Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой ще победи?

Опции:

# 15
 • Мнения: 3 377
Е а добре дошла в отбора Calabaza😂
Аз като ви казвам, че няма за кого да стискам палци си мислите, че майтап си правя. 😂 Суша, суша та дрънка!
Ааа, не, не! Това не е израз на подкрепа, а обикновена шизофрения 😂 И аз като някой, дето писа по-горе, не искам никой от наличните във формата хора, да спечели наградата. Никой не я заслужава!

# 16
 • Мнения: 959
..... (т.е. бих платила, за да не победи той).

Ще имаш шанс на финала...

# 17
 • Мнения: 448
Не мога да харесам Юлиян.

И аз.

# 18
 • София
 • Мнения: 1 462
..... (т.е. бих платила, за да не победи той).

Ще имаш шанс на финала...

 Аз пък не ща да плащам.
Що пък на гърба на зрителя да печели някой?
Да печели по-добрият в игрите и толкоз.
Смайли, както винаги - перфектна тема Heart

# 19
 • Мнения: 964
Да се разпиша в новата тема. Grinning

# 20
 • Мнения: 187
Благодаря за новата тема!

По време на първото предаване мъжът ми ме попита кого от прабългарите смятам за най-красив (първо визуално впечатление). За негово учудване му отговорих Юлиян. Впоследствие, разбира се, поведението му ме издразни и  отблъсна. Със силната си игра обаче спечели симпатиите ми, а... дори и със силния си характер и с интелекта си. Аз също си имам "лъв" вкъщи и си обяснявам (не оправдавам!) поведението му. А и това е Игри на волята, не ББ.
Славяните са ми бозави от самото начало, по-късно ми станаха и неприятни. А и винаги съм се дразнела, когато ми пробутвам някого, когото смятат за подходящ за смечелването на един или друг формат.

# 21
 • Мнения: 5 238
По-късно ще гледам видеата...още не мога да ви изчета

Благодаря за новата тема

# 22
 • София
 • Мнения: 233
Благодаря за новата тема.
Имам един въпрос относно Юлиян, той игра ли в капитанска битка докато беше в отбора на прабългарите? По спомен все някой от другите мъже отиваше, но може и да съм забравила и да е бил и той.

# 23
 • Sofia
 • Мнения: 2 905
Аз също си имам "лъв" вкъщи и си обяснявам (не оправдавам!) поведението му.  
 А и това е Игри на волята, не ББ.
Да, ама някои участници със стратегии тип Биг Брадър избутват напред. Ще ми се да ги видим всички на дуел как ще се представят, ама не един.. а няколко както беше Амелия, както ще бъде и Юлиян. Юлиян им печели игрите, маха им силните играчи, а онези мишкуват и чакат. Аз не харесвам такива хора и в живота, които чакат наготово, а не се борят сами.

Няма общо със зодиите, ама понеже сте го споменали за лъва Grinning  какво сме виновни лъвовете, че сме по-добри от другите? Smiling Imp  
Това е шега, разбира се. Smile Satisfied Kissing Face

Благодаря за новата тема! Simple Smile

# 24
 • Мнения: 2 848
Не искам победителят да се определя след гласуване от участници и/или публика. Предпочитам двамата (или тримата) финалисти да се изправят един срещу друг в труден дуел с много компоненти и по-добрият да победи. Но не виждам как ще стане - вероятно финалът ще бъде в студио, така че плуването със сигурност отпада. Simple Smile
Мнението ми за Юлиян е противоречиво. На моменти ме дразни, на моменти ми харесва. Но като играч е най-добрият и ще е много заслужено, ако спечели. На финал срещу него виждам Веско и/или Пламен. Веско за мен също е приемлив вариант за победител. Пламен е много добър в игрите, умен е, но е хлъзгав и не мога да го харесам. Предпочитам простодушния Веско пред него. Роберта напоследък ме разочарова, държи се инфантилно.
Чакам с нетърпение обединението, освен това искам Юлиян постоянно да бъде номиниран и да чисти слаби (а защо не и силни) играчи. Simple Smile Надявам се женската коалиция, предвождана от Радостина, най-после да се разпадне, но ми се струва, че доста ще почакам. Simple Smile

# 25
 • Мнения: 141
Аз пък харесвам Юлиян и дори за пръв път ще гласувам😳(не мога да повярвам , че ще го направя)

# 26
 • SE
 • Мнения: 9 629
Благодаря за новата тема.
Имам един въпрос относно Юлиян, той игра ли в капитанска битка докато беше в отбора на прабългарите? По спомен все някой от другите мъже отиваше, но може и да съм забравила и да е бил и той.

При прабългарите май не ходи на капитанска битка. Юлиян игра в капитанска битка като трак, отвя Томас и си спечели онзи прословут имунитет. Заедно с имунитета, спечели и Венцислава, която се присъедини към племето на траките.

# 27
 • София
 • Мнения: 6 764
Благодаря за хелоуинската тема, гледам разни жокери и духчета се вихрят...  Grinning

Не, Юлиян не е ходил на капитански дуел като прабългарин, не искаше да е в светлината на прожекторите (според мен стратегия), но впоследствие му се наложи да бъде за добро и лошо. Общо взето почти цялото предаване го прави той. Няма как да се извади статистика, но от всички изписани до тук теми, неговото име е споменавано (пак и в двата плана) по-често отколкото на всички останали участници х 2, така че какво повече да добавя...  Peace

Относно получилата се дискусия, то аз категорично съм именно Юлиян да спечели. Не виждам по-комплексен и заслужил от него играч от тези във формата.

# 28
 • Мнения: 2 541
Повечето излезли от играта обаче искат Юлиан да спечели. Не знам защо.

# 29
 • Испания
 • Мнения: 24 248
Повечето излезли от играта обаче искат Юлиан да спечели. Не знам защо.

Защото по-добре и от нас виждат, че е най-добър и комплексен /не я харесвам тази дума, но за него важи с пълна сила/ играч. Не го харесвам, но за мен е справедливо той да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт