана Мария и Радостина.

# 1 242
  • Испания
Кауза пердута.

# 1 243
Именно защото е в нова племе имаше възможност да "Блесне". Това че е разединено племето бе плюс за него, защото можеше да придърпа "електорат" оттук-оттам и постепенно да ги обедини. Добрин бе готов веднага да е с него, с Пламен си бяха комбина, Венцислава в началото докато се опомни бе зад него, ако бе успял да придъррпа и близначките, Радостина и Ана Мария трябваше да са много тъпи за да са срещу него и щеше да седне на "трона" на Александър. А близначките имаха интерес да се обединят с някого, след като бяха малцинство.

Пак щяха да го номинират. В този случай беше без значение, защото траките спечелиха двете номинационни битки

# 1 244
Има огромна разлика между контузена ръка и гипсирана ръка, ако беше второто щеше да излезе от играта веднага .

Общи условия

Активация на акаунт