💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 015
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Другата България
Grinning Колко е лесно пред телевизора в къщи да редим и пъзели, да разиграваме стратегии, да разсъждаваме вместо участниците
Лесно е така пред телевизора, този така трябвало да направи, онзи за едикого си трябвало да гласува. Не сме на тяхното място за да казваме как е трябвало да постъпят. Simple Smile
Малко по-назад аз казах същото, по повод това кой с кого трябвало да се коалира и кой за кого трябвало да гласува, но тъй като не се отнасяше за Юли, вероятно е останало незабелязано. Whistling Mr. Green
Grinning Напротив, още тогава се съгласих с теб-което явно е останало незабелязано, защото не е било за Юли Mr. Green, и то хейт. Написах, че е точно така, и сега, пишейки го отново точно за твоя коментар се сетих. Сега става въпрос за същото-появяват се разни специалисти, пишат колко е било лесно или трудно нещо, което са видяли само по телевизора, а всъщност никой не е бил там и не знае точно и как е било. Остави това, ами и не се приема, че другите мислят различно. Но аз свикнах да не се впечатлявам, винаги ще има и специалисти, и аматьори....аз съм от вторите, затова и не коментирам този така лесен и приятен пъзел, никога не съм била фен, още от дете.

Едит: И понеже се "хванах" за въпросния пост, който НЕ си видяла, да допиша нещо във връзка с него и на което станахме свидетели И снощи. Там написах, че тепърва ще ставаме и ставаме свидетели на участници, които излизат и научават /услужливо показано им от продукцията/ казани неща за тях от други, на които са вярвали и са имали доверие. Примери-пресен такъв Сашо с Радка. Преди това Амелия с коалиция славянска и основно Март.  И ето на-снощи пореден пример - Стоян с Роберта, с казаното от нея. Сам си призна, че не го е очаквал и е изненадан. Ще има и още такива. Но разбира се, това е за предпочитане-шушумушу зад гърба, и хахохихи пред човека. И после-аууу, изненадаааа.....

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 12:38 от Merri_An

# 1 576
  • София
Специално пъзелите, от толкова много гледане на сървайвъри и наши и американски, включително и сега и този нов за нас формат си е женска дисциплина. В смисъл, почти винаги жените са се справяли по-добре от нас мъжете и то драстично по-добре. Аз за някой мъж майстор на пъзел или да няма никакви проблеми честно казано не мога да се сетя. Сигурно има и такива, естествено, че има, но не ходят по такива формати явно. Или просто на жените им сече пипето по-добре от на нас. Някой мъж да не се засегне сега. Wink

# 1 577
Грешно наредения пъзел показва само каква аматьорщина цари в цялото предаване и каква бутафория е всичко. Нямам нищо против единия или другия, но правилата трябва да се ценят и спазват.. това е в основата на всичко! Иначе.. бОли ме кой ще спечели. Ако Венцислава имаше 2 грама мозък с Юлиан и Пламен щяха да привлекат Добрин, да си дремят по битките, за да разкарат Радостина, другата с двете имена и третата с двата мозъка. След това при обединението плюс Стоян и Роберта щяха да владеят цялата игра и да се разправят помежду си накрая. Ама както винаги го удряме на чувства, а не разум.. Wink Успех в живота на всички Wink

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 12:44 от bobby_me

# 1 578
Относно напускането на играчите ,прочетено във ФБ ,ама колко ще е вярно  Sunglasses
Спойлер !
Скрит текст:
Реда е-Добата,Томас,Близначките,Радостина,Пламен,Юлиян Веско и Роберта.За другите участници нищо не пише .

# 1 579
Относно напускането на играчите ,прочетено във ФБ ,ама колко ще е вярно  Sunglasses
Спойлер !
Скрит текст:
Реда е-Добата,Томас,Близначките,Радостина,Пламен,Юлиян Веско и Роберта.За другите участници нищо не пише .

Интересно останалите кога са излезли  newsm78

Това противоречи на спойлера за финалистите

# 1 580
Относно напускането на играчите ,прочетено във ФБ ,ама колко ще е вярно  Sunglasses
Спойлер !
Скрит текст:

Laughing Не може да бъде,
Скрит текст:
Ана-Мария финалист
Laughing

# 1 581
Спойлер !
Скрит текст:
Интересно останалите кога са излезли  newsm78
Не са, на финал са
Скрит текст:
Ана-Мария и Март

😂😂😂😂

# 1 582
пъзелът може да беше елементарен,но нека се забравяме че участниците са страшно уморени, парчетата на пъзела не са леки - като на онзи който редеше Венцислава, а са тежки, и ако сбъркаш пъзела и откриеш по средата му че трябва да го редиш отново това действа на психиката. АКо пъзела бе от някакви малко топчета много по-бързо щяха да го наредят, а ако нямаше и сечене с брадва - още по-бързо.
За пъзелите - да, обичайно се смята че жените са по-силни с логическите задачи, защото по-лесно правели асоциации. Мъжете предпочитат да действат по-силово. Даже имаше изследване.

# 1 583
Не са, на финал са
Скрит текст:
Ана-Мария и Март

😂😂😂😂
[/quote]

+
Скрит текст:
Венцислава

Joy

# 1 584
пъзелът може да беше елементарен,но нека се забравяме че участниците са страшно уморени, парчетата на пъзела не са леки - като на онзи който редеше Венцислава, а са тежки, и ако сбъркаш пъзела и откриеш по средата му че трябва да го редиш отново това действа на психиката. АКо пъзела бе от някакви малко топчета много по-бързо щяха да го наредят, а ако нямаше и сечене с брадва - още по-бързо.
За пъзелите - да, обичайно се смята че жените са по-силни с логическите задачи, защото по-лесно правели асоциации. Мъжете предпочитат да действат по-силово. Даже имаше изследване.

Има го и това, но нищо не пречи да си го наредиш на земята и да го вдигнеш след това..

# 1 585
  • Другата България
Откога ви разправям аз, че Анка Арията ще е на финал, ама само един досега се е съгласил с мен.
Нищо, времето ще покаже. Въпреки че вече ме е яд да ги гледам всичките, по-скоро да ги слушам.
Моите прогнози за другата седмица са отпадане на славянин и сливане на племена. Териториалната ще я вземат траките, то се видя, и понеже според мен Юлиян ще успее някак да ги върже с този щит всички ще се раздават на терена и ще победят и на двете номинационни. А и един Веско пролет не прави, славяните без Стоян са гола вода, Веско е сам, останалото е плява. Роберта колкото и да е силна е жена все пак, не може да се сравнява с Добрин например-от промото играта. Та за мен това е развитието, и ако стане така, то отпаднал другата седмица ще е или Томас, или Март, или Роберта. Не слагам спойлер, защото това са си мои прогнози.

# 1 586
Скрит текст:

Не са, на финал са
Скрит текст:
Ана-Мария и Март

😂😂😂😂
Скрит текст:

+
Скрит текст:
Венцислава

Joy
Да, бе, верно! И тя, ама нали е такава скатавка, че я забравих съвсем.

# 1 587

Има го и това, но нищо не пречи да си го наредиш на земята и да го вдигнеш след това..

Това бе далеч по-разумното и А.-Мира така си ги редеше, една голяма част, но се удивлявам как никой не се сети.
Все пак мисля, че когато Юлиян разбра че е сбъркал и едно пано от 4-5 блока, трябва да му отиде дола, а той го бе оставил за горе, постъпи по -разумно - развали цялата купчина изгради общата рамка, и започна бавно да ги реди едно по едно, гледайки къде се напасват, докато Стоян се щураше около центъра. В момента в който Юлиян нареди рамката разбрах, че ще бие, в пъзелите това винаги е по-трудната част, защото имаш по-малко податки, центъра се реди по-лесно.

ако отпаднат силните играчи  като Юлиян, Пламен и Весо и остане Арията ще е егати смешката. Отказвам да се влияя от спойлери.

# 1 588
Te това, ако са финалистите ще бъде най-големия срам за бг-реалити предаванията Grinning Aко имат договор за втори сезон по-добре да го скъсат на парчета и да ги запалят Laughing

Относно пъзела. Не ми се вижда толкова лесен с тези близки по цветове и форми части особено, ако не са видяли как трябва да изглежда преди това. Опитвала съм се да редя пъзел без особено цветове в сиво и черно, вярно не беше 30, а 1000 части, но беше най трудния пъзел, който съм редила. Всички парчета са ти еднакви и уж пасват, а накрая пак си объркал картинката.

# 1 589

Ама, разбира се, това е супер лесно, като плоските картонени пъзелчета, които си ги редиш на паркета у вас, гледаш си ги лесно отгоре, само дето трудно се повдигат после.

Неправилно нареденият пъзел на Юлиян да беше само единственият гаф на продукцията!

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 13:01 от Telesilla

Общи условия

Активация на акаунт