💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 118
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 390
pvacheva, Благодаря! 😊

# 391
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кога ще имат възможност отново да откраднат играч от другото племе?Днес ли?  Thinking
Днес, да, но това е привилегия само за славяните, в обратната посока няма никакъв смисъл и там наградите ще са други.

# 392
Двете близначки имат право да участват в една игра, защото всички племена бяха от по 8 човека. А играят като един играч при гласуването, за да не могат да ги разделят при обединяване на племена, или при номинации.

# 393
Кога ще имат възможност отново да откраднат играч от другото племе?Днес ли?  Thinking
Днес, да, но това е привилегия само за славяните, в обратната посока няма никакъв смисъл и там наградите ще са други.
Значи ако Стоян днес победи ще открадне някой от траките

# 394
Значи ако Стоян днес победи ще открадне някой от траките
Ако избере имунитет, получава пленник. Но той очевидно избира наградата. Ако правилата са същите като миналия път, де, че правила няма...

Наско, Амелия и Марешка - изглеждат като нарисувани в комикс. А Амелия все едно е майка им... Ако не спре да си боде лицето, скоро ще трябва да си снима само други части...
https://www.instagram.com/p/B4fJbRyJHEz/?igshid=1pmqm4ktblv99

# 395
Сигурно заради филтъра изглеждат така.

# 396
Сигурно заради филтъра изглеждат така.
Да, разбира се, ама то бива филтър... 🙄 Пък при Амелия не е само филтър. 🤐

# 397
Скрит текст:

# 398
маймун Пешо ми е Гадостина на мен!

# 399
Интересно, че и тя с кросфит се занимава, а няма такава мускулатура като Роберта. Иначе е била на състезанието във Варна през месец юни. Има доста нейни снимки в инстаграм и фб.

# 400
Ехеее... кросфит! МинАла е покрай него! Гергана Капзамалова какво телО с кросфит вади, наша Радка може само да ѝ диша праха. Има пупка тя... и кофти стойка, а балоните, дето си е монтирала, развалят съвсем картинката.

# 401
Ехеее... кросфит! МинАла е покрай него! Гергана Капзамалова какво телО с кросфит вади, наша Радка може само да ѝ диша праха. Има пупка тя... и кофти стойка, а балоните, дето си е монтирала, развалят съвсем картинката.

Joy Joy Joy

# 402
Тя има големи мускули на ръцете - направиха ми впечатление. Но повечето жени не могат да станат истински мускулести, ако не си помогнат с хормони, според мен.

# 403
  • Испания
Завистници такива!

# 404
Скрит текст:
Недоклатени! 😈🤓
Е, па... 🤪🥴

Общи условия

Активация на акаунт