💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 065
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 215
А ако победителя не беше Юлиян? щеше ли да дойде Венцислава? тя се върна заради неговите умения.
ВПрочем щом е била толкова морална защо още тогава не излезе и не каза "Юлиян лъже, наградата беше парти или два гласа". Знаете ли колко хора щяха да я харесат, че играе открито. Е, щеше да се смрази с Юлиян, голяма работа - а сега не се смрази? важното е откритата игра.

# 1 216
  • Другата България
Именно защото е в нова племе имаше възможност да "Блесне". Това че е разединено племето бе плюс за него, защото можеше да придърпа "електорат" и постепенно да ги обедини.
Да блесне? Grinning Та те половин час се караха помежду си дали да го вземат, показаха ясно, че не го искат, къде да блести? Значи 7 човека не те искат в племето си, ти ще се стремиш да "блестиш", предпочитайки да им занесеш храна, за да трупаш някакви хипотетични дивиденти, вместо да мислиш за себе си? Не е сериозно това. Електоратът не го искаше, и го показа ясно. В тази ситуация това беше единствения му възможен ход.
За мен отстраняването на Георги беше показно как се прави.
Добре де, какво спечели Юлиян от този "брилянтен" ход? Thinking Освен, че свърши мръсната работа за  елиминирането на един физически силен играч и спечели един глас минус на своята сметка, какви позитиви му донесе този ход?
Ами ти си го казала. Отстрани силен играч. Въпреки че ако е предполагал какво ще стане и как ще се развият нещата щеше да отстрани Венцислава. А и Гошо много агресия беше започнал да проявява, наистина. С провокации, без...откачил беше.
Същото се опитваше да направи и Радка със Сашо, ама се чудеше как, а и не ѝ стискаше. Само пред камерата си го говореше. Ако не беше отпаднал така обаче той съм сигурна, че тя щеше да направи същото със Александър, каквото направи Юлиян с Георги.

# 1 217
Скрит текст:
Именно защото е в нова племе имаше възможност да "Блесне". Това че е разединено племето бе плюс за него, защото можеше да придърпа "електорат" и постепенно да ги обедини.
Да блесне? Grinning Та те половин час се караха помежду си дали да го вземат, показаха ясно, че не го искат, къде да блести? Значи 7 човека не те искат в племето си, ти ще се стремиш да "блестиш", предпочитайки да им занесеш храна, за да трупаш някакви хипотетични дивиденти, вместо да мислиш за себе си? Не е сериозно това. Електоратът не го искаше, и го показа ясно. В тази ситуация това беше единствения му възможен ход.
За мен отстраняването на Георги беше показно как се прави.
Добре де, какво спечели Юлиян от този "брилянтен" ход? Thinking Освен, че свърши мръсната работа за  елиминирането на един физически силен играч и спечели един глас минус на своята сметка, какви позитиви му донесе този ход?
Ами ти си го казала. Отстрани силен играч. Въпреки че ако е предполагал какво ще стане и как ще се развият нещата щеше да отстрани Венцислава. А и Гошо много агресия беше започнал да проявява, наистина. С провокации, без...откачил беше.
Същото се опитваше да направи и Радка със Сашо, ама се чудеше как, а и не ѝ стискаше. Само пред камерата си го говореше. Ако не беше отпаднал така обаче той съм сигурна, че тя щеше да направи същото със Александър, каквото направи Юлиян с Георги.

Това просто не е истина. Единственият който гласува срещу него бе  Алекс. Всички други до един гласувах за приемането му. 6-1 Още по сериозна причина да ги впечатли и да покаже че Алекс греши.
Там проблема бе, че лидера бе срещу него,  но пък той от самото начало се прицели в трона на лидера, затоав трябваше да впечатли "електората"

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 17:38 от Не се сърди, човече

# 1 218
  • Другата България
 Laughing То изобщо не се чува, че го искат, за да го номинират...и изобщо не се чува, че се карат.
А и дори да не е чул, факт е, че се караха, той откъде може да знае кой го е искал и кой не? Истина си е, та дрънка. Най-правилният му ход беше да вземе имунитета, не биваше да не им казва.
Прицелил се в трона на лидера? Ти сериозно ли?

# 1 219
То се вижда как гласуваха. Само Алекс бе против.
Единодушни ли сте - Не
 кой е за Юлиян да дойде в племето ви - 6 гласа
Кой е против - само Алекс.
А Алекс е егати тъпанара - директно си каза, че го е страх да не го детронират и Юли разбра, че той е слаб лидер. Ако ги бе "коткал" повече в негово отсъствие направо можеше да се обяви за цар. ама той го подкара урбулешката.

# 1 220
  • Другата България
Вижда се, да, видя се всъщност.
Но пак казвам-мотивите за "искам" и "не искам" са по-важни от едното вдигане на ръка. Мотивите им бяха, за да го номинират. Той определено не е тъп.

Ще спра малко, че си пишем само двамата, а може и други хора да искат да кажат нещо. Не, че не сме по темата, ама не знам колко е редно.

# 1 221
Юлиян, като знае, че ще бъде постоянно номинаран, дали ще се раздаде пак на териториалната в понеделник? Rolling Eyes Горките славяни, вече разбраха, че номинират ли някой, играе срещу Юлиян Laughing

# 1 222
  • София
Така беше-всички искаха Юлиян,после и капитан го направиха стратезите,а ако и успеят да го отстранят,просто си подписват смъртната присъда.Славяните само това чакат.Не се прави така,Радостинче.Когато искаш на всяка цена да продължиш напред,се прикрепяш към много силен играч с групата си и той ще те влачи докрая.Така направи една психоложка-сървайвърка -Галя май беше.Страхотна-имаше една победа- да познае колко кг е свалила Simple Smile ,обаче се залепи до кой беше -Спас и за останалите от групата си направи график кой кога да си тръгне и го изигра цялото това нещо.

# 1 223
И защо Венцислава да му е благодарна на Юлиян, че я е довел при траките?  Да, ако наистина наградата в капитанската битка беше парти или допълнителен играч и ако победителят избере партито, то тя отпада от играта, да му е благодарна. Но, в случая тя беше като "бонус" за победилия. Тоест остава в играта при всички положения -  дори и Томас да беше спечелил битката.
В случая, ако победителят - Юлиян избере парти, Венцислава няма кой да я избере и отпада от играта. Ситуацията не беше, ако не я избере победителят, я получава другият. Тя просто най-безславно щеше да си напусне формата, защото никой не я иска.

# 1 224
Така беше-всички искаха Юлиян,после и капитан го направиха стратезите,а ако и успеят да го отстранят,просто си подписват смъртната присъда.Славяните само това чакат.
...

За да са сигурни, че ще отстранят Юлиян, славяните трябва да изгубят и да изпратят своя вожд Веско. Март още куца, Томас много танцува, а Роберта, поне на мен, ми се струва малко влюбена Simple Smile

# 1 225
  • София
И защо Венцислава да му е благодарна на Юлиян, че я е довел при траките?  Да, ако наистина наградата в капитанската битка беше парти или допълнителен играч и ако победителят избере партито, то тя отпада от играта, да му е благодарна. Но, в случая тя беше като "бонус" за победилия. Тоест остава в играта при всички положения -  дори и Томас да беше спечелил битката.
В случая, ако победителят - Юлиян избере парти, Венцислава няма кой да я избере и отпада от играта. Ситуацията не беше, ако не я избере победителят, я получава другият. Тя просто най-безславно щеше да си напусне формата, защото никой не я иска.
Не си ме разбрал/а. Венцислава беше бонус за победителя. Който и да е той. И каквото и да избере:имунитет или парти, то Венцислава е допълнителния плюс. Това или парти или Венцислава си го измисли Юлиян, за да може да скрие за имунитета. На практика не беше така и за това конкретно в ситуацията няма за какво да му е благодарна Венцислава. Тя при всички положения оставаше в играта.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 17:59 от gery1

# 1 226
  • София
Те не искат да си цапат кунките,искат някой друг да го отстрани Юлиян и им остава един Пламен и после -наред -лесно и приятно ще си идат всички на финал.Така че мама Радост работи основно за славяните,ама не го е осъзнала.

# 1 227
Харесвам и поддържам Юлиян,не защото харесвам всички негови реакции и отношението му,а защото е поставен " до стената" от много по-слаби от него играчи.Може би народопсихология

Моля,някой по-прозорлив от мен,да ми обясни,защо Роберта се обезличи така тотално в племето на славяните!🙏

# 1 228
Харесвам и поддържам Юлиян,не защото харесвам всички негови реакции и отношението му,а защото е поставен " до стената" от много по-слаби от него играчи.Може би народопсихология

Моля,някой по-прозорлив от мен,да ми обясни,защо Роберта се обезличи така тотално в племето на славяните!🙏

Поддаде се на мъжкия им чар Stuck Out Tongue според мен.

# 1 229
Скрит текст:

Не си ме разбрал/а. Венцислава беше бонус за победителя. Който и да е той. И каквото и да избере:имунитет или парти, то Венцислава е допълнителния плюс. Това или парти или Венцислава си го измисли Юлиян, за да може да скрие за имунитета. На практика не беше така и за това конкретно в ситуацията няма за какво да му е благодарна Венцислава. Тя при всички положения оставаше в играта.
Това кой го каза? Алекс ѝ каза на Венцислава когато никой не я избра, че за сега остава, но утре ще ѝ се реши съдбата. Не е гарантирала, че във всички случаи остава във формата. Прислагвате на казаното свои впечатления и изопачавате нещата. Няма как да знаем какво ще измислят в движение, за да твърдим, че така е щяло да стане.

Общи условия

Активация на акаунт