💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 935
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Много ми хареса играта днес. Simple Smile Откога тръбя да има компексни игри, а не такива на които да се набляга само върху едно нещо. Тук видяхме комбинация от цели 4 различни от себе си елемента. Евала. Simple Smile Браво и на двамата участници, а най-много ми хареса как спортсменски се отнесоха един към друг след финала. Жалко само, че Стоян не е забравил някои неща, дори и след като е гледал всички епизоди до тук. Нищо, млад е, ще се научи.
За мен пъзела изобщо не беше лесен. Да, центъра Ок и Юлиян го нареди бързо, Стоян почти целия центъра нареди, но до там. Явно крайните елементи са били огледални и стоят еднакво добре и от ляво и от дясно, но не съвсем и това обърква. Но ей това са пъзели, а не като на Венцислава финалните завършеци на отборните игри. Друг пъзел който ми хареса истински бе онзи който Амелия и Гичка редиха. Ама там имаше ясно изразени цветове и в двата края и човек по-лесно може да да се ориентира.

Онзи влогъра в студиото, явно е някакъв ББ герой или от някое друго подобно идиотско предаване, не знам, но е льольо. Изобщо мъж с професия влогър лично на мен ми е...….  Sick Убийте ме с камъни ама за мен не е мъжка професия. Сигурно е много модерно, е аз съм дърт кон с капаци и не ги разбирам тия влогъри, разни там инфлуенсъри и пр. сложни за произнасяне ''професии''
Та, според него Юлиян не бил добър играч, защото се бавили 3 часа, хаха. Смешник, нека го видим първо него да се съблече там и да се изправи на арената с Юлиян и да го видим. То е много лесно така от дивана.
Ама видиш ли Амелия ако била там и щяла да го бие.  Joy
Олеллеее. Първо такива силни в пъзелите като Амелия и да кажем Венцислава (макар че аз такова нещо не съм видял от нея и е някаква градска легенда) най-вероятно щяха да се удавят с лодката, а после не виждам как щяха да се справят със сеченето на талпата. Той Юлиян може за 3 часа да се мъчи с пъзела ама те за толкова време нямаше да могат да започнат да бягат по кубовете. А и за там се иска много издръжливост и бързина. Стоян летеше като луд по кубовете, евала, ама насмалко да се пребие и контузи.
Ей такива негативни хора страшно много ме натоварват и дразнят, а е пълно с такива. Искат комплексна игра, ето ви такава. Ама после се подиграват, че 3 часа редели пъзел, а защо не коментира преди това какво се случи и кой как се справи? И пак да подчертая пъзела поне за мен бе сложен.
Освен това и двамата бяха пренавити, нервни, няма как да го докажа, но според мен у Юлиян е имало и сериозен респект спрямо Стоян знаейки на какво е способен, а това допълнително натоварва психологически, но аз това вече го писах мисля онзи ден, не помня вече.
Да, и двамата не се справиха с пъзела като цяло, но все пак единия го нареди. Това е. Победителите не ги съдят, стара поговорка важаща за всички езици по света драги ми влогър.

# 1 486
Забелязах и аз нещо друго в един епизод.Една вечер докато се хранеха славяните(бяха в резиденцията)Веселин първи си сложи пържолка,след това Амелия и Веселин с очи броеше,колко пържоли са останали в тенджерата и е гледаше странно.(един вид стига яж ,за нас няма)
Не че нещо, но Амелия сякаш не ядеше месо. :/
Ще потърся епизода и ще споделя,но съм сигърна, че не се заблуждавам.Помнете ли в кой епизод излезна Амелия?

# 1 487
Моля ви,дайте спойлер кога излиза гадостина,изгаднява ми всичко като я чуя/видя.
Аз поразрових из социалните мрежи, но
Скрит текст:
Скрит текст:
не открих почти нищо.. Март е качил на 9-ти септември в инстаграм. 1-2 дни след него са Томас, Радостина ..Близначките в инстаграм, чак към 15-ти..За Ана Мария, Венцислава, Пламен не открих..
Но има доста голямо разстояние от напускането на Стоян (края на август) до датата на Март. Така, че предполагам или не са публикували веднага след напускането си или преди тях са отпаднали Венцислава, Ана Мария ..

Ще потърся епизода и ще споделя,но съм сигърна, че не се заблуждавам.Помнете ли в кой епизод излезна Амелия?
На 25 октомври излезна.

# 1 488
Много ми хареса играта днес. Simple Smile Откога тръбя да има компексни игри, а не такива на които да се набляга само върху едно нещо. Тук видяхме комбинация от цели 4 различни от себе си елемента. Евала. Simple Smile Браво и на двамата участници, а най-много ми хареса как спортсменски се отнесоха един към друг след финала. Жалко само, че Стоян не е забравил някои неща, дори и след като е гледал всички епизоди до тук. Нищо, млад е, ще се научи.
За мен пъзела изобщо не беше лесен. Да, центъра Ок и Юлиян го нареди бързо, Стоян почти целия центъра нареди, но до там. Явно крайните елементи са били огледални и стоят еднакво добре и от ляво и от дясно, но не съвсем и това обърква. Но ей това са пъзели, а не като на Венцислава финалните завършеци на отборните игри. Друг пъзел който ми хареса истински бе онзи който Амелия и Гичка редиха. Ама там имаше ясно изразени цветове и в двата края и човек по-лесно може да да се ориентира.

Онзи влогъра в студиото, явно е някакъв ББ герой или от някое друго подобно идиотско предаване, не знам, но е льольо. Изобщо мъж с професия влогър лично на мен ми е...….  Sick Убийте ме с камъни ама за мен не е мъжка професия. Сигурно е много модерно, е аз съм дърт кон с капаци и не ги разбирам тия влогъри, разни там инфлуенсъри и пр. сложни за произнасяне ''професии''
Та, според него Юлиян не бил добър играч, защото се бавили 3 часа, хаха. Смешник, нека го видим първо него да се съблече там и да се изправи на арената с Юлиян и да го видим. То е много лесно така от дивана.

Ама видиш ли Амелия ако била там и щяла да го бие.  Joy
Олеллеее. Първо такива силни в пъзелите като Амелия и да кажем Венцислава (макар че аз такова нещо не съм видял от нея и е някаква градска легенда) най-вероятно щяха да се удавят с лодката, а после не виждам как щяха да се справят със сеченето на талпата. Той Юлиян може за 3 часа да се мъчи с пъзела ама те за толкова време нямаше да могат да започнат да бягат по кубовете. А и за там се иска много издръжливост и бързина. Стоян летеше като луд по кубовете, евала, ама насмалко да се пребие и контузи.
Ей такива негативни хора страшно много ме натоварват и дразнят, а е пълно с такива. Искат комплексна игра, ето ви такава. Ама после се подиграват, че 3 часа редели пъзел, а защо не коментира преди това какво се случи и кой как се справи? И пак да подчертая пъзела поне за мен бе сложен.
Освен това и двамата бяха пренавити, нервни, няма как да го докажа, но според мен у Юлиян е имало и сериозен респект спрямо Стоян знаейки на какво е способен, а това допълнително натоварва психологически, но аз това вече го писах мисля онзи ден, не помня вече.
Да, и двамата не се справиха с пъзела като цяло, но все пак единия го нареди. Това е. Победителите не ги съдят, стара поговорка важаща за всички езици по света драги ми влогър.

Абсолютно съм съгласен. Те и тенисисти като Джокович и Надал играят три часа, че даже - по три и половина, нали не казваме че са слаби играчи? напротив да издържиш физически на такова изцеждащо сървнование и да запазиш ума си спокоен - при това когато си под адреналин - е невероятно трудно. От дивана изглежда много лесно да казваме "Ей Кубрат колко се издъни срещу Кличко", ама хората които биха застанали срещу Кличко на мястото на Кубрат Пулев, при същите условия, като се има предвид, че не са професионални боксьори сигурни са двама или трима души. А Кличко щеше да ги пребие в първия рунд, не  в четвъртия.Амелия Мира, Венцислава и Наско се доказаха като майстори на пъзелите, но тук играта бе много комплексна, имаше плуване, сечене, развързване на въжета, редене, баланс. Юлиян успя защото е много комплексен играч, друг играч който е по-"специализиран" не би успял.
И да, наистина както е казам Марк Лициний Крас " победителите не ги съдят"*

*Когато След победата над Спартак Крас наредил да разпънат 15 000 души на кръстове, да не би Спартак да е оцелел Крас изрекъл "Победителите не ги съдят." и допълнил "Горко на победените"

# 1 489
  • София
Амелия е вегетарианка, тя не ядеше месо и се радваше когато имаха в риб.колиба картофи и зеленчуци ,че ще хапне .

# 1 490
Еее защо ги няма в Нова Плей ,всички епизоди?Аз съм ината,ще го намеря :д!

# 1 491
Той и добата уж не яде риба, ама я набиваше. А АМелия не е вегетарианка, ами не яде риба, и от самото начало си каза, че не яде риба, а то в първите игри нямаше нищо друго, защото все бяха по плажа. Обаче тя ядеше храна от консервите. Но на скарата яде от месото и Веско й броеше залъците.

# 1 492
За мен самия победител е Веско момчето е честно бъхти се по камионите желая да остане в родния си град да има семейство.
А ти в качеството си на каква изразяваш желание Веселин да остане в родния си град? Хвърлила си му око ли?  Laughing
Да не се окаже, че е сам Веско Grinning
Аааа, нье! Аз съм Веско! Забравихте ли? Пунктоацията ми куца, неговата също, следователно аз съм той. rotfImao

# 1 493
Абе момичета, какво искате от един ТИР-аджия? професорска титла?
Като за ТИР-аджия си е супер Веско. Ама малко е подлец, малко е сексист - толкова са му възможностите. Но поне има възможности на актьор среден клас в

# 1 494
  • София
Време е да си ходят Анна Мария, Радостина, близначките.
Жалко, че отпаднаха хора като Наско и Амелия, а пък тези продължаваме да ги гледаме... аман от нагласен сценарий

# 1 495
  • Брюксел / София
“Кефи” Радостинчето: Юлиян не й харесва защото грубо и агресивно си изказва мнението, Пламен не й харесва защото “да нямаш мнение не е хубаво” (заключи дълбокомислено) - изобщо страшна интригантка, както се казва на крива ракета и космоса й пречи:)
А, Алекс не й прави чест постоянно да се гаври с Добата. Ужасно недостойно от нейна страна.

# 1 496
Аз съм си направил списък с безполезни играчи. От Страна на траките най-безполезна е Ана Мария, а от тази на славяните - Роберта.
Добрин , Венцислава,  Томас също веднага бих ги махнал.
Радостина, Юлиян, Пламен и Веско нека останат , за да има напрежение.

иначе от всички играчи най-нормален е Пламен, ама това не е атестат, защото другите са откачалки.

В кеча обикновено единият разиграва "Добрият"а другият "лошият" /т.нар. "Heel" например ако Скалата е "добрият" Трите Хикса е "лошият" и т.н. и сега имаме "Добрата" Радостина и "Добрият" Веско, представители на добрите сили срещу  "Лошият" Юлиян който прекрасно си пасна на ролята и прави кажи-речи цялото предаване. Без Юлиян ще е е скучно.

# 1 497
Никой не пази. Блъф на Юлиян. Пореден премерено хитър ход от негова страна.  Simple Smile Човека импровизира просто. От началото на предаването досега всички интересни ходове бяха около него и в добрия и в лошия смисъл на думата. Simple Smile

И за какво му го дадоха тогава, то и без това през цялата игра никого не пази този щит, те сами си извоюват правото.

# 1 498
  • Испания
Юлиян заложи нова въдица, лъжейки, че измисленият амулет е индивидуален.

# 1 499
  • София
Кое е хубавото момиче в студиото?
Невяна Владинова - гимнастика.
И като каква са я поканили в студиото?
Тази вечер гледах с едно око и слушах с половин ухо Rolling Eyes
Питаха ли Стоян за избухването му в играта с качването по кулата с поясите? Когато избухна срещу Юлиан, а се оказа, че и той се е изкачил от външната страна!
Стоян ми е дразнещ! Радвам се, че отпадна!
 Преди години отстоявах теорията, че най-важното е човек да е добър! В последно време, въпреки че дълго съм се противопоставяла на тезата, че глупостта е порок, все повече се убеждавам, че глупавия човек е кофти нещо!
Е, Стоян е добродушен, но е толкова глупав и наивен, милия, че  чак е опасен за себе си и околните!

Мен също ме е яд, като си давам сметка колко отдадени играчи отпаднаха ( Амелия, Марешка ) (Наско определено не ми е в това число, въпреки всеобщото възхищение), за сметка на такива като Ана Мария, Добрин, Март(мога спокойно да сложа тук и Радостина, донякъде и Венцислава и Роберта)

Общи условия

Активация на акаунт