💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 912
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Пловдив
Амелия е вегетарианка, тя не ядеше месо и се радваше когато имаха в риб.колиба картофи и зеленчуци ,че ще хапне .

Не е вегетарианка, а веганка. Мисля, че не яде месо, защото не е здравословно, но може и да е направила компромис там, все пак храната им бе ограничена.

# 1 501
Ами един вид като грамота, че е спечелил битката.

от времената когато гледах кеч не съм се забавлявал толкова. Повечето участници са слаби актьори, но Юлиян спокойно могат да го вземат в театъра. А и цирка би му прилегнал. Няма да остане без работа след предаването.

# 1 502
  • София

Епизод: 46

Игри на волята: България (08.11.2019)

за мобилни ЛИНК

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 503
Амелия е вегетарианка, тя не ядеше месо и се радваше когато имаха в риб.колиба картофи и зеленчуци ,че ще хапне .

Не е вегетарианка, а веганка. Мисля, че не яде месо, защото не е здравословно, но може и да е направила компромис там, все пак храната им бе ограничена.
Че те, веганите, са още по-страшни от вегетарианците и за тях пък е изключено да ядат месо каквито и да са обстоятелствата!

# 1 504
Той и Пламен се притесни от щита. Веднага каза “Значи следващият съм аз”.
Наясно е кой ще почнат да номинират след Юлиян.
Не ми се гледа отново Юлиян на елиминации другата седмица, а не вярвам траките да спечелят две битки, даже съм сигурна, че ще гледат да загубят и двете и да изкарат Пламен срещу а Юлиян.

# 1 505
Никой не пази. Блъф на Юлиян. Пореден премерено хитър ход от негова страна.  Simple Smile Човека импровизира просто. От началото на предаването досега всички интересни ходове бяха около него и в добрия и в лошия смисъл на думата. Simple Smile

И за какво му го дадоха тогава, то и без това през цялата игра никого не пази този щит, те сами си извоюват правото.
Защото тази седмица Сашка не можа да го пробута на нито едно от племената, а от SDI вече са си платили.

# 1 506
  • Пловдив

Че те, веганите, са още по-страшни от вегетарианците и за тях пък е изключено да ядат месо каквито и да са обстоятелствата!

Е то и за вегетарианците трябва да е напълно изключено. Тя си знае причините да се придържа към такъв режим на хранене и при какви обстоятелства би си позволила изключения. Ако го прави от здравословна гледна точка мисля че може да си го позволи пред това да стои гладна.

# 1 507
Много ми е интересно, след като се обединят, как ще се оформят лагерите и какви игри ще има за имунитет. В момента женската коалиция при траките е най-многобройната, но дали ще бъде определяща и при обединението не е ясно.

Също ще бъде интересно дали славяните ще искат да елиминират първо силни или слаби играчи от новото обединено племе, дали Роберта ще се присъедини към останалите жени или ще остане вярна на Веско.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 23:59 от Telesilla

# 1 508
Абе момичета, какво искате от един ТИР-аджия? професорска титла?
Като за ТИР-аджия си е супер Веско. Ама малко е подлец, малко е сексист - толкова са му възможностите. Но поне има възможности на актьор среден клас в
Що за изказване ? Като е ТИР-аджия това автоматично означава , че е глупав ли ? Ти май започна като Март - бият го пожарникар и учител. 🤦🏻♀

# 1 509
  • Другата България
Значи слушайки всички в студиото тази вечер съм сигурна, че победител ще е Веско.  Публичен линч на Юлиян от всички с изключение на Ваня. И тотално разочарование от Георги Милков. Любимки му били близначките?  Били много интересни, забавни когато го провокирали? Но иначе Юлиян е лошия? Аз съм тъпата явно. И отново за децата на Венцислава. За които нищо лошо не е казано....а слушайки сега пак момента,  тя първа започна с децата които той учи. ..значи това отново се пропусна удобно от всички марули в студиото.  А когато започнаха поредните подигравки с Добрин просто изключих ТВ то. Малоумна история.

На Пламен май му секна чаровната усмивка като чу за щита. И да, в понеделник няма да играят и двамата. Но траките бият. То се видя. Да се обединяват и да се свършва тая мъка за някои хора, че докато всичките марулКИ са вътре може и да обявя бойкот. А това беше последното тъпо и малоумно студио, което гледам.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 00:16 от Merri_An

# 1 510
е, че то е нормално един учител по физическо да го бие Март.  учителите по физическо са нещо като треньори и вземат активно участие в спортната дейност на класа.

Пожарникарите пък са хора волеви, решителни с добра координация.
Тираджите не е задължително да са глупави, но като цяло нямат култура. Това са две различни неща. Веско е пример за това - умен играч, но простак, макар и да е прикрит.

когато се обединят лагерите Роберта най-вероятно вече няма да я има. Ако славяните паднат дори само веднъж тя ще изхвърчи. Весо може да си я къта, ама другите двама ще скочат срещу нея, защото е жена, а чак такава любов не вярвам да има. Любов, любов, ама сиренето е с пари.

# 1 511
  • София
В кеча обикновено единият разиграва "Добрият"а другият "лошият" /т.нар. "Heel" например ако Скалата е "добрият" Трите Хикса е "лошият" и т.н. и сега имаме "Добрата" Радостина и "Добрият" Веско, представители на добрите сили срещу  "Лошият" Юлиян който прекрасно си пасна на ролята и прави кажи-речи цялото предаване. Без Юлиян ще е е скучно.

Ахам
и хийловете обикновено са най-интересните и запомнящи се образи. Wink Макар че там се менкат и хийловете са били фейсове и обратното

между другото това с щита и блъфа на Юлиян да видим докога ще издържи. Пламен се хвана, близначките също, да видим дали в понеделник ще се чудят какво да правят и как да гласуват. Ако Алекс си замълчи и не каже нищо, Юлиян може и да мине между капките. Ти представяш ли ако този номер мине, ахаха ще падна.  Laughing chef

# 1 512
  • София
Много ми е интересно, след като се обединят, как ще се оформят лагерите и какви игри ще има за имунитет. В момента женската коалиция при траките е най-многобройната, но дали ще бъде определяща и при обединението не е ясно.

Също ще бъде интересно дали славяните ще искат да елиминират първо силни или слаби играчи от новото обединено племе.
Абе, най-многобройна, но в момента са коалиция и са обединени, защото имат един общ, голям дразнител! Близначките още от първия ден не харесват Радостина и за сега не са и се противопоставили като лидер на коалицията, само и защото Врагът е един! Само стойте и гледайте след обединението какво ще стане!
Близначките ще се "самоотлюспят", Ана Мария изведнъж ще "порасне" и ще иска да се доказва, опълчва и ще го играе като тинейджър в протестен поход срещу авторитетите( в случая Радостина) Добрин- не го знам изобщо какви ще му говори Луната и единствените, които биха могли да останат заедно, са Радостина и Венцислава! Евентуално!

# 1 513
Значи слушайки всички в студиото тази вечер съм сигурна, че победител ще е Веско.  Публичен линч на Юлиян от всички с изключение на Ваня. И тотално разочарование от Георги Милков.  Любимки му били близначките?  Били много интересни когато го провокирали?  Но иначе Юлиян е лошия? ...

Това и аз не го разбрах. Досега Георги Милков по-скоро ми харесваше в коментарите си, но сега беше много необективен и двуличен.

# 1 514
честно казано не вярвам Алекс да си замълчи. Но блъфът има шансове. Юлиян може просто да откаже да играе за териториална и ако загубят  - Алекс  просто да не им каже че ЮЛиян не е спечелил нищо, защото него така или иначе няма да го има и не върни да го номинират в негово отсъствие. И тогава  Те няма да го номинират, защото ще изпитват респект, че не могат да го номинират.
Интересно кого ще номинират ако решат да не е Юлиян - Добрин или Пламен. И двамата искат да ги привлекат към Коалицията, но ако номинират дори само единият от двамата ще очертаят фронтове.

Общи условия

Активация на акаунт